İzmir bölgesinde ikamet ettiğiniz için ping süreleri 1 ms veya 1 tık düşük olabilir fakat NetInternet datacenterleri olduğu için satürasyon gibi durumlarla karşı karşıya kalmazsınız. |
Netservices internet sağlayıcısı hakkıdna (3. sayfa)

-
-
Teşekkür ederim bilgilendirme için iyi forumlar
-
Merhaba İzmir'deki Evim Gibi İstanbul'daki Evimin Hattınıda NetServicese Geçirmek İstiyorum Fakat Hat Değerleri Hakkında Pek Bilgim Yok İstanbulda Oturup Kullanan Varsa Bana Riot Tracert Bilgilerini Atabilir Mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Riot istanbul sunucusunun ipsi 104.160.143.212
Teşekkürler bilgilendirdiniz için.
Gıbırnete geçtim.Memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 12 Temmuz 2024; 12:10:6 > -
Araştıdım ve 1 sene sabit fiyat garantisi ile beraber en makul iss NetServices geldi bana şu anlık. Başvurumu yaptım, kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 aylık indirim kazanabilirsiniz. - Referans Kodu: NETTN3
-
Bu firmaya geçiş yaptım dün. Hemen akşam DSL ışığı yanmamaya başladı. İnternet ışığı da yanmıyor. Akşamdan beri böyle. Evin tesisatında hiçbir problem yok. Türk Telekom'dan birkaç gün içinde geçmeden böyle bir sıkıntı hiç yoktu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracker1718 -- 21 Temmuz 2024; 0:50:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değerli Abonemiz,
Mevcut destek kaydınızda da belirttiğimiz gibi hat değerleri adresten adrese değişen bir durum değildir. Destek kaydı açtığınız saatteki hat değerlerinizi mevcut destek kaydınız üzerinden görüntüleyebilirsiniz. "Müşteri Sorumluluğunda" olarak kapatılan arızalarda alınan ücret hakkında maalesef yapabileceğimiz bir şey bulunmuyor tarafınızdan alınan para Türk Telekom tarafından alınmaktadır. Eğer İç tesisat veya Modem girişlerinizde bir sorun yok ise hattınızın Türk Telekom tarafından kontrol edilmesi gerekmektedir.
İyi günler dileriz 😇
-
Anladım dediğinizi. Destek kaydı açtım. Türk Telekom ekiplerine haber vermenizi bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Aktif destek kaydınızı incelediğimde Türk Telekom tarafına mail iletildiğini görüntülemekteyim. Süreci en yakından takip ediyorum bir gelişme olursa tarafınıza bilgi verilecektir.
İyi günler dileriz 😇
-
istanbulda vdsl kullanan varmı bu firmayı genel olarak nasıldır ping ve upload konusunda stabilite felan
-
Online işlemler giriş sayfasından giriş yapamıyorum.Şifremi unuttum dediğimde telefona gelen kodu sayfaya giriş yaptığımda yeni şifre belirlememi istiyor.2 defa aynı şifreyi yazdığımda başarılı şekilde şifre güncellendi uyarısı geliyor.Tekrar online işlemler sayfasına geldiğimde şifreyi yazıyorum.şifrelerin sağında yeşil tik geliyor fakat " hatalı şifre " uyarısı verdiği için giriş yapamıyorum.müşteri hizmetleri numarası üzerinden defalarca arama yaptım ama kesinlikle açan olmadı.(e-devlet üzerinden sözleşme onayı yaptım yeni) (öncesinde gelen kullanıcı adı ve şifresi ile online işlemlere giriş yapmıştım zaten) yardımcı olabilir misiniz
www.netservices.com.tr
Online İşlemler - NetServiceshttps://www.netservices.com.tr/online-islemler/login/auth.php
-
Merhaba,
PM üzerinden hizmet numaranızı iletebilir misiniz? Sizlere memnuniyet ile yardımcı olacağım 😇
-
Merhaba. Netservices sitenize birkaç gündür erişemiyorum. Aynı zamanda, Didim'de yaşayan biri olarak İzmir Pop noktanızın bozulduğunu düşünüyorum. Tüm İzmir sunucularında 20ms veya üzeri ping alıyorum. Normalde 4-5ms ping alırken, şimdi aynı sunucudan 20ms ping alıyorum ve günlerden beri bu böyle.
Abone numarası aklımda değil ancak, abone sahibi Sinan beydir. Telefon numarasında sonu 79 12 ile biten numaralı abone. Abonelik benim değil, babamın adına olduğu için sunabileceğim bilgi bunlarla sınırlıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 2 Ekim 2024; 20:54:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X