Şimdi Ara

NETMASTER infinity 401 en DANDİK MODEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evime Birkaç ay önce kablonet internet + uydu bağlatmıştım .Bağlattığım günde beri modemden nefret etmeye başladım .Böyle dandik modem olamaz ya türkiyenin en dandik modemi !!!

    -Durmadan İnternet Kesintisi

    -Modem 1 metre kare alanda 5 diş çekiyo bu alanın dışına çıkınca hemen düşmeye başlıyo

    Şuan modemden 2 metre uzaktayım ve 2 çekiyo bu ne rezalet bi modem tüm cizahlarımda öyle . Servis geliyo diyo : sizin cihazınızda arıza vardır modemde herhangi bir sorun yok diyor. Hepsi ezbere söylüyo bu lafları kaçkere servisi aradık bi keresinde sinyal anormallği vardı düzelttiler o zaman gayet iyi çalışıyordu şimdi ise modemden şikayetçiyim . Herkesin interneti full çekiyo ve kapsama alanı baya fazla milletin . birgün sinirden modemi kırcam kayıta çekcem netmastera atcam lan bu ne biçim modem



  • Kablosuz ayarlarından kablosuz mode sadece n,bant genişliği sadece 20 mhz, kanal ayarı ise çevrede en az kullanılan kanalı ayarlayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Değerli Kullanıcımız,

    Yaşamış olduğunuz sorun ile ilgili modeminizin gerekli kontrollerini yapabilmemiz ve size yardımcı olabilmemiz için, iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşmanızı yada Destek Hattımızdan bize ulaşmanızı rica ederiz.
    Netmaster Destek Hattı (216 - 366 66 96 / destek@netmaster.com.tr) hergün 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

    Saygılarımızla.
  • En iyi Netmaster alınır alınmaz bridge moduna alınıp düzgün bir Wi-Fi Router'a bağlanmış olandır.@amp_master
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.