Şimdi Ara

Netlimiter ve Cfosspeed Nasıl Kullanılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    P2p yazılımları için Cfosspeed ve Netlimiter Monitor 2 programlarını yükledim.ama nasıl çalıştıklarını anlıyamadım.

--Cfoss speed 'de 'Dial up connection:bağlanılsın mı ' diyor.fakat bende herkes gibi ADSL var.Ayrıca oval pencere yanıp sönmüyor,çalışmadığını gösteriyor sanırım bu.

--Netlimiterda ise sadece nelerin çalıştığı gözünüyor,ne upload'u ne de download'u sınırlıyabilme seçeneğini bulabildim.yoksa bendeki freeware süründe bu özellik yok mu?

Yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler

• arkadasım cfsspeed hakkında pek bir bilgim yok fakat netlimiter da download ve upload rate in yanında down limit up limit olması lazım
    ılk kurulumda ordakı degerler 5 kb olarak gorunur
    onları degıstırebılıyorsu ve etkin hale getırebılmek ıcın yanlarındakı kutulara t,k koyuyosun bu kadar basıt
    kolay gelsın
  • ben de cfosspeed i yeni kurdum ayrıca bir ayar yapılması gerekiyor mu? pencere de hareket ediyor..
  • cfossspeed ile netlimiter aynı anda kullanılmaz 2 sinden birini tercih edeceksiniz, ADSL kullanıcılarına Cfosspeed, Kablonetcilere Netlimiter tavsiye ederim.
    Cfossspeed için bir ayar yapmanıza gerek yok, yükledikten sonra sağ alt köşede çıkan ibreye sağ tıklayıp kalibrasyon sinyali gönder deyin ve bekleyin.
  • yapılması gerekmıyor zannedersem
    ben bıraz kurcaladım sadece oncelık belırleme oloayı dıkkatımı cektı ayarlar sekmesınde
    baska ayarıkesın vardır ama ben bılmıyorum
    bı de bu programın olayı zannedersem pıng olayını kısmak ıstersen pınge de oncelık verebılıyorsun
    bu dedıklerımı alt kısımdakı o baglantının hızını gosteren zımbırtıya sag tıklıyarak yapabılırsın
  • Şu ana kadar hiç memnun kalmadım şahsen. 25-26 ile indirmesi gerekirken 16-17 ile indiriyor. Böyle olursa tabii indirirken sayfalar rahat açılır.. Bir ayarı felan yok mudur?

(cFosSpeed'den bahsediyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 18 Şubat 2007; 19:29:39 >
  • cfosspeed upload download ı ayarlar ve yüksek upload da download azalmasını önler. mesela ben şuanda saniyede 28kb indirip 7kb gönderiyorum. normalde bunu asla yapamazsın. netlimiter uploada sınır koyar ve sen rahat download yaparsın.
    cfospeedin sağlıklı çalışabilmesi için bikaç gün bağlnatını sınar ve sana göre bi ayar yapar kendi içinde böylece uploadı kapamadan rahatça download yaparsın.tabi telekom sana gerçek bandgenişliğini verebiliyorsa. mesela ttnette sorun olduğu zamanlar cfosspeed de fosluyor .
    arkadaşında dediği gibi tercih yapacaksın. mesela torrent indiriyorsan uploadı kapamadan son hız download yapabilirsin sağlam bi torrent indiriyorsan.
    netlimiterde bu işin çakallığı oluyor programları kandırarak uploadı 1kbye sınırlar sen sömürmene bakarsın.
    ayrıca ben crackli sağlıklı çalışan cfossspeed raslamadım. zaten fiyatı 15ytl kadar ben parayı bastırıp almıştım. crackli versiyonlar bikaç hafta sonra cortuluyor tekrar yüklemen gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutimuti -- 19 Şubat 2007; 3:37:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slm arkadaşlar ben de netlimiteri kurdum ama daha kullanamadan internet explorer kullanımı engellendi bunun netlimiterle bi ilgisi var mı bilmiyorum netlimiteri kaldırmak istiyorum ccleanerı da kullndım ama kaldıramadım
    lütfen yardımcı olur musunuz internet explorer'ımı istiyorum :(
  • Netlimiter'e falan gerek yok. Sadece Cfosspeed işinizi görecektir. Bilginiz falan yoksa ayarların ayrıntısına girmeye gerek yok. Siz kurun sadece o birkaç gün içinde kendisini en uygun ayara getirecektir.
  • konu eski ama yinede yazalım cfospeed ilk çıktığı zamandan bu yana orjinal olarak kullanıyorum win7 le uyumsuz ara ara yavaslama bile yapıyor trafik düzenlemesi kapalı olarak kullanıyorum alışmışım yıllardır ekranın sağında durmasına kopamıyorum bir türlü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.