Şimdi Ara

Netbook Tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PACKARD BELL DOT SE/W-005TK ile SAMSUNG NP-NC110-A03TR netbook arasında kaldım. Ürünlerden birini alıp deneyen veya bilgi sahibi olan bir kişi küçük de bir bilgilendirme yapabilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi introducial -- 4 Haziran 2011; 23:17:19 >

• Hiç tereddütsüz samsung diyorum çünkü netbook sektöründe deli gibi büyüyor ve packard bell'den daha ucuz.
  • Tamam ama arasında kaldığım noktalar var. Birincisi,Packard Bell'de Atom Dual Core N550 işlemci,Samsung'da Atom N550 işlemci var. Hız farkı beni meraklandırıyor ve Packard Bell 1024x600 çözünürlükte,Samsung 1366x768. HD olarak bu cihazda video izlemek gerçekten randımanlı olacaksa direk Samsung alırım ama adam gibi takılmadan izleyemeyeceksem çift çekirdek daha çekici geliyor.
  • Zaten n550 serisi çift çekirdekli packard bell sadece uyanıklık yapmış yanına ekstradan dual core yazmış.
    Ayrıca bu cihazla 1080p ye kadar takılmadan tüm videoları izleyebilirsiniz hiçbir sorun yaşamadan sadece 1080p filmlerde hafif takılmalar oluyor.
    Zaten netbooktan 480p bile yeterli oluyor çözünürlük düşük olduğu için.
    Tabi son tercih sizin...
  • İkisi de çift çekirdekli yani? O zaman haklısınız,Samsung akar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: introducial

İkisi de çift çekirdekli yani? O zaman haklısınız,Samsung akar.

Aynen öyle n550 lerin hepsi çift çekirdeklidir.
  • samsung diğerine göre tercih edilebilir. işlemcileri aynı bildiğim kadarıyla. pilinin 6 hücrei olması çok iyi oluyor kullanım açısından.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben özellikle toshiba veya dell öneririm.
  • kardeş asus 1015 px e bakmanı önerirrim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.