Bildirim
netbook format
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bulaşmış olabilir çünkü onun ayrı bir koruma sistemi yok sonuçta. Netbooka en iyi format yöntemi usb-flash bellekten formattır, hem kısa sürüyor... _____________________________ COOLER MASTER COSMOS SE FULL TOWER Kasa/MSI MPOWER MAX-Intel® Z87 Express Chipset/Intel Core i7 4770K(OC 4.7)/Corsair 16GB (2x8GB) Vengeance Pro DDR3 1600MHz CL9/Corsair 240GB Neutron GTX SSD/Seagate 2TB Barracuda/WD 1TB Caviar Green/COOLER MASTER SEIDON 240M SIVI SOĞUTMA/Canon 5D MArk II ( 16-35 mm 2.8L II USM - 50mm 1.2 - 70-200mm 2.8 L IS II USM)/ iPhone 6 128GB -
mamundadan win 7 super lite.iso indir 700mb sonra win7 usb tool u indir çok basit ilk iso yu gösteriyorsun sonra usb i sonra start diosun bitince usb i tak biostan 1.sıraya usb yi getir.direk başlıcak format gerisi kolay ama türkçe yok . turkey turkish q yi seçersin sonra restart atınca usb yi çıkart yoksa gene format döngüsüne girersin. _____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi
Samsung Android Rehberi | Türksat 4A Uydu Rehberi | Sandisk Global RMA Rehberi
SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl -
quote:
Orijinalden alıntı: Ghost_55
beyler netbook a virüs bulaştı. bende bu yüzden format atmak istiyorum. Recovery bölümünden format atmak istiyorum fakat virüslerin orayada bulaşmış olacağından korkuyorum. Sizce recovery bölümüne virüs bulaşabilir mi?
Kolay bulaşacağını sanmıyorum,bir virüsle bulaşsaydı,leptap satanlar recovery bölümünü koymazdı
kaspersky yada aviradan kurtarma cd'sini indirip,leptapı onunla açın ve taratın,varsa virüsleri siler,sonrada recovery yaparsınız.
kurtarma cd'sini kullanmadan önce sistem geri yüklemeyi kapatın,silinen virüsler,bilgisayar açıldığı anda sistem geri yüklemeden geri geliyor_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler