Şimdi Ara

Netflix Kardeşliği Ana Konu - (Netflix grup kurmak isteyenlere özel) (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: azooo Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.318
Cevap
896
Favori
890.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • grup kuran varsa ben de katılmak isterim. pm göderebilirsiniz
  • ririii kullanıcısına yanıt
    sahte üyelik derken arkadaşın kastetdiği olay bedava 1aylik deneme başlatip 10liradan 4 kişiye 40 liraya satiyorsunuz güzel para kazaniyorsun hayirli işler olsun teknik olarak mümkün sorunsuz işler sistem ama burasi ticaratane değil....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HER AY MAİL VE ŞİFRE DEĞİŞEN HESAPLARA PARA VERMEYİN BEDAVA HESAP AÇIP PARAYLA SATIYORLAR BU TİP UYANIKLARA PARANIZI KAPTIRMAYIN

• quote:

Orijinalden alıntı: bosiyak

Grupta yer var mı?
    Grubu 4ledik hocam.

• Ara ara Tekrar etmekte fayda var..

Her ay FAke hesap açıp ( Fake açmıyorum - yeni hesap açıyorum diye kendilerini savunurlar )

Para ödemeden Hile yöntemleri ve kart kandırmacası ile

İnsanlardan para toplayarak ucuza üyelik dağıtan kişilere İTİBAR ETMEYİNİZ !!!

Netflix'i kandırıp bu yöntemle resmen EMEK HIRSIZLIĞI yapmaktadırlar. Netflix'e o kadar emek ve yatırım yapan insanların / insanlarımızın / yapımcı şirketlerin haklarını hiçe sayarak hile hurda yolu ile hesap açanların gruplarına üye olmayınız..

Burada bir Paylaşım grubuna üye olurken Lütfen hesap sahibine Email adresinin ve üyelik bilgilerinin Ayda 1 değişip değişmeyeceğini ISRARLA sorunuz...

EMEK HIRSIZLARINA ORTAK OLMAYINIZ !

Emek var arkadaşlar emek...

• UHD üyelik arıyorum arkadaşım için

• UHD grubumuzda 2 kişilik yer mevcut ilgilenenler pm atabilir.

3 ay 30tl şeklinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

sahte üyelik derken arkadaşın kastetdiği olay bedava 1aylik deneme başlatip 10liradan 4 kişiye 40 liraya satiyorsunuz güzel para kazaniyorsun hayirli işler olsun teknik olarak mümkün sorunsuz işler sistem ama burasi ticaratane değil....
    Bu gidişle Netflix Türkiye'de ilk 1 aylık denemeyi kaldırır ya da bu tarz durumlar için katı önlemler alır.
  • ua_hector kullanıcısına yanıt
    yer varsa benide dahil edin
  • 4k için yer arayan varsa talibim
  • Netfilix arıyorum her ay ödemesini eft ile yaparım hesap acmaya ücretsiz kullanmayla uğraşamam ultra hd olursa iyi olur .

• Yok mu grubunda boş olan 3. 4. Arayan arkadaşlar .

• Aile grubun abeni alabilir misiniz.

• Tek başına 1 aylık hesabı almak isteyenler 10 tl ye satıyorum. Diğer profilleri arkadaşlarınızla 10 tl ye paylaşıp hesaplarla kar bile edebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Size ne kardeş? Netflix avukatlığı size mi düştü?
    Tamam yapılanın doğru olduğunu söylemiyorum ama bunca yanlış içinde bunca mazlumun içinde gelip Netflix savunuculuğu yapıyorsanız. Dönün bı kendinize bakın derim yani. Belki bı öğrencinin aylık alacağı yüz kağıt için milyar dolar bütçeli bir şirketin avukatlığını yapmak hoş değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hocam bu ne hırs, netflixin patronumusunuz bencede beleşten para kazanmaya çalışanlara birşey yapılmalı ama baya çabalıyorsunuz siz
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    bu ririri denen arkadaş var, ben kendisinden 1 aylık üyelik alma hatasında bulundum.

Bu arada halen güvenilir bir gruba dahil olmak istiyorum , üye bekleyen varsa özel mesaj atsın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwyne -- 6 Nisan 2019; 9:57:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redwyne

bu ririri denen arkadaş var, ben kendisinden 1 aylık üyelik alma hatasında bulundum.

Bu arada halen güvenilir bir gruba dahil olmak istiyorum , üye bekleyen varsa özel mesaj atsın lütfen.
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: redwyne

Avukat bir arkadaşım var Netflix isteyen, isterseniz siz kurun 2 kişi daha bulunur.

Senelik ödeme sistemi ile en sağlıklı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: henry tudor8

Size ne kardeş? Netflix avukatlığı size mi düştü?
    Tamam yapılanın doğru olduğunu söylemiyorum ama bunca yanlış içinde bunca mazlumun içinde gelip Netflix savunuculuğu yapıyorsanız. Dönün bı kendinize bakın derim yani. Belki bı öğrencinin aylık alacağı yüz kağıt için milyar dolar bütçeli bir şirketin avukatlığını yapmak hoş değil.
    hocam olay avukatlik yapmak değil bilmiyenleri bilgilendirmek milleti keriz yerine koymasini engellemek. herkesin bedava alabileceği şeyi adam 40lira satiyor sende bu adami savunuyorsun asil garip olan bu

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.