Şimdi Ara

netmahal portal sepeti süper newtab 3 ü bir arada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Durumum bu kadar vahim.Yani yaklaşık 4-5 saattir uğraşıyorum denemediğim malware programı anti spy virüs programı kalmadı ama hiç bir sonuca ulaşamadım.İşin kötü yanı birde advanced systemcare de ana sayfa koruyucusunda netmahali google.com olarak tanıyor o yüzden bir şey de yapamıyoruz.
    Yani internet exploerer de ana sayfa olarak google.com olarak görünmesine rağmen gene netmahal açılıyor.

Lütfen yardım edin arkadaşlar kısayol da silme felan benim işime yaramıyor your unistal ile sildim tekrar kurdum gene aynı sistem geri yükleme şansıma tamamlayamadı geri yüklemeyi ne yapayım format atmak son alternatifim.

• Mega Therion kullanıcısına yanıt
    program ekle-kaldıra baktınız mı belki toolbar olarak yüklemiştir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: underdog_pro

program ekle-kaldıra baktınız mı belki toolbar olarak yüklemiştir ?

Program ekle kaldır your unistaller hiçbirinde yok az önce combofix ile taradım gene sonuç değişmedi bu arada işletim sistemim xp.
  • aynen bende de aynı sorun var. dün hiç bişe yokken , bugün netmahal anasayfa olarak kullanılıyo olmuş ve crome ayarlara girdiinde belirli sayfa yönet ve arama motorlarını yönet yerini de ayarlayamıyosun kitlenmiş resmen. ve super newtab diye de bi uzantı eklenmiş. etkinleştirildi yerine tıklanmıyor. sitelerde araştırdım register den sil falan diyor her haltı yaptım ama hala duruyor. yardım lütfenn!
  • Mega Therion kullanıcısına yanıt
    programın sağ tık özellikler hedef bölümünde link v.s türü bişeyler var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: underdog_pro

programın sağ tık özellikler hedef bölümünde link v.s türü bişeyler var mı

İlk denediğim çözüm yöntemi oydu,yani vardı;kaldırdım,düzelmedi.Şu an yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de ortaya çıktı bu sabah. Düzeltemedim bir türlü ve sinirlerim oynadı iyice.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar süper new tab dan kurtuldum ama yani tam olarak kurtuldum diyemiyorum ama hiç olmazsa sitesi çıkmıyor.Benim pc xp

C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions bölgsinde ki bütün her şeyi sildim yani -hangisinin super new taba ait olduğunu bilmediğimden hepsini sildim- şimdi yeni sekmede çıkmıyor ama kaldırılmıyor da yani öyle puştça bir şey oldu.

Bu gitti geriye portal saçmalığı ve daha da berbat bir şey olan netmahal kaldı.Allah hepsinin belasını versin.
  • Başlarım böyle işe ya sabahtan beri bununla uğraşıyorum gına geldi format hazırlıklarına başladım yedekleme işlemi biter bitmez başlıyorum formata ama emin olun denemediğim yol kalmadı.
  • Beyler durum ciddi. Aynı problemler bende de var. Ve herşeyi denedim. Biri yardım etsin.
  • Arkadaslar bu sene bu cikti bn de search-v9.netle ugrasiyorum ama portal sepetinin cozumu bulundu birazdan cozumun linkini atabilirim

• Portal sepetinin 3 versiyonu var. 3.
    versiyon klasik yöntemler ile
    temizlenmiyor.
    Çok değerli bir arkadaşım, virüsü analiz
    etti ve bir çözüm yazdı. Bu çözümle dün
    20'ye yakın kişinin sorununu bizzat
    çözdüm. Şuanki tek gerçek çözüm bu.
    Portalsepeti tarayıcı korsanı nasıl
    temizlenir?
    http://uzmanim.net/soru...i-nasil-
    temizlenir/5395

• Herkese portalsepeti gelmis bana search-v9. Net bu siteleri cikaranlarin anasina bayagi okuyorum

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=70780990

arkadaslar bu linkte de netmahalin cozumu yapilmis
    kolay gelsin...

• Şu anda formatlı bilgisayarımla yazıyorum ve oh çekiyorum format 20 dk sürdü keşke en başından yapsaymışım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.