Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: The white warrior Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.273
Cevap
162
Favori
719.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yer çanakkale 4 saattir net yok

• Ankara Mamak geldi şimdi internet detay sordum iyileştirme çalışması dendi sanırım kapasite güncellemesi yapıldı hat değerleri aynı ama lag ping paket kaybı duzeldimi bakalm

• quote:

Orijinalden alıntı: Destny

Ankara Mamak geldi şimdi internet detay sordum iyileştirme çalışması dendi sanırım kapasite güncellemesi yapıldı hat değerleri aynı ama lag ping paket kaybı duzeldimi bakalm
    değişen hiçbir şey yok.
    Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 3 Ocak 2019; 20:0:41 >

• internet gidince beklemeyin benim gün içinde 2 kere gitti modemi aç kapat yaptım ilkinde gelmedi ama 2 3 denemede geldi. modem değerleri gözüküyor ama bağlanamıyor aç kapa aç kapa bağlattım. sizde deneyin
  • Adsl mi kullanıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrelll

internet gidince beklemeyin benim gün içinde 2 kere gitti modemi aç kapat yaptım ilkinde gelmedi ama 2 3 denemede geldi. modem değerleri gözüküyor ama bağlanamıyor aç kapa aç kapa bağlattım. sizde deneyin
    Dediğiniz şekilde yaptım geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

Adsl mi kullanıyorsunuz?
    vdsl 35mb net gidiyor ama modemde değerler duruyor hat almıyor aç kapat aç kapat 2 3 deneme de giriyor nete
  • netspeed maceram bugun itibariyle bitti10 ay kullandım.Genel olarak memnundum fakat online oyunlarda evet hep ping vardı kesilmeler çok sıktı.Hız olarak sorunum yoktu vodafone başvurdum sırf bu fiyatlar yüzünden onlarda 15.gün kurulum yapmadı ortada kaldık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'da bugün en az 4 kere kesildi internet modemi resleyince geliyor

• Merhaba. Bir gelenek olarak 'internet kesilmeleri' temalı mesajımı yazmaya geldim. :)

Artık yıldık. Yetkili birileri buraya bakıyor mu bilmiyorum. Lakin, tavsiyem üzerine kullanmaya başlayan arkadaşlarım da dahil olmak üzere, bir sürü müşteri kaybedeceğinizin farkında mısınız? Tam olarak neye güveniyorsunuz, fiyatları çok iyi olan paketlerinize mi? İnsanlar buraları okumadan, fiyata bakarak mı iss değiştiriyor zannediyorsunuz? Aylardır süregelen nasıl bir sorun ki bu hala devam ediyor?

İnanılmazsınız. Gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 3 Ocak 2019; 22:3:44 >
  • Benimde bugün aynıydı. Dediğiniz gibi sinyal var ama internet yok. Çalışma varmış öyle söylediler.

• saat 14:00 den beri internetim yok.

sinyal var ip alıyor ama internete bağlanamıyorum.

çalışma var dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYLAVYU -- 3 Ocak 2019; 22:21:35 >
  • Bunun cgn ile alakası olabilir mi. sonuçta 1 tane gerçek ip ye onlarca sanal ip tarzı bir şey ile hücum ediyoruz ve sistem belli iplere veremiyor olabilir mi.? bu işlerle uğraşan bir firma ile görüştüm bizden ürün alıyorlar adam dedi ki dünya da ip bitti dedi mecbur cgn yapılacak dedi yoksa bu kadar adama ip yetmezmiş benim anlamadığım 1 sene önce ttnetteydim hiç kopma olmazdı bunda bugün neredeyse 3 kere gitti aç kapa aç kapa uğraş dur. akşamları da annem gündüz net çok yavaş oluyor tv bağlanıyorda kalıyor dediydi demek böyle bir şeye denk geliyor. neyse hayırlısı olmazsa geçeriz başka yere sonuçta anlaşma yok kendileri bilir.
  • quote:

Bunun cgn ile alakası olabilir mi. sonuçta 1 tane gerçek ip ye onlarca sanal ip tarzı bir şey ile hücum ediyoruz ve sistem belli iplere veremiyor olabilir mi.? bu işlerle uğraşan bir firma ile görüştüm bizden ürün alıyorlar adam dedi ki dünya da ip bitti dedi mecbur cgn yapılacak dedi yoksa bu kadar adama ip yetmezmiş benim anlamadığım 1 sene önce ttnetteydim hiç kopma olmazdı bunda bugün neredeyse 3 kere gitti aç kapa aç kapa uğraş dur. akşamları da annem gündüz net çok yavaş oluyor tv bağlanıyorda kalıyor dediydi demek böyle bir şeye denk geliyor. neyse hayırlısı olmazsa geçeriz başka yere sonuçta anlaşma yok kendileri bilir.
    Dün öğlen statik ip talebinde bulundum.

Bugün 12:00 gibi statik ip tanımlandı diye sms geldi.

modem ayarlarına girdim baktım her şey tamam.

* speed test yaptım ping değerlerinde gram oynama yok

14:00 gibi net bağlantım koptu , ip alıyorum fakat internete bağlanamıyorum. santral çalışması var dediler.

Bende tam tersine statik ip aldığım için olduğunu düşünüyordum. ( şuan telefondan wifi hotspot ile bağlıyım )

• quote:

Bunun cgn ile alakası olabilir mi. sonuçta 1 tane gerçek ip ye onlarca sanal ip tarzı bir şey ile hücum ediyoruz ve sistem belli iplere veremiyor olabilir mi.? bu işlerle uğraşan bir firma ile görüştüm bizden ürün alıyorlar adam dedi ki dünya da ip bitti dedi mecbur cgn yapılacak dedi yoksa bu kadar adama ip yetmezmiş benim anlamadığım 1 sene önce ttnetteydim hiç kopma olmazdı bunda bugün neredeyse 3 kere gitti aç kapa aç kapa uğraş dur. akşamları da annem gündüz net çok yavaş oluyor tv bağlanıyorda kalıyor dediydi demek böyle bir şeye denk geliyor. neyse hayırlısı olmazsa geçeriz başka yere sonuçta anlaşma yok kendileri bilir.
    Cgn tüm dünyada kullanılıyor ve port açamama dışında hiçbir dezavantajı yok. Kesinlikle kopma, ping, paket kaybı vb. sıkıntıların cgn ile alakası yok. En basitinden turknet'te de cgn var ama bu sorunların hiçbirisi yaşanmıyor.(bölgesel arızaları saymıyorum)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• TTNET'ten geçiş yaptım şuan ADSL 16 Mbps'ye kadar kullanıyorum. VDSL geçmek istedim, alt yapım uygun. Adres sorgulamasında boş port var bilgisi alınıyor geçiş yapılırken boş port yok uyarısı alıyoruz. BTK'ya başvurdum TTNET her defasında boş port var diyor. Yazılı olarak tarafıma bildirildi.

Var mı bu durumu aşan arkadaşlar ne yapmak gerekiyor. Boş port olduğu halde geçiş yapamıyorum.

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrendMark -- 4 Ocak 2019; 9:4:23 >

• En son geçen ay sadece netflixte hız yavaşlığı sorunum vardı. Maşallah onu da çözdüler hiçbir sıkıntı yok fiberde akıyor mübarek
  • Sorun hala devam ediyor ,

dün öğlen 14:00 den beri internet yok.

* ip alıyor ama bağlanamıyorum. reset attım , açıp kapadım defalarca.
  • son 1 Haftadır Net belli belirsiz Kopuyor belki AKN meselesi yüzünden ama bu Aboneyi ilgilendirmez Netspeed patladı ben az önce Farklı bir İSS,den geçiş Form,u istedim Türknet gibi oldu Netspeed abone aldıkça kalite düştü geçmiş olsun Netspeed bitti en azından benim için...
  • 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.