|
Merhaba, uzun süredir netspeed kullanıyorum. Yakın zamanda yeni TV aldım ve netspeed, amazon prime kullanmaya başladım. Geçen hafta netflixden bir film izlerken 4k göstermediği fark ettim. Ortak hesaptı dedim herhalde abonelik değişti. Sordum değiştirmedim denilince sonraki gün baktım sabahtan 4k gözüküyor. Geçen akşam da amazondan bir dizi açtım. Normalde 4k olması gerekirken bazen çamur gibi görüntü oluyordu. TV'ye uygulama kurup hızı test ettim. 50mbit üstü bağlantı gösteriyor. Sadece bahsettiğim uygulamalarda yavaşlama var. Bu da akşam 7 ve sonrası zamanlar için. Sizde de böyle bir sorun var mı? Netspeedten çok memnundum. Bilgisayar ve telefonda kullanırken akşam yavaşlaması pek hissetmiyordum ancak TV aldıktan sonra böyle bir sorun yaşamaya başladım. Günlerdir kopmayan bağlantım vardı. Modemde 20-30 gündür bağlı yazısı görmek de güzel ama yavaşlama uygulanıyorsa hiçbir manası kalmıyor. Sizde durum nasıl? Siz de akşamları bu uygulamalarda izlediğini filmlerde falan sorun yaşıyor musunuz? |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt

Hızlı