Şimdi Ara

Netbook um Windows 8 Kaldırırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
2
Favori
3.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows 7 ultimate crackli kullanıyorum fakat sistem çok ağır..netbook um Asus pxd1001 ..işletim sistemi değiştirmem lazım yol gösterirmisiniz..!

• Bu özelliklerdeki bir bilgisayara windows 7 bile ağır kalır kurulabilecek en iyi işletim sistemi Windows Xp işletim sistemi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winamp2

Arkadaşlar windows 7 ultimate crackli kullanıyorum fakat sistem çok ağır..netbook um Asus pxd1001 ..işletim sistemi değiştirmem lazım yol gösterirmisiniz..!

Modelinizde 2 gb ram varsa Win 8 kurabilirsiniz rahatça..
  • Bilgisayarınızın özelliklerini belirtiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLord15

Bu özelliklerdeki bir bilgisayara windows 7 bile ağır kalır kurulabilecek en iyi işletim sistemi Windows Xp işletim sistemi olacaktır.

hocam xp mi kaldı :) bu arada netbook ilk gelirken orjinal windows 7 starter yüklü gelmişti fakat ben nedense win7 ultimate ye çevirdim crackli bi de :) ...Sistem özellikleri : 2 GB Ram , İntel Atom İşlemci n455 ..bu arada win8 i bulmakta sorun yardımcı olacak bi arkada varmı
  • Atom işlemci diyorsunuz :) Atom işlemciye windows 8 mi kuracaksınız :) Yeterli bir verim alamazsınız diye düşünüyorum :)
  • Muhtemelen tek sorunu metro yüzünde olacaktır.Çünkü ekran çözünülürlüğü çok düşük.Zannederim 1024x600 gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran çözünürlüğü düşük ekran kartı da o kadar iyi bir donanım değil.Ayrıca işlemcisi de çok iyi denilebilecek bir işlemci değil.Ben olsam Windows XP kurardım veya Windows 7 Home Basic ya da Ultimate kurardım kaldı ki arkadaş Ultimate de bile kastığını söylüyor :)
  • ben netbookuma win 8 pro kurdum.kasma yaptı ama defenderi kapantınca kasma sorunuda gitti.metro uygulamalarınıda açabilirsin.kayıt defterinden Display1_DownScalingSupported arat 0 degerini 1 yap yeniden başlatıp çözünürlüğü 1024x768 yaparsan uygulamalar çalışır yalnız görüntüde bozulma oluyor biraz .ben görüntü boyutunu büyüttüm azda olsa bozukluk gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winamp2

Arkadaşlar windows 7 ultimate crackli kullanıyorum fakat sistem çok ağır..netbook um Asus pxd1001 ..işletim sistemi değiştirmem lazım yol gösterirmisiniz..!

Buraya göz atmanı tavsiye ederim. Win 8 Sistem Gereksinimleri
  • 2 gb ramli netbookumda xp de kullandım ama win8 daha hızlı hemen yükleyin arkadaşlar burdakilerin çoğu pcden anlamıyor.
  • winamp2 kullanıcısına yanıt
    daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı oluruz
  • 1g ramli netbook var arkadaşımda win8 kurduk pc uçuyor. Daha önce winxp win7 ve lubuntu kurulumları denendi ve win8 üçünden de daha hızlı.
  • Merhabalar. Windows 8 işletim sisteminin rem boster'ı çalışmadığı gibi ayrı olarak rem'den ek olarak boş yere alan harcıyor. 2. olarak Windows 8'in arka plan uygulamaları Windows 7'ye göre daha fazla alan ve işlemci hacmi kaplamaktadır. Yani kısacası sakın derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaknafein06

Merhabalar. Windows 8 işletim sisteminin rem boster'ı çalışmadığı gibi ayrı olarak rem'den ek olarak boş yere alan harcıyor. 2. olarak Windows 8'in arka plan uygulamaları Windows 7'ye göre daha fazla alan ve işlemci hacmi kaplamaktadır. Yani kısacası sakın derim...

Win7 starter ve win7 ultimate kuruluydu üstte bahsettiğim netbook'a. win8 bariz daha hızlı hocam kağıt üstündeki verilere göre konuşmayın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wessaur

quote:

Orijinalden alıntı: zaknafein06

Merhabalar. Windows 8 işletim sisteminin rem boster'ı çalışmadığı gibi ayrı olarak rem'den ek olarak boş yere alan harcıyor. 2. olarak Windows 8'in arka plan uygulamaları Windows 7'ye göre daha fazla alan ve işlemci hacmi kaplamaktadır. Yani kısacası sakın derim...

Win7 starter ve win7 ultimate kuruluydu üstte bahsettiğim netbook'a. win8 bariz daha hızlı hocam kağıt üstündeki verilere göre konuşmayın bence

Hocam 1. olarak kağıt üzerindeki bilgilere göre konuşmaktan ziyade gözümün önünde ve kendi tecrübelerime göre konuşuyorum.

Öncelikle Windows 8 starter'da Microsoft'unda kabul ettiği durumu bahsettim: Rem Booster Windows 7'deki gibi rem kapasite ve bit artırmaktan ziyade tam tersi olarak alan harcamıştır ve bu durumdan özür dileyerek Microsoft Windows 8'in güncellemesini hemen yayımlamıştır.

2. Olarak kağıt üzeri değilde yine gözümün önünde olan ve kendi tecrübem olarak Windows 8 onca hatayı düzeltmek için Windows 8 güncellemelerini bilgisayar firmalarını hazırlamadan piyasaya sürmüştür ve biraz araştırırsanız şu an bile başta Asus olmak üzere bir çok bilgisayar firmasının güncellemelere driver hazırlamakta zorlandığını göreceksiniz.

3. Olarak Hocam kağıt üzeri değil de teknoloji haberlerini takip ettiğim üzere gönül rahatlığıyla şunu söyleyebilirim; Microsoft Windows 8'i piyasaya sürdüğünde hiç bir bilgisayar şirketinin Windows 8'i desteklemediği için sitem etmekteydi.

Kısacası hocam kağıt üzeri değil...

Hocam son olarak Microsoft'un çıkardığı İşletim sistemleri en başta Starter olarak adı üzerinde başlangıç sürümü çıkar ki deneme amaçlıdır. Bunun sebebi'de sistemin kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacağıdır. Yani Starter'lar zaten en başta onca Sistem açığı ve eksikle çıkmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaknafein06 -- 21 Şubat 2014; 16:56:43 >

• İntel Atom N455 işlemci bende de var. Ramim 1 gb. Her sistemi kurdum bu pcye Windows 8 sıkıntılı. Windows 7 de Enterprise Sürümünden verim aldım bir tek. Şu an XP kullanıyorum. Nazar değmesin derim
  • Hp mini netbook uma Windows 8 kurdum cihazda takılma donma yok 2 saniyede açılıyor (Windows logosu gorundukten sonra)
    Sistem atom n455 1gb ram uçuyor yukleyin zaten Microsoft Windows 8 i tanıtırken 1 gb ramli atom şşlemcili bilgisayara kurup gostermişti en duşuk sistemde dahi performansı ustlere taşıyor.
    Kurulumu yaptıktan sonra otomatik guncellemeleri kapatın.
    Ve metro arayuzundeki istemediğiniz programları ve Windows defenderi kapatın keyfini surun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zor ama denemek lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.