Şimdi Ara

Netspeed başka firmaya geçişe izin vermiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bir ara ona gecmeyi düşündüm.lakin hakkinda çok şikayetler olunca vazgectim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jomily J kullanıcısına yanıt

    Tr de düzgün hizmet veren ne var ki ISS ler düzgün olsun. Turknet'e geçecektim birbirlerinden bir haber, sırf sen geç de prim alayım diye satış yapan eleman var. Satış yapıldaktan sonra bir daha insan bulursan öpte başına koy. Ha buldun mu, kusura bakmayın ama o kadar cahil cüheyla insaları koymuşlar ki zaten çıldırıyorsun.


    E bu durum X firmaya özel değil ama TR gibi yerlerin problemi işte. Millenicom mh yi aylardır aramışlığım yok. Muhtemelen o da leş olmuştur(eskiden her saatte mh vardı). Eski kullanıcı olduğum için CGNAT'sız olarak kullanıyorum. Bir dönem fatura işlerinden iyi uğraşmışlığım var ama, o iş benim suçum bile olabilir  . Millenicom ile bazı sorun yaşayanlar var. Misal ekstra fatura saplamak gibi(tamamen örnek). Ama inanın çevremde de farklı firmaları tecrübe eden arkadaşlarım oldu ve durum aslında her yerde aynı. En güvendiğiniz firma bile bir an boşluğunuzdan faydalanıp yaslayıp geçiyor. MH arayınca küfür ettirecek kıvamda bilgisiz ve ilgisiz insana denk geliyorsun. Ha, bazen insan evladına denk geliyorsun ve sorun hemen çözüyor. Şu dediğim bankalar da bile oluyor.


    Türknet kullanan bir arkadaşımın hattını ''arıza'' diye diye 2 hafta bekletti. Meğer çocuğun hattını komple iptal etmişler. Vodafone interneti ilk çıktığın süperdi. İnanılmaz kaliteli sinyal, çok iyi mh, süper hız ve süper fiyat. E sonra ne oldu, buı gün verdiği paketler, eski paketlerin 1/10'i kadar anca eder. Ha yine iyidir ama eski iyi halini biliyorsun ve almak istemiyorsun. Zaten bir firma verdiği kaliteli hizmeti neden geriye çeker ki?


    Neyse çok uzun oldu kusura bakma. Özetle kafanıza uyan birine geçin, beğenmediniz mi kapatın gidin. Hatta benim tavsiyem hat filan taşımayın. Para çok sorun değilse ki çoğu artık 2 hafta-1ay deneme süresi veriyor. Direk yeni hat alıp deneyin.





  • Geçiş başvurunuz belgelerinizde ıslak imzanız olmadığı için mevcut firmanız tarafından onaylanmamıştır Belgelerinizin size imzalatılması adına kurye kaydınızı açtım .En kısa sürede sizi arayıp randevu alarak belgelerinizi size imzalatacaklardır. .Belgeleriniz bize ulaşınca belgelerinizde herhangi bir eksiklik olmadığı taktirde başvurunuz yapılarak en geç 48 saat içinde sonuçlanacaktır. İyi günler.


    TURKNET'e e-devlet üzerinden geçiş başvuru yaptığımda gelen mesaj. İlginç. Şanlıurfa konumunda gıbırnet, netspeed, vodafone hepsinde packet loss ve ping dalgalanması problemleri yaşadım. Burdaki ilk firmam TURKNET'ti. Ping yüksek diye bunları denemiştim. Sırf loss'dan kurtulmak için 10-15ms yüksek alacağımı bile bile TURKNET'e geçmeye çalışıyorum. Şimdi de bu engel çıkıyor.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.