Şimdi Ara

Netbook ve Motorola defy Karbon Kaplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir anlık hevesle kapladım netbookumu çok tozlanıyordu işimede geldi biraz hoşuma gitti telefonuda kapladım nasıl olmuş :)

• eline sağlık güzel olmuş...
    telefon kıyak duruyor :)
  • gayet iyi olmuş, şu aralar çoğu kişi dizüstünü karbon kaplıyor.
    bende mi kaplasam ne
  • Çok yakışıyor laptoba kaplayın derim bana sorarsanız Telefonda biraz oynamalar yaptım

• Bence de gayet iyi olmuş, kaliteli kaplayabilmişsiniz.
  • Süper olmuş özellikle telefon ilgimi çekti daha önce görmemiştin telefonunu karbon kaplayanı
  • Eline sağık dostum çok estetik durmuş ama keşke yapım aşamalarınıda koysaydın daha aydınlatıcı olurdu. Benimde aklımda netbook' uma yapasım var böyle bişey ama asus azısını kapatmadan (Senin hp logosu gibi) nasıl kaplayacam bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eline sağlık inşallah en kısa zamanda bende kaplıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun ŞAHİN

Eline sağık dostum çok estetik durmuş ama keşke yapım aşamalarınıda koysaydın daha aydınlatıcı olurdu. Benimde aklımda netbook' uma yapasım var böyle bişey ama asus azısını kapatmadan (Senin hp logosu gibi) nasıl kaplayacam bilmiyorum

ben şeffaf dosyayı uygun olarak keserek kalıp çıkarttım onuda karbon fiberin üzerie koyup kestim hocam. %100 uyum olmadı ama diğer türlü o logoları vs açamazdım. Sizde deneyebilirsiniz. Veya kokpya kağıdı olabilir.
  • Telefon çok hoş olmuş.
    Bu karbon kaplamaları nereden bulabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Telefon çok hoş olmuş.
    Bu karbon kaplamaları nereden bulabiliriz?

Online satış sitelerinde ve otomobil modifiye aksesuar ürünleri satan yerlerde bulabilirsiniz.
  • güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: durukk96

Süper olmuş özellikle telefon ilgimi çekti daha önce görmemiştin telefonunu karbon kaplayanı

http://forum.donanimhaber.com/m_45178149/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45178149

valla reklam gibi olucak ama ben denemiştim hala da kullanıyorum satamadım lanet telefonu üstüme yapıştı

ama helal olsun daha güzel kaplamışsın hocam el becerisi var belli

• Güzel olmuş. Özellikle telefonu beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stradale

quote:

Süper olmuş özellikle telefon ilgimi çekti daha önce görmemiştin telefonunu karbon kaplayanı

valla reklam gibi olucak ama ben denemiştim hala da kullanıyorum satamadım lanet telefonu üstüme yapıştı

Hocam Kızmak Yok Senin Konunada Bakmıştım ama sendeki folyo Karbon GÖRÜNÜMLÜ
    ama bu paylaşımdaki Karbon Gerçektende çünkü lifler var üstünde

• quote:

Orijinalden alıntı: cthax

quote:

Orijinalden alıntı: Stradale

quote:

Hocam Kızmak Yok Senin Konunada Bakmıştım ama sendeki folyo Karbon GÖRÜNÜMLÜ
    ama bu paylaşımdaki Karbon Gerçektende çünkü lifler var üstünde

yok ya niye kızayım eskiden lifli kaplamalar heryerde bulunmuyodu bunu bulduk kapladık :) geçen sordum bu lifliden 50 lira fiyat çekti sanayide bir tuningçi, çüş dedim çok ucuzmuş versene 4-5 top ordan yani almadım tabi ki :)

• hocam sizede gerçekten fazla fiyat çekmişler ankarada kazım karabeirde 20 lira 100x100 cm
  • güzel iş çıkarmışsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.