Şimdi Ara

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.296
Cevap
210
Favori
462.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telekom mu daha iyi  Şuraya Turkcell yazsan anlarım da Telekom Vodafone ikisi de NetGSM den iyi demek sadece gülünç   Git bir Turkcell veya NetGSM hattı ile telekomun internet hızlarını beraber ölçün sonra gel buraya yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce 532 den arandım yıllardır bizi aramayan Turkcell uzun süredir hiçbir satın alma veya hat kullanımı yapmadığımı görmüş olmalı. Bana paket önerecekti fırsat vs diyecekti verdim veriştirdim. Bu kafa ile daha çok müşteri kaybederler adam yıllık paketi vardı 750-1000 TL ye mi ne almıştım geçen sene. Bu sene onu kaldır yerine daha az internet bir kaç aylık paketler koy hemde peşin para keş haa. Ama faturalı veya aylık paketler daha cazip hemde daha çok internet vs ee neyin peşindesin ağa..
    Bana sorsanız NetGSM in neyini beğendin diye geniş paket yelpazesini derim. Çakal çukal işler ile az kullananı da soyayım düşüncesi ile hareket etmemesini derim
    Adam koymuş 25-30 TL ye de paket var 200-300 TL neyse ona da belki az kullanıyorsunuz internet konuşma SMS vs niye ortalama kullanan ile aynı ödemek zorunda olasınız. Ki o ortalama kullanan da çok fahiş fatura ödüyor. Peki ya çok yoğun kullanan onu da ıslatıyor diğer operatörler yok platinium yok red yok prime adı altında... Ohh be içimi döktüm soygunculara

• C4H1T kullanıcısına yanıt
    Ben de yıllık paket almıştım. Baktım bu sene bahsettiğin saçmalığı yapmış Turkcell, yedek hat vardı onu netgsme taşıdım. Turkcelldeki paket Eylül'de bitecek. Ondan sonra da başka paket vs almam hocam. Zaten tel çift sim destekliyor, beni aramak isteyen ana hattım Turkcellden arar. İnternet gibi şeyleri de netgsmden hallederim uyguna.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OnizukaSensei kullanıcısına yanıt

Aynen öyle bundan sonra Turkcell düşünsün. Saçma sapan paketleri fahiş fiyatlarla müşteriye dayatmak neymiş anlasın.

• Arkadaşlar VOLTE hizmeti ile ilgili bir gelişme varmı? Yada şu zaman hizmete girecek gibi bir bilgi alan varmı? VOLTE aktif olduğu gün hemen numaralarımı taşıyacağım, şimdiden teşekkür ederim.

• Night Mode kullanıcısına yanıt

Turkcell bayisine gidip numara taşıma başvurusu yaptım. Onay sms leri falan geldi. 2 gün içinde netgsm den ayrıldım.

• Netgsm den Turkcell'e numara taşıdım. Netgsm de ödenmemiş faturam var. Online işlemlere giremiyorum; şifremi unuttum kısmından sms gelmiyor. Anlaşmalı bankalardan sadece Garanti Bankası var bende. Orda da "Ödenecek Fatura Bilgisi Bulunamadı" uyarısı alıyorum. Söyler misiniz ben faturamı nasıl ödeyeceğim? @Netgsm

• ecece kullanıcısına yanıt
    Türkcell e geçince bir avantajınız oldumu paket falan.

• serhat1971 kullanıcısına yanıt

Kamu tarifesine geçtim ben. Uygun oldu diyebilirim

• tekst79 T kullanıcısına yanıt
    Bunun icin yeni bir sistem kurulmasi gerekli diye biliyorum oda tahminimce bu yil gelmez

• Merhaba

Volte ile ilgili tahmini bir süre var mı?

Nedir içerik? Referans olunabiliyor mu başka hatlara?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UzUnYoLkApTaNı kullanıcısına yanıt
    Bu yil gelmeyebilir

Ben de aynı durumdayım. Belki birkaç gün içinde bankada gözükür. Faturanın altında banka hesap bilgileri var ama nasıl ödeneceği bilgisi yok. Açıklamaya bir şey yazacak mıyız acep?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ziraat bankası olan birini bul faturayı o ödesin sende nakit yada hesabına havale yap

• ne oldu en son hangi bankalar var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • https://www.turkiye.gov.tr/mobil-hat-sorgulama

Buradan sorgulama yapınca hat çıkmıyor.  Bimcell hatlarda mesala sorgulayınca Türk Telekom altında çıkıyor.

Bir diğer husus daha önce dediğim gibi mobil uygulamaya özellikle görsellik olarak bir ayar çekilmeli. 2010'lu yıllardan kalma bir tasarıma sahip.

• Durduk yere kopma sorunu yaşayanlar bence telefonlarını sadece 3G moduna alsın. Nasıl olsa VoLTE yok hızlı internet için 4G kullanmayada gerek yok. 3G hızı gayet yeterli.

• 0537 kullanıcısına yanıt
    2000 k olunca cikiyor diye biliyorum

• Tesadüf mü oldu bilmiyorum ama fatura kesim tarihi tüm hatlarda ayın 1’i sanırım. Bence en mantıklısı olmuş. Herkes gününü bilir.

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.