Şimdi Ara

.NETframework hatası ' InstallRoot ' ( Yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunlarda, .exe dosyalarda ve birçok dosyada karsıma çıkıyor bu hata delircem artık formatta attım pc yi geride yukledım ancak bi türlü çözülmedi

HKML/Software/Microsoft/.NETframework/InstallRoot kayıt defteri anahtarını

.NET Framework konumuna işaret edecek şekilde ayarlayın diyo ama ben bunu bi türlü yapamadım

Regedit'ten o konuma gittim ve " InstallRoot " diye bi dizi oluşturdum alttaki herşeyi yazdım ancak hiçbir türlü olmuyor

C:\Windows\Microsoft.NET

C:\Windows\Microsoft.NET\Framework64

C:\Windows\Microsoft.NET\Framework

C:\Windows\Microsoft.NET\Framework64\v4.030319

C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.030319

Hepsini denedim ama olmuyor artık lütfen birisi yardım etsin ya :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potenza38038 -- 5 Eylül 2013; 9:18:54 >

• Kimsenin bi fikri yokmu bu konu hakkında 4 gündür delirdim artık bi çözüme ulaşamıyorum ... ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: potenza38038

Kimsenin bi fikri yokmu bu konu hakkında 4 gündür delirdim artık bi çözüme ulaşamıyorum ... ?

- Kayıt Girdilerini Silin Regeditten
  • potenza38038 P kullanıcısına yanıt
    kardeş win 8 kullanıyorsun sanırım.. denetim masası>programlar>windows özelliklerini aç veya kapa dan bir klasör gelecek 3.5 olan kutucuğu seç tamam de sonra update den indir de olur.. internete bağlı ol ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meneter

kardeş win 8 kullanıyorsun sanırım.. denetim masası>programlar>windows özelliklerini aç veya kapa dan bir klasör gelecek 3.5 olan kutucuğu seç tamam de sonra update den indir de olur.. internete bağlı ol ama..

Evet Win8 x64 kullanıyorum o çözümüde gördüm nf 4.5 ve 3.5 yuklu 2 sindede tik var nasıl güncelleştirme yapabılırım ordan teamweaver la bağlanıp halletme gibi bi şansımız varmı o sorunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potenza38038 -- 5 Eylül 2013; 10:19:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk'm

quote:

Orijinalden alıntı: potenza38038

Kimsenin bi fikri yokmu bu konu hakkında 4 gündür delirdim artık bi çözüme ulaşamıyorum ... ?

- Kayıt Girdilerini Silin Regeditten

Bunu nasıl yapacağım hakkında en ufak bir fikrim bile yok

• Başka yardımcı olabılcek kımse yokmu şu koskoca forumda !! ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • potenza38038 P kullanıcısına yanıt
    sorun çıkmaması gerek o zaman hocam...
  • yok ya diğer arkadaşın dediğinide yaptım kayıt defterini temizledim ancak hala aynı hata var hata şu

"https://forum.donanimhaber.com/images/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/9e/d3/35/9ed335c416746801cdbc9d28ac51c470.jpg&size=6&border=1&bound=3 "

denetim masasıysa

https://forum.donanimhaber.com/images/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/e7/ca/22/e7ca220c9e12884212f9a2b3f8bcf7a1.jpg&size=6&border=1&bound=3

bu soruna bi el atın hocam ya hiçbir türlü çözemedim artık 4 gündür delircem
     .NETframework hatası ' InstallRoot ' ( Yardım ) .NETframework hatası ' InstallRoot ' ( Yardım )

• hala kımse cevap vermemişmi ya ..! birisi yardımcı olacakmı !?
  • up..!
  • iki yeri de yaptınız mı

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\.NETFramework
    sağ tarafta yeni dize InstallRoot
    değeri
    C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework
    sağ tarafta yeni dize InstallRoot
    değeri
    C:\Windows\Microsoft.NET\Framework64\
  • Hocam Harikasınız ben sadece 1 yeri yapıyodum 2. yeri yapmamıstım allah razı olsun sizden iyi forumlar...
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    hocam bende ilk konum yok yani ...... \microsoft\.NETFramework dizini yok bende sorunu nasıl çözebilirim_?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.