Şimdi Ara

netbook format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde Samsung N102S-B03TR Intel Atom N2600 marka netbook var.bilindiği üzere cd sürücüsü olmadığı için usb flash disk ile format atmak istedim fakat bios ta birtürlü usb yi görmüyor.denemediğim hiçbirşey kalmadı.usb de bir sorun yok masaüstü bilgisayarımda denedim sorun yok çalışıyor.usb olmassa başka format atma yöntemi varmı bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum .

• eğer internette anlatıldığı şekilde yaptıysan kopyalama işlemini, biostan usbden başlatman gerekiyor.
  • Aynı şeyi bende yaşadım. Çözüm Bios ayarı içerisinde Speed Bios tarzı bir seçenek var onu deaktif yapın. Sonra açılışta F10 tuşuyla boot menüye girin görecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galantus01

arkadaşlar elimde Samsung N102S-B03TR Intel Atom N2600 marka netbook var.bilindiği üzere cd sürücüsü olmadığı için usb flash disk ile format atmak istedim fakat bios ta birtürlü usb yi görmüyor.denemediğim hiçbirşey kalmadı.usb de bir sorun yok masaüstü bilgisayarımda denedim sorun yok çalışıyor.usb olmassa başka format atma yöntemi varmı bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum .

Recovery bölümü olması gerekiyor. Bilgisayar açılırken hangi tuş işe örnek F11 olabilir bakarak sistemi fabrika ayarlarına çevirin
  • vallahi ne desem az sizden allah razı olsun
    @ßeyaßan
  • Ayrıca bir bilgi daha o pc ye usb den göstermek için biostaki hdd bölümüne getirip flashı 1 . sıraya alman gerek.Sonra H.D.D. yi biçimlendirdikten sonra tekrar 2 ye alacaksın:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL LAPTOP ICIN FORMAT
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.