Şimdi Ara

Netflix'in büyük bütçeli bilim-kurgu filmi The Electric State yerden yere vuruluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netflix'in büyük bütçeli bilim-kurgu filmi The Electric State yerden yere vuruluyor
    Avengers filmleriyle tanınan Russo Kardeşler'in yönettiği The Electric State (Sanal Ülke), Netflix'in büyük umutlar bağladığı bir yapımdı. Şirket bu filme 320 milyon dolar gibi kayda değer bir bütçe ayırmıştı ki bu da The Electric State'i Netflix'in bugüne kadarki en büyük bütçeli filmi yapıyordu. Ne var ki günün sonunda ortaya çıkan sonuç Netflix'i hayal kırıklığına uğratabilir. Çünkü gelen ilk yorumlar oldukça kötü.

Bugün itibarıyla Rotten Tomatoes puanı %23, MetaCritic puanı ise 30 olan The Electric State, eleştirmenler tarafından adeta yerden yere vuruluyor. Eleştirilerde "keyifsiz" ve "ruhsuz" gibi ifadeler havada uçuşuyor.

The Electric State, 14 Mart'ta Netflix'te Yayınlanacak

The Electric State, 14 Mart'ta izleyici ile buluşacak. Bu yüzden filmin izleyici nezdinde nasıl karşılık bulacağı henüz bilinmiyor. Ancak eleştirmenlerden gelen yorumlar filmin işinin epey zor olduğunu gösteriyor.

Netflix adına umut verici olan şu ki vizyona giren filmlerin aksine dijitale gelen filmlerde düşük puanlar izleyiciyi daha az etkiliyor. Nitekim daha önce Red Notice ve 6 Underground gibi oldukça düşük puanlar alan filmlerin Netflix'te yüksek izlenme rakamlarına ulaştığına şahit olmuştuk.

Ayrıca Bkz.Farklı dönemlerden etkileyici öyküleri ekrana taşıyan en iyi tarihi diziler

The Electric State, retro fütüristik tasarımlarıyla tanınan İsveçli sanatçı Simon Stålenhag'in aynı adlı eserinden uyarlandı. Birbirinden tuhaf tasarımlı robotların insanlarla birlikte yaşadığı alternatif bir gerçeklikte geçen bilim kurgu filmi, küçük kardeşini bulmak için Amerika'nın batısı boyunca uzanan bir maceraya atılan genç bir kadına odaklanıyor. Bu yolculukta ona robot arkadaşı da eşlik ediyor.

Millie Bobby Brown ve Chris Pratt'in başrollerini paylaştığı filmde Ke Huy Quan, Jason Alexander, Woody Harrelson, Anthony Mackie, Brian Cox, Jenny Slate, Giancarlo Esposito ve Stanley Tucci de rol alıyor.

Kaynak:https://www.worldofreel.com/blog/2025/3/7/joe-anthony-russos-320m-electric-state-destroyed-by-critics

• şu aptal kadını oynatmasalar belki izlerdim.

• bu kadında hiç oyuncu tipi yok ayrıca tipi geçtim yetenek bile yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eski karizmatik oyuncular yok artık.

• Millie bobby brown netflix'in yevmiyeli işcisi galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esxici E kullanıcısına yanıt

Maalesef. Yeni jenerasyonun ekseriyeti çok zayıf. Tip olarak da daha aşağı seviyedeler. Eskiden oyunculuk açısından da, fizik olarak da olağanüstü adamlar ve kadınlar vardı. Şimdikiler onların yerini dolduramıyor veya hala aktiflerse ellerine su dökemiyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Eskiden; oyunculuk, karizma, eğitim vb dikkate alınırdı, yeni nesilde ise genelde popülerite ön planda. Tabii olan da bizim gibilere oluyor 😅

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadın 21 yaşında ama sanki 30 yaşında gibi, tip olarak bence de diziye oturmamış. Ayrıca stranger things bitti diyebilir miyiz?

• yorumlara bak tam film gurmesi fajsgsjaja rottende de bu tipler var mı ki? :). izlemeden yorum yapilmamalı adamlar butceye gore puan veriyor bence bizimkilerde netflixe verdiği parayı birşey zannediyor.

• 320 Milyon Dolar mı? Yuha! Bir platform filmi için çok yüksek rakamlar. Böyle bir para harcıyorsan ortaya nir şaheser koyman beklenir. Ayrıca şu malum genç aktrise de oynadığı yapımlara da ısınamadım. Gerçi bundan çok daha itici olan Zendaya var.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Kesinlikle öyle. Eskiden sırf bir oyuncuya bakarak filmi izleme listemize alırdık, en azın yapım dikkatimizi çekerdi. Yeni kuşaktan bu etkiyi yaratan bir tane oyuncu göremiyorum. Tek tük var olsa da onlar da bshsettiğim etkilerden uzak.

• "Ama robotlar esasında masum, hep o zengin züppenün gomplosu bunna"

Daha okumadım ama kesin senaryo budur :)

Abd'de bütün senaristler artık beyinsiz, o beyni kuşa taksan kendini hipopotam sanar :)

• Christopher Nolan’dan başka güzel film izleyemez olduk son yillarda. Upgrade (2017) filmini tavsiye ederim, son yillardaki en iyi bilim kurgulardan

• 320 mi? kafayı yemiş bunlar , kesiz olarak para yeme olayı var bunlarda da. Yüzüklerin Efendisi , Avengers , Avatar mı çekiyorsun bee adam 320 ne?

• Chris güzel oynuyor da kadın çok ruhsuz ve istemeyerek oraya gelmiş gibi oynamış sanki. Ayrıca role de hiç yakışmamış.

• Millie çok sıkıcı bir surata sahip, enerji alamıyor insan izlerken. Kesa diğer adamda öyle duruyor.

• İzlerken hiç keyif alamadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.