Şimdi Ara

Netlimiter Tarzı Program Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netlimiter anlayamadığım bir sebepten dolayı bozuldu.Kullanamıyorum artık.Bu tür program tavsiyeniz var mı?Özellikle upload hızını sınırlandıran programlar?_

• Bir ara kullanmış olduğum Du Super Controler'ı önerebilirim. Yanlış hatırlamıyorsam, DU'da limit koymak ya da kaldırmak için her defasında elle değer girmek gerekiyor. Yani Netlimiter'daki gibi kutucuk sistemi yok. Bu yüzden bana pek pratik gelmiyor.

Bu arada upload hızınızı sınırlandırmak istemenizden, p2p sistemini kullandığınızı tahmin ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: altwo

Bir ara kullanmış olduğum Du Super Controler'ı önerebilirim. Yanlış hatırlamıyorsam, DU'da limit koymak ya da kaldırmak için her defasında elle değer girmek gerekiyor. Yani Netlimiter'daki gibi kutucuk sistemi yok. Bu yüzden bana pek pratik gelmiyor.

Bu arada upload hızınızı sınırlandırmak istemenizden, p2p sistemini kullandığınızı tahmin ediyorum.

Çok teşekkürler deneyeceğim.Evet Utorrent kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

Netlimiter anlayamadığım bir sebepten dolayı bozuldu.Kullanamıyorum artık.Bu tür program tavsiyeniz var mı?Özellikle upload hızını sınırlandıran programlar?_

Traffic Shaper XP 1.21 (Ücretsiz)

Netlimiter Tarzı Program Önerisi

Traffic Shaper XP internet band kullanımınızı kontrolünüz altında tutmaya yarayan ücretsiz bir yazılım.

Traffic Shaper XP, Windows 2000, XP ve 2003 Server üzerinde çalışan ve band genişliğinizi limitlemenize yarayan bir programdır. Protokol veya uygulama olarak band genişliği tanımlayabilirsiniz. Esnek adresleme ve port filtreleme özelliğini barındırmaktadır. Aynı zamanda anlık olarak kullandığınız band genişliğinizi göstermekte ve istatistik sunmaktadır.

İNDİR:
    http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=4094

• p2p de upload hızını sınırlamak doğru bir yöntem değildir, madem fazydalanıyosunuz veya ihtiyacınız var o kaynağı sömürmeyin lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: punisherx

p2p de upload hızını sınırlamak doğru bir yöntem değildir, madem fazydalanıyosunuz veya ihtiyacınız var o kaynağı sömürmeyin lütfen

Doğru değil ama çoğu kişi böyle yapıyor maalesef.Hem upload tamamen açıkken download çok azalıyor...

@chingachgook verdiğin program için teşekkür ederim.İndirip kurdum ama nasıl kullanacağıma dair hiçbirşey anlamadım nereden kısıtlıyoruz uploadı?
  • Hem emule hem de uTorrent kullanıyorum. Cfosspeed programı ile ikisinde de upload kısmadan full download yapabiliyorum. Bu program gelen giden trafiğini düzene sokarak iki yöndeki hızınızı da düzenliyor. Program ayarlarını düzgün yaparsanız işe yarıyor. Tavsiye ederim. Programın internet sitesini aşağıda veriyorum. Ayrıca forumda arama yaparsanız bu program hakkında yapılan yorumlar mevcut.

http://www.cfos.de/speed/cfosspeed_tr.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    VPN Programı tavsiyeleriniz?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Program ücretli sanırım?
  • Evet ücretli.
  • Cfosspeed..Ama uTorrent'te up/dl birbirini dengeliyor..Güncel sürümde up sınırlanırsa dl de sınırlanıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aysun.

Cfosspeed..Ama uTorrent'te up/dl birbirini dengeliyor..Güncel sürümde up sınırlanırsa dl de sınırlanıyor..

Evet uTorrent 'te upload sınırlamasını 8kb/sn olarak(bu değeri yanlış hatırlıyor olabilirim ) ayarladığınızda download da sınırlanıyor otomaitk olarak. Ama Cfosspeed kullandığınızda programdan herhangi bir sınırlama yapmanıza gerek kalmıyor. Şunu da belirtmekte fayda var: Cfosspeed'i ilk kurduğunuzda etkisini hemen göstermiyor. 2-3 gün beklemeniz gerekiyor.
  • Ben de bir ekleme yapayım, cfos speed her modemde çalışmıyor. Uyumlu modemler listesine bakmak lazım.
  • netlimiter tarzı bi program olarak sana ancak netlimiter tavsiye edebilirim
  • asla tavsiye etmem, eğer herkes sizin gibi sömürmeyi düşünseydi şu anda eminim net limiter tarzı programlar kalsın diye topic aççaktınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.