Şimdi Ara

netbook degıstırmek ıstıyorum teknosadan aldım 3 gun oldu yardım edin lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu yanlıs yerde actıgımı biliyorum ama acil.

netbook um var alalı 3 gun oodu 2gb ram olmasına ragmen yavas bır bılgısayar
    memnun kalmadım
    teknosaya geri iade nasıl edebılırım yardımcı olurmusunuz.
    netbook:
    http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1001PXD/#specifications

birde lenova s10-3 almayı dusunuyorum nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psv4 -- 17 Mayıs 2011; 20:08:59 >

• İnternetten aldıysan 7 gün içinde direk iade hakkın var, mağazadan aldıysan hediye çeki alabilirsin nakit olarak vermiyorlar. Aynı yerden bir üst modeli alıp da fiyat farkını verirsen sorun çıkartıcaklarını sanmıyorum. Ama en garanti bilgiyi müşteri hizmetlerini arayıp alabilirsin.
  • pekı bılgısayarı acınca kabul edıyorlar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: em_re96

pekı bılgısayarı acınca kabul edıyorlar mı

Kutu ve kutu içeriği durduğu sürece sorun olmaz. Tabi bunlar kutusundaki köpük ve poşetlerine kadar dahil
  • Bence bilgisayarı değiştirmenize gerek yok. Zannederim, yavaşlığın sebebi işletim sistemi... w. starter.
  • Kesinlikle Taşralı kardeşime katılıyorum sorun kesinlikle starter dan kaynaklanıyo... Starter başlangıç işletim sistemi oldugu için herşeyden kısmış.. Masaüstü arkaplan koymayı bile TEKNOSA firması Bİmeks ve Vatan computer gibi firmalara benzemez müşteri memnuniyeti daha öncelikli gelir.. Bu konuda sorun çıkaracaklarını sanmam bende oradan bir FDotoğraf makinesi almıştım .. Video kayıt esnasında ses kayıt etmiyodu yani Microfon yoktu fotograf makinesinde bana bu konuda bilgi verilmedi daha sonra dedim böle böle değiştirmek istiyorum hiçbir problem çıkarmadan diğer istediğim ürünü verdiler şuan allaha şükür çok güzel birşekilde çalışyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kr0m0z0n

Kesinlikle Taşralı kardeşime katılıyorum sorun kesinlikle starter dan kaynaklanıyo... Starter başlangıç işletim sistemi oldugu için herşeyden kısmış.. Masaüstü arkaplan koymayı bile TEKNOSA firması Bİmeks ve Vatan computer gibi firmalara benzemez müşteri memnuniyeti daha öncelikli gelir.. Bu konuda sorun çıkaracaklarını sanmam bende oradan bir FDotoğraf makinesi almıştım .. Video kayıt esnasında ses kayıt etmiyodu yani Microfon yoktu fotograf makinesinde bana bu konuda bilgi verilmedi daha sonra dedim böle böle değiştirmek istiyorum hiçbir problem çıkarmadan diğer istediğim ürünü verdiler şuan allaha şükür çok güzel birşekilde çalışyor...

bende de dell netbook var, 1yıl oldu alalı ama kullanmadığım için önemsemedim hiç götürmedim servise.. aldığımdan beri mediaplayerda bi şarkı oynatırken, başka hiç bi program web sayfası çalışmazken bile müzik takılıyo resmen.. web sayfalarında sadece google chromede bikaç sekmeye kadar açabiliyorum daha fazlası takılıyo her zaman =).. firefox explorer zaten tek sekmede bile takılıyo.. yani bu normal bi winstarter olayı değil.. arkadaşınki de belki bu tür bi yavaşlıktır, üretimden kaynaklanan bi sorundur.. hiç kullanmıyorum, arada babam int.e giriyo ondan onun için götrmedim ama bi ara götürrüm belki servise.. =)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.