Merhabalar, yeni hat ücreti ne kadar ? |
NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (38. sayfa)

-
-
Aynı sebepten yarın iptal edip iade isteyeceğim, masada birer birer onaylıyorlar galiba 3-5 kişi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TR cihazı kullanan, şehirde yaşayan, yurt dışına çıkmayan kişiler için hala iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum.
yurtdışı için bu firmanın roaming anlaşması yokmuş, sınırı geçince tık diye kapanıyor sim kartı - şaka gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 21 Şubat 2024; 8:53:46 > -
Bilgi icin tesekkur ederim
88 tl diye bir ücretlendirme yok. numara taşıma ücreti 109 tl alınıyor.
yeni başvuruyu yaptım ve bilgilendirme mesajı bu şekildedir
İstediğiniz zaman abonelik sürecinin başında telefonunuza gelen kullanıcı adı ve şifreniz ile birlikte giriş yaparak belge yükleme işlemine kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. İşlemleriniz tamamlandıktan sonra sisteme giriş için de aynı kullanıcı adı ve şifrenizi kullanabilirsiniz
Taşınacak numaranızın üzerinde internet, faks, pos cihazı, alarm gibi ek hizmetler varsa lütfen müşteri hizmetlerimizden detaylı bilgi alınız.
Mevcut operatörünüzde hattınız bireysel ise bireysel, kurumal ise kurumsal taşıma başvurusu yapılması gerekmektedir.
Numara taşıma talebinizin tamamlanabilmesi için yetkili/vekilin veya kurumunuzun adına ait banka hesabınızdan açıklama kısmına sadece 3617C2E72 yazarak 109 TL ( - Netgsm SIM Kart : 109 TL ) ücretini Havale yapacaksanız: Garanti, Halkbank, Vakif, Yapıkredi bankalarına -- EFT yapacaksanız: sadece İş Bankasına gerçekleştirmeniz gerekmektedir. (Not: ATM şubelerinden, posta çeki hesabınızdan veya EFT(Bireysel Gönderimlerde) ile gönderilen ücretler sistem tarafından otomatik olarak işlenememektedir. Muhasebe birimimiz tarafından kontrol edildikten sonra onaylanmaktadır. Banka hesap bilgileri için tıklayınız.
-
Simkart nasıl geliyor arkadaşlar kurye ile mi ?
-
APN ayarları hakkında yardımcı olabilecek olan var mı?
Edit: Hallettim. İsim kısmına Netgsm, APN kısmına internet yazıp kaydettim. Oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morische -- 21 Şubat 2024; 16:32:59 > -
-
yurtdışında en iyi açık ara bimcell. Aylık 250 günlük 21 tl
-
Numara taşıma ücreti değil bu aslında, kargo ve sim kart ücreti
88 TL eski ücret
Daha önce de 58 TL imiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onun farkındayız lafın gelişi numara taşıma ücreti diyoruz. Zaten en basit anlaşmalı Kargo şirketinde bile dip fiyat kargo ücreti 40 TL'den başlıyor
Sim kartı ücretini de ekliyorlar:
“Kargo ve SIM kart ücreti toplam 109 TL'dir.”
Peki netgsm'li olursak diğer operatörlere numaramızı taşıyabiliyor muyuz ? Bir sıkıntı oluyor mu ?
-
Taşımak mümkün, bir sorun olmaz.
-
Vallahi bilmiyorum mesafeye göre mi yoksa fiyatı mı yükselttiler? istanbul Anadolu Yakasından başvuruyu yaptım
-
Hiç bir şekilde arayan soran yok, siz koşturmazsanız bilgilendirme yapmıyorlar. Parayı gönderdik evrak kürek işleri de tamam 1 haftadır arayan soran yok böyle kaygısız şirketlerden kesinlikle uzak durulması gerekiyor.
-
Son durumda sim kart gönderimi bekliyor.
-
kac tl imis buldunuzmu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X