|
merhaba arkadaşlar bulundugum bölgede sadece vdsl mevcut şu an 35 mbit tarifesini kullanıyorum ve 261 tl ödüyorum (hat max 50 civarı destekliyor) baktığım kadarı ile diğer taahhütsüz internet firmalarında 200 civarına 35mbit internet hizmeti sunulabiliyor. sizlerden fikri almak istedim, yıllardır netspeed kullanıyorum genel anlamda memnunumdur ancak böyle fiyat farkları olmazdı genelde artışları da çok seri bi şekilde yapıyorlar artık yakalayamıyorum bari ucuza kullanayım dedim sonuçta yine tt altyapısı ama uzun zamandır da biraz uzak kaldım türkiye piyasasından , bizim anne baba kullanıyordu neti yardımınıza ve fikrinize ihtiyacım var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukti -- 14 Kasım 2023; 12:42:36 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Ben gectim.3 internet netspeedden tasidim.her ay 300 tl kar var zam gelmezse tabi.Geciş yapıldıgı anlasilmiyor bile 1 gun bile sürmedi.Deneyecegim bakalim.Netspeedde ilk ciktiginda böyle bir firmaydi sonra gelişti.Netman in paketlerinde şöyle bir yazi var.Ayni alt yapı aynı kablo daha ucuza.Demekki hepsi aynı.Hersey ayniyken ucuz hangisi olursa onu kullanacağım artık.Netspeed modem ucreti bile almaya başladı.Bundan sonra kim ucuz ben ordayım.
Hızlı