turkcel tv uygulama dönüyor iptv zaten aynı şimdide ışık kırmızı oldu :) şuan sinirimden ölüyorum 55 dakika çagrı merkezi bekledim sorunu söyledim evet sorun var düzeltildi dediler sessize alındım telefonu kapattılar |
Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (99. sayfa)

-
-
bence bu firmada kapanır
-
13 Mart ta 3 ayım doluyor, elveda netgsm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türknet ten 2.ay çıkış yapmıştım. Neden yapılmıyor?
-
quote:
Orijinalden alıntı: kayisikenttürknet ten 2.ay çıkış yapmıştım. Neden yapılmıyor?
Türknet; yeni abonelik miydi?
-
Bunlar hep reseransçıların sancıları
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet 2. ay bitti ve geçiş onaylandı benim. 3 ay muhabbeti varsa onaylamaması lazımdı diye düşünüyorum. Belli de olmaz 3. faturasını gönderirler belki haftaya
-
Anlıyorum.
Siz Türknet'e geçiş mi yapmıştınız; yoksa yeni abonelik mi?
Anlayamıyorum.
-
ben kimseye ne kod verdim nede aldım hocam
-
naptın başkan biz patladık sende halen mis gibimi?
-
-
:) taşıma yapmıştım, comnet malumun..
-
Komnet olayı ise; o zaman başka. Deneyin; geçişe onay veriyorsa geçersiniz.
-
Bugün baya sorun yaşayan olmuş ama ben zerre sorun yaşamadım ne ip tv ne de başka bir şeyde. Bütün gün de kullanımdaydım. Harbi ilginç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 16 Şubat 2025; 2:48:17 >
quote:
Orijinalden alıntı: HesaplıBilgi@Mattg ; siz de sorun var mı?
Anlık oldu ama düzeldi hızlıca.
-
Anlık max 5 dakika sonra düzeldi. Kaymak gibi.
-
Fiber kullanan biri Speedtest sonucu paylaşabilir mi ? Geçiş öncesi 4 ms olan Ping 22 ms çıkıyor tek bende mi böyle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birkaç aydir netgsmdeyim, bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Maşallah 🧿
1-2 ay önce turktelekom dan NetGSM e geçtim ve son 10-15 gündür iptv sıkıntısı yaşıyorum. Destek talebinde bulundum fakat müşteri hizmetlerinden henüz dönüş alamadım
IPTV linkin engellenmiş olabilir. Yeni link isteyin IPTV satan kişiden. Yardımcı olmamaları normal. İPTV yasa dışı ülke de. Bu arada IPTV çalışıyor ben de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 16 Şubat 2025; 13:50:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X