Şimdi Ara

Netmaster WDS-300 Access Point Alayım Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün uydunet bağlattım. Şuan için memnun gibiyim ama maalesef wireless salonda 1-2 çizgiye düşüyor. Modemin bulunduğu oda tam ortada kalıyor. Sol tarafta 1 oda,1 salon,1 de mutfak var sağ tarafta da banyo ve bir oda daha var. Şimdi ben evin her tarafında hatta balkonda 4-5 diş çekmesini hız sıkıntısı yaşamamak istiyorum. Access Point ya modemin bulunduğu oda da yada salonda olacak.Şimdi ben bu ürünü alsam yeterli midir? Yoksa başka bir markadan alsam uyum sıkıntısı yaşarmıyım? Bir de bu modeli alırsak bana verdikleri CBW-383Z4 model modem devre dışı mı kalacak? Bu model kablosuz değil mi evin istediğim yerine taşıyabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 28 Ağustos 2014; 9:55:37 >

• güncel daha derli toplu yazdım yardımcı olursanız sevinirim.
  • Sayın Kullanıcımız,

Öncelikle modemin ara yüzünde kablosuz kısmına tıklayarak kontrol kanalını değiştirmenizi ve bağlantıyı test etmenizi öneririz. Bulunduğunuz çevredeki temiz bir kanaldan yayın yaptığınızda sorunlar giderilebilir. Eğer durum değişmez ise WDS-300 Kablosuz AP-Router kurulumunu önerebiliriz. Bu ürünle ilgili olarak her iki cihaz arasında kablo olmaksızın kablosuz ayarları yapılarak bağlantı sağlanır. WDS-300 kurulumu tamamlandıktan sonra ayrı SSID yayını yapar ve hem modeminizin, hem de WDS-300'ün kablosuz ağ adını görebilirsiniz.

Alternatif olarak PWE-500C powerLINE Kablosuz Başlangıç Paketi de kullanabilirsiniz. Bu ürünü satın aldığınızda paketin içinden çıkan ethernet bridge adaptörünü modeme bağlayıp prize takıyorsunuz. Ardından diğer adaptörü internete bağlanmak istediğiniz yerde prize takıyorsunuz. Veri transferi elektrik hattı üzerinden yapıldığından hız kaybı minimuma iniyor. Dilediğiniz zaman adaptörü başka bir odada prize takıp yayın alabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi ve teknik destek için 0216 366 66 96 numaralı NetMASTER Destek Hattı'nı arayabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

• garcy kullanıcısına yanıt
    Bunu çok tavsiye ediyorlar hocam hem çekim kuvveti iyiymiş hem de bağlantısı çok kolaymış.

http://www.incehesap.com/tl-wa750re-1-port-150m-router-fiyati-23513/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 29 Ağustos 2014; 23:18:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Bunu çok tavsiye ediyorlar hocam hem çekim kuvveti iyiymiş hem de bağlantısı çok kolaymış.

http://www.incehesap.com/tl-wa750re-1-port-150m-router-fiyati-23513/

Bu aklıma yattı hocam tam istediğim gibi şimdi bir de bunun 300mbps destekleyen versiyonu varmış. Ben 50mbps kullanıyorum. Çekim alanı açısından bana bir artısı olur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Çekim olarak bir değişiklik olmaz diye düşünüyorum ama geleceğe yatırım açısından onu alabilirsin.

Edit : Şimdi baktımda 300 mbps olanın anteni çok daha kuvvetli onu almak daha mantıklı.

http://www.incehesap.com/tp-link-tl-wa850re-1p-300m-24ghz-fiyati-22111/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 30 Ağustos 2014; 9:31:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende salona kurduğum modemimden odamda 2 diş ve düşük hız alıyorum (odamda 3 mbit salonda 20 mbit) modem ayarlarıyla çok oynadım fakat stabil bir kanalda bulamadım.

Bahsettiğiniz TP-LINK TL-WA854RE bu aletten aldım koridora koydum (modemim salon koridor kapısının hemen yanında duvara yüksek monteli) yanı açık olmak üzere 1 duvar ve 2 metre falan var arasında yani odamdan sinyali 5 dişe çıkardı bu alet fakat hızı düşük almaya devam ediyorum 3 mbit şeklinde

Netmaster WDS-300 birde bu alet var tplinkten alamadığım verimi alır mıyım aynı şey olucaksa almam için bir neden yok çünkü hızı yüksek ve stabil verebilmeli

• Şu başlıkta WDS-300 ile ilgili bazı şeyler paylaştım, buyrun:

http://forum.donanimhaber.com/m_95920278/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.