arkadaşlar elimde Samsung N102S-B03TR Intel Atom N2600 marka netbook var.bilindiği üzere cd sürücüsü olmadığı için usb flash disk ile format atmak istedim fakat bios ta birtürlü usb yi görmüyor.denemediğim hiçbirşey kalmadı.usb de bir sorun yok masaüstü bilgisayarımda denedim sorun yok çalışıyor.usb olmassa başka format atma yöntemi varmı bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum .
eğer internette anlatıldığı şekilde yaptıysan kopyalama işlemini, biostan usbden başlatman gerekiyor.
Aynı şeyi bende yaşadım. Çözüm Bios ayarı içerisinde Speed Bios tarzı bir seçenek var onu deaktif yapın. Sonra açılışta F10 tuşuyla boot menüye girin görecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: galantus01
arkadaşlar elimde Samsung N102S-B03TR Intel Atom N2600 marka netbook var.bilindiği üzere cd sürücüsü olmadığı için usb flash disk ile format atmak istedim fakat bios ta birtürlü usb yi görmüyor.denemediğim hiçbirşey kalmadı.usb de bir sorun yok masaüstü bilgisayarımda denedim sorun yok çalışıyor.usb olmassa başka format atma yöntemi varmı bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum .
Recovery bölümü olması gerekiyor. Bilgisayar açılırken hangi tuş işe örnek F11 olabilir bakarak sistemi fabrika ayarlarına çevirin
vallahi ne desem az sizden allah razı olsun @ßeyaßan
Ayrıca bir bilgi daha o pc ye usb den göstermek için biostaki hdd bölümüne getirip flashı 1 . sıraya alman gerek.Sonra H.D.D. yi biçimlendirdikten sonra tekrar 2 ye alacaksın:)