Bildirim
Netspeed'den NetGalaksi'ye geçtim. (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
buyrun
DSL Hızı(Kb/s): 76358 4094
Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 76124 28646
SNR Sınırı (dB): 8.3 26.3
Hat Zayıflaması(dB): 0.0 0.0
Güç (dB): 13.9 6.5_____________________________ -
geçecem ama hala sadece avrupa tarafında hizmet veriyor. _____________________________ -
-
Bugün Netspeed aradı 12 aylık fatura dönemini doldurdunuz yeni tarifelere geçiş yapacağız falan dedi.quote:
Orijinalden alıntı: power-pc
geçecem ama hala sadece avrupa tarafında hizmet veriyor.
Aklımda netgalaksi vardı hep ama deneyelim diye avrupa olayını bilmiyordum anadolu yakasının başı kel mi burası farklı bir cumhuriyet mi anlamadım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Hocam nasıl ttnet ankaradan 30 ms veriyor anlamadım . SS atar mısınız ? _____________________________ -
Yarin dukkandan atayim. Netgalaksinin pek bi farki yokmus netspeedden onun icin cok iyi degil demistim.quote:
Orijinalden alıntı: 52CM
Hocam nasıl ttnet ankaradan 30 ms veriyor anlamadım . SS atar mısınız ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
cgn var netspeed de server denizli gözüküyor oyunlarda yüksek ping alıyodum netgalaksi de 13 ms sabit _____________________________ -
Hangi oyun 13 ms lol mu ? Ankaradan 16ms aliyorum netspeed bilginiz olsunquote:
Orijinalden alıntı: kickboxer_18
cgn var netspeed de server denizli gözüküyor oyunlarda yüksek ping alıyodum netgalaksi de 13 ms sabit
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Netspeed LOL 16 MS, PUBG 50 MS alıyorum ve diğer hiç bir oyunda ping sorunu yok netspeed kullandığım issler arasında en yüksek memnuniyet skoru verebileceğim firma Tek kelime ile muhteşem saçma sapan firmalara girip risk almayın. _____________________________ -
bende ilk 1-2 ay 13 ms alıyodum cgn havuzuna sokulduktan sonra 46 nın altına düşmedi.. hız testlerinde server denizli gözüküyodu sistemsel sıkıntı var sanırım netspeed de _____________________________ -
Anadolu yakasınında kafası kel değilmiş anadolu yakasındada aktif yalın internet _____________________________ -
Bende fiyat artışından sonra türknetten NetGalaksiye geçecektim.Bulunduğum ilde bir kaç aya faaliyete geçeçekmiş not aldılar, arayacaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 21 Mayıs 2019; 9:48:3 >_____________________________ -
Orijinalden alıntı: kickboxer_18
netgalaksi ile netspeed ruh ikizidir sakın bulaşmayın bunu da kapattırdım millenicom a geçtim
-
Hattınıza 24 mbps tanımlı size 3 mbps geliyor garip olarak.
Hız testini kablolu olarak mı yapıyorsunuz.?
İlk kablosuzdu bahane olarak gördüler kablolu bağlantı sağladım. pc bağlanıp baktılar gene çözemediler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı