Şimdi Ara

Netspeed'den NetGalaksi'ye geçtim. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
4
Favori
14.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki tüm gün bu şekilde mi sonuç alıyorsunuz. Yoksa günün belli saatlerinde hız artıyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Çokta bilmiyorum dün öğlen bağlantı sağlandı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha yeni tanımladılarsa iki üç is günü bekle. Salı gününe kadar en azından. Bakalım ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de netspeed kullanıyorum ama şu psne bağlanma sorunundan bıktım müşteri hizmetlerine mail atıyorum 1-2 güne çözüyorlar ama bağlanmak için 1-2 gün beklemek saçmalık. Bir de bunu deneyelim bakalım sanırım tüm istanbula gelmiş
    Daha ilk 2 günden böyleyse bir şeylerin değişeceğini pek fazla düşünmüyorum.2 gündür aranacağım,halledilecek falan diyorlar dönen yok arayan yok,yapılan bir şey yok. Son konunuza bakılırsa netgalaksi çalışanı mısınız?

Ama ilk bağlantı da bu tarz problemler tüm sağlayıcılarda oluyor

Tabi Netgalaksi de başka sıkıntılar da var. Yoğun saatlerde hız düşmesi. Stabil olmayan ping değerleri gibi. Hızını düzeltseler de muhtemelen bu problemleri yaşama ihtimalin var.

O yüzden yüksek hızlarda pek önermiyorum. Ama uygun internet arayanlar için güzel. 8 mbps 200 gb kotalı İnterneti 36 liraya veriyor.

• arkadaş halen memnun mu acaba ?
  • Lt00 L kullanıcısına yanıt
    Turk telekomda iken yogunluktan dolayi hic bir sekilde hiz dusmesi olmadi. Pahali mi pahali dogru ama aksam saatlerinde hizim dustu yok bilmem ne hic yasamadim.

Turk telekom'da bir kere teknik sorun yasadim hizim yarida idi teknik ekip geldi binaya full hiz geliyor yukari cikana kadar yariya dusuyor dedi sonra sozde halledip gitti ayni sorun devam etti. tekrar teknik destek cagirdim adamlar 1 saat santralden ugrasti duzeltti oda twitterdan su yabanci ceo vardiya ona yazmistim oyle cozuldu.

Suan netgalakside paketim 50 mbps 47 aliyorum. Aksamlari cok dalgalaniyor. 15-20lere dusuyor fiyat 70 TL Turkkablo net var 50mbps yada 75 mbps veriyor 7-12 arasi 25 mbps'ye dusuyor fiyati 99TL onu mu alsam diye dusunmeye basladim

Orijinalden alıntı: PizzaMuffin

Turk telekomda iken yogunluktan dolayi hic bir sekilde hiz dusmesi olmadi. Pahali mi pahali dogru ama aksam saatlerinde hizim dustu yok bilmem ne hic yasamadim.

Turk telekom'da bir kere teknik sorun yasadim hizim yarida idi teknik ekip geldi binaya full hiz geliyor yukari cikana kadar yariya dusuyor dedi sonra sozde halledip gitti ayni sorun devam etti. tekrar teknik destek cagirdim adamlar 1 saat santralden ugrasti duzeltti oda twitterdan su yabanci ceo vardiya ona yazmistim oyle cozuldu.

Suan netgalakside paketim 50 mbps 47 aliyorum. Aksamlari cok dalgalaniyor. 15-20lere dusuyor fiyat 70 TL Turkkablo net var 50mbps yada 75 mbps veriyor 7-12 arasi 25 mbps'ye dusuyor fiyati 99TL onu mu alsam diye dusunmeye basladim
    Merhaba
    Hocam bende hız akşamları dalgalanmasından dolayı ve turbobit te vs ftb indirme sitelerinde en fazla 2 mbps ile indirme yapabiliyordum 3 ay zor dayanabildim netgalaksi den sanşımı o kadar şikayeti olan Turk net e geçiş yaptım vae 80 mbps tam hız ve indirme yapıyorum hız'da dalgalanma yok gece gündüz normal şuan için memnunum 100 mbps e sabitlenmesi için kayıt oluşturdum bakalım

• rehber_ R kullanıcısına yanıt
    Merhaba

turknet'i benim arkadas var oda kullaniyor ondada sorun yok aramizda 100 metre mesafe var. bende gecicem oraya

bu arada 2mbps ile indirme sana ozel degil bilerek hiz limiti koydular torrent ile yaklasik 4 aydir en fazla 2mbps hiz ile indirim yapiyor hangi torrent olursa olsun fark etmiyor en yuksek 1.8 veya 1.9 mb/s ile indiriyorum kac defa yazdim geri donmediler. Steam en yuksek 5.8 gordum onceden 8.9 mb/s idi 75 mbps paket varken iyi oluyordu.

hadi tamam internet paketini dusur ama sorun yine devam ediyor 75mbps lik paket aksama 35'e dusuyordu simdi 50 yaptilar aksam 15-20 mbps'ye dusuyor hemde kablolu baglanti ile

Orijinalden alıntı: PizzaMuffin

Merhaba

turknet'i benim arkadas var oda kullaniyor ondada sorun yok aramizda 100 metre mesafe var. bende gecicem oraya

bu arada 2mbps ile indirme sana ozel degil bilerek hiz limiti koydular torrent ile yaklasik 4 aydir en fazla 2mbps hiz ile indirim yapiyor hangi torrent olursa olsun fark etmiyor en yuksek 1.8 veya 1.9 mb/s ile indiriyorum kac defa yazdim geri donmediler. Steam en yuksek 5.8 gordum onceden 8.9 mb/s idi 75 mbps paket varken iyi oluyordu.

hadi tamam internet paketini dusur ama sorun yine devam ediyor 75mbps lik paket aksama 35'e dusuyordu simdi 50 yaptilar aksam 15-20 mbps'ye dusuyor hemde kablolu baglanti ile
    Merhaba

Aynen 75 mbps i 50 ye düşürdüler ama sorun yine devam etti hızlar dalgalı zaten indirmedeki sınır koymaları beni çileden çıkardı zaten mesajlara ve açmış olduğun arıza kayıtlarına bile dönüş yapmıyorlar turknet ten şuan için memnunum hız da yurt içi ve yurt dışı dalgalanma yok

Netspeed'den NetGalaksi'ye geçtim.

• şu rusya saldırısından sonra benim yurtdışı vpn hızım inanılmaz düştü gündüz sorun yok vpn açınca takılmadan izliyorum ama haftaiçi akşamları vpn full sürüm olmasına rağmen içler acısı tüm siteler aynı şekil.. vpn kapatınca hızım iyi ama vpn hızım inanılmaz yavaş. 720p video bile açmıyor dona dona gidiyor. 50 mb hızın bu kadar dağılmaması lazım. sms atmışlar 00 00 08 00 bakım var kopma olabilir diye inşallah düzeltirler..

Alt yapım vdsl olarak 60 küsür destekliyor dediler ama ben 35 lik tarifeyi seçtim.

NEtspeed 35 mbit vds76 tl idi netgalaksi de 60 tl.

Bakalım sonuç ne olacak..
  • Nasıl ulaşabiliyorsunuz netgalaksiye? 3 sefer web sitelerinden numara bıraktım, mail bıraktım, 0850'li numarayı aradım yok kimseye ulaşamadım. Taahhüt de bitti rahatım diyordum ama daha firmaya ulaşamadım.
  • Kardeşim ne diyeyim bilmiyorum yani senin söylediğin hiçbir şey bende yaşanmadı malesef. 6 ay olmuş türknetten netgalaksiye geçeli, ilk iki ay 0.5 megabit kullandım şikayet edince düzeltip 70 megabit verdiler. Sonra çalışma var deyip 50 megabite çektiler. Son iki aydır da 5 megabit internet kullanıyorum. Ama sende olduğu gibi faturada oynama, esneklik, kolaylık vb. yapmadılar. Çok ilginç müşteri seçiyolar heralde

Bu arada @Int32.Parse kardeşim web sitesinden size telefonla ulaşılacaktır deyip aramıyorlar ordan umudu kes ama benim müşteri hizmetlerini aradığımda açılmadığı hiç olmadı.

Hocam akşam 8 den sonra 5 megabite düşen hız son bir iki haftadır tüm gün 3-5 megabit arası geziyorudu. geçen hafta aradım, sizi yarım saat içerisinde teknik ekipten birisi arayacak dediler. Baya bekledim sonra saat 12 yi geçti heralde yarın ararlar dedim. Ertesi gün aradım ve robotik sisteme geçmişler. bir haftadır arayarak kimseye ulaşamadım. Son iki gündür de internetim kopuktu. Bugün daha yeni düzeldi. Yani internet kesilince arıza kaydı bırakıyorsunuz, geri dönüş süresi: 2 gün. 2 gün ne b*k yerseniz yiyin diyolar heralde....

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.