Şimdi Ara

Netflix Kardeşliği Ana Konu - (Netflix grup kurmak isteyenlere özel) (221. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: 1sinan. , 1sinan.
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.321
Cevap
897
Favori
890.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    konuda sanal kart vs. sayesinde açılan netflix deneme hesapları satışı yasaktır. bu tarz bir satış gördüğünüzde veya şüphelendiğinizde şikayet ederek bize iletin lütfen.

teşekkürler
  • Netflix paketi arıyorum arkadaşlar. Boş yer varsa katılırım ben

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel konu, fakat aile-arkadaş çevresinden birilerini ayarlamak daha güvenilir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun soluklu 4k grubumuzda kişilik yerimiz mevcuttur pm den ulaşa bilirsiniz
  • Adam akıllı bir netflix grubu yokmudur şifre mail değişmeden 3 5 ay devamlı kullanacağımız birileri

• Boş yer varsa güvenilir kalıcı uhd netflix grubuna girmek isterim. Pm atabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgcmn -- 8 Nisan 2019; 16:13:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedarkride

Merhabalar,
    4k bir hesap açıcam 3 ortak arıyorum. Uzun süreli bir hesap olacak o yüzden 1 ay 2 ay sonra ben çıkıyorum diyen arakdaşlar lütfen mesaj atmasın. güven problemlerinden kaynaklı olarak 3 aylık olarak başlayacaktır grup. Ardından 6 aylık olarak devam edercektir. Aslında hiç uğraşmak istemiyorum bu işlerle ama uzun süreli üye olacak arkadaşlarla sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum.

Kurallar ise,

*Herkes kendi hesabından giriş yapmak zorunda başkasının hesabına girmek kesinlikle yasak.
    *Güven problemlerinin önüne geçmek amacıyla 3 aylık olarak başlayacak olup sonrasında 6 aylık ya da senelik olarak devam edecek.
    *Kartımı daha önce ücretsize kullandığım için ilk ay ücretsiz olmayacak muhtemelen ya da yeni kart bulabilirsem bulacağım. Ama bu bilgi yine de burada dursun sonra 10 lira için ağlayacaklar uzak dursun.
    *Gruptan çıkmak isteyen olursa 15 gün öncesinden bilgi vermek zorunda.
    *Yaşı 25in üstünde işi gücü olanlar ve 10 liranın cebine fazla gelmediği arkadaşlar tercihimizdir. (Sigara olmuş 15 TL ama iş bu gibi platformlara gelince 2 3 liranın hesabını yapan arkadaşlara duyurulur uzak dursunlar.)

Dahil olmak isteyenler PM atabilir sonrasında bir whatsapp grubu kurulacaktır.

Teşekkürler
    Son 1 kişi kaldı arkadaşlar.

• 1 seneyi aşkındır kullandığımız hesabımızda bir kişilik yerimiz var. Aktif kullandığımız için kapanma, değişme vs yok. Hesap değiştikçe izlediğiniz yığınlar kaybolup gidiyor çünkü. 4k hesap. Aylık 10 lira. 3 aylık olarak dahil olabilirsiniz.

Bulundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AphzL -- 8 Nisan 2019; 21:53:22 >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    PM de problem yaşıyorum. Cevapsız da bırakmak istemedim. Elinize sağlık diyeyim kısaca yoksa diyecek çok şey var
  • Merhabalar. Bugün itibari ile uzun dönem üyelik başlatmış bulunmaktayım.Üyelik devamlı açık kalacaktır(ücretsiz abonelik satıp kaybolanlardan değil yani).Kardeş alımları 2 aylık olarak alınacaktır.Katılmak isteyenleri bekler,iyi seyirler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cboy60

Adam akıllı bir netflix grubu yokmudur şifre mail değişmeden 3 5 ay devamlı kullanacağımız birileri
    Gel dostum.

• tanwater_ kullanıcısına yanıt
    Aylık 10 TL ise bende geleyim yayın kalitesi nedir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre20863

Aylık 10 TL ise bende geleyim yayın kalitesi nedir ?
    UHD dostum. Üyelik aylık 10 lira,ilk ay iki aylık alım yapıyorum.

• ibos1010 İ kullanıcısına yanıt
    553 443 22 67 msj atarsanız katılmak ısterım uzun vadelı
  • thedarkride T kullanıcısına yanıt
    553 443 22 67 msj atın uzun vadeli düşünüyorum
  • 553 443 22 67 cıddı uzun vadeli bir gurup arıyorum
  • Arkadaşlar uzun vadeli olacak üyeliğimizde 2 adet boş yer mevcuttur.Üyelik mümkün olduğu sürece devamlı açık kalacaktır.Uzun vadeli düşünen arkadaşlar ulaşırsa yardımcı olurum.
    Not:Üyelikler 2'şer aylık alınacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanwater_

Arkadaşlar uzun vadeli olacak üyeliğimizde 2 adet boş yer mevcuttur.Üyelik mümkün olduğu sürece devamlı açık kalacaktır.Uzun vadeli düşünen arkadaşlar ulaşırsa yardımcı olurum.
    Not:Üyelikler 2'şer aylık alınacaktır.
    Gurubumuz dolmuştur.Arkadaşlara keyifli seyirler dilerim.
  • Arkadaslar 4 aydır devam eden netflix 4K uyelige 1 kisilik yer acildi. 2 ayda bir 20 lira alarak devam ediyoruz .

• edit: bulundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The1963 -- 10 Nisan 2019; 13:57:34 >
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.