Aynı sorun bende de var bugün başladı daha önce yoktu hem iptv hem stremio ölü gibi hiçbir şey açmıyor kısıtlama yapmışlar belli. 🤬 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Aynı sorun bende de var bugün başladı daha önce yoktu hem iptv hem stremio ölü gibi hiçbir şey açmıyor kısıtlama yapmışlar belli. 🤬 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 15 Şubat 2025; 20:56:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi violason -- 15 Şubat 2025; 21:13:22 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
şuan 30 dakikadır hattayım sıra no 9 geçtiğime bin pişman oldum turkcell tv bile açılmıyor patladınız galiba |
2 üyelik var biri statik sorun yok diğeri düz sorun var |
ben yeni aldım sorun yok gibi ama diğer üyelik sorun var |
ama sanki net gsm kaynaklı 3 haftadır hafsonları böyle |
Sorunun ilacı ücretli gibi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@Mattg ; siz de sorun var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ama şuan statik olan internet kırmızı oldu |
Parayla da saadet olmuyor; yani. Vatandaş uyanmasın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sunucu bağlantısını kaybediyorum oyunda, o derece lag ping ne dersen var. Çözümü var mı bu işin. direkt feshe mi gideyim? |
Daha önce geçiş yaptıysanız; 3 ay dolmadan geçiş yapamazsınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |