Şimdi Ara

netmaster Wifi hız sınırı koymak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • netmaster uydunetin modemi var ve wifi bağlantısına hız sınırı koymak istiyorum nasıl yaparım acele yardım

• netmaster in hangi modelini kullanıyosun? bazı modellerinde qos var oradan ağa bağlı cihazların hızlarını sınırlayabilirsin
  • Değerli Kullanıcımız,
    Modeminizde bandwidth kontrol özelliği bulunmamaktadır. Bu özelliğe sahip olan bir Router cihazı kullanarak, o cihaz üzerinden hız sınırlaması yapabilirsiniz.
  • NetMASTER_ N kullanıcısına yanıt
    Netmaster wds300 access-point kullanıyorum
    Hız sınırlaması yaptım ama telefondan hız testi yaptığımda ayarladığım hızı vermiyor normal hızı veriyor

Bandwitch Contol de
    192.168.5.100 - 200 ip aralığı download hızı 2048 - 3072 ayarladım

Upload hızında 300-400 ayarladım ama değişen birşey yok

(Wds300 ana modeme kablo ile bağlı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli Kullanıcımız,
    Netmaster WDS-300 Bandwidth kontrol özelliği olan bir cihazdır. Ayarları yapmanıza rağmen istediğiniz sonucu alamıyorsanız bir Destek Uzmanımızdan yardım almanız gerekir.
    Dilerseniz iletişim bilgilerinizi bize mesaj ile gönderin, bir arkadaşımız sizi arayarak sorunu giderebilir.

Netmaster Destek Hattı (216 - 366 66 96 / destek@netmaster.com.tr) hergün 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Saygılarımızla,
    Şuan evde değilim.
    Verdiğiniz numarayı arar sorunum için destek isterim
    Teşekkürler...

İnternet sitenizdeki netmaster wds300 kurulum kılavuzuna bakarak sorunu çözdüm

Ben hızı 3072-4096 olarak ayarlıyordum yanlış yapıyormuşum resimdeki gibi yapınca sorun çözüldü

Teşekkürler

Bu mesaja eklenen görseller:

netmaster Wifi hız sınırı koymak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CBW-383ZN modem için bandwith veya Qos ayarı var mı? modem arayüzünde qos sayfası var ama bir şey yapılmıyor
  • Değerli Kullanıcımız,
    CBW-383ZN modemde bandwidth kontrolü özelliği bulunmamaktadır. Bu işlemi ancak bu özelliği destekleyen bir router cihazı ile yapabilirsiniz.

Saygılarımızla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

Değerli Kullanıcımız,
    CBW-383ZN modemde bandwidth kontrolü özelliği bulunmamaktadır. Bu işlemi ancak bu özelliği destekleyen bir router cihazı ile yapabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Merhaba

CBW-383Z4 modeme sahibim. Qos ayarını aktifleştiremiyorum MTA sekmesinden, yardımcı olur musunuz?

• Sayın Kullanıcımız,

QoS özelliği ile ilgili modem tarafında ayar nitelikli herhangi bir seçenek bulunmamaktadır. MTA/QoS seçeneğinde ki bölüm ise bilgi amaçlı modem üzerindeki ses (Voip) trafiği ile ilgili parametrelerin gösterildiği kısımdır. Diğer sorularınız ve bilgi almak için Destek Hattımız ile de irtibata geçebilirsiniz.

Netmaster Destek Hattı (216 - 366 66 96 / destek@netmaster.com.tr) hergün 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. 

Saygılarımızla,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.