Şimdi Ara

netbaski.com fotoğraf baskı sitesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
24
Favori
35.039
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buyrun arkadaşlar en son çıkan canvas baskılarımız

netbaski.com fotoğraf baskı sitesi

3 cm çıta yüksekliği vardır. istediğiniz ebatta hazırlanıp çıtaya gerilip bu vaziyette yollanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifos -- 7 Ocak 2012; 13:26:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lifos

Buyrun arkadaşlar en son çıkan canvas baskılarımız

3 cm çıta yüksekliği vardır. istediğiniz ebatta hazırlanıp çıtaya gerilip bu vaziyette yollanıyor.

yararlı olmuş

Teşekkürler

Ayrıca makina parkınız çıktılarınız kargo şekliniz vs. gibi fotoğraflar çekip eklemeniz müşteri memnuniyetini arttıracak ve tercih edilmenizi sağlayacaktır.

Ve Canvas için kullandığınız makinayı yazar çıtanın nasıl olduğunu canvas kumaşının durumunu bahsedebilirsiniz.

Kanvas fotolarınız net gözükmekte.

Fakat fotoğraf kenarlarında oluşan beyazlıkların sebebini çıtadan kaynaklandığını düşünmekteyim.

Biraz daha fotoğraf ile çalışmalarınızı detaylandırırsanız sevinirim.

İyi çalışmalar

• quote:

Ayrıca makina parkınız çıktılarınız kargo şekliniz vs. gibi fotoğraflar çekip eklemeniz müşteri memnuniyetini arttıracak ve tercih edilmenizi sağlayacaktır.

Ve Canvas için kullandığınız makinayı yazar çıtanın nasıl olduğunu canvas kumaşının durumunu bahsedebilirsiniz.

Kanvas fotolarınız net gözükmekte.

Fakat fotoğraf kenarlarında oluşan beyazlıkların sebebini çıtadan kaynaklandığını düşünmekteyim.

Biraz daha fotoğraf ile çalışmalarınızı detaylandırırsanız sevinirim.

İyi çalışmalar

teşekkürler
    en kısa zamanda yeni fotoğraflar ekleyeceğim. kenarlardaki beyazlıklar ışık patlamasından kaynaklanmaktadır.
  • fotoğraflarım dun geldı gonderım hızı mukemmel kagıtlar kalıtelı yanlız resımlerımin cogu bılgısayarda durdugu gıbı cıkmamıs renkler koyu yuzler biraz esmer kırmızı gıbı aslında boyle degıldı acaba yuklerken siteyemi sorun oluyor yoksa orda renklerlemi oynuyorsunuz
  • Hızlı,kaliteli ve ilgililer.Denemenizde yarar var.
  • quote:

fotoğraflarım dun geldı gonderım hızı mukemmel kagıtlar kalıtelı yanlız resımlerımin cogu bılgısayarda durdugu gıbı cıkmamıs renkler koyu yuzler biraz esmer kırmızı gıbı aslında boyle degıldı acaba yuklerken siteyemi sorun oluyor yoksa orda renklerlemi oynuyorsunuz

fotoğraflarınız siteye yüklenirken kalitesinde ve renginde kesinlikle bir oynama yapılmıyor.
    siz monitörünüzde fotoğraflarınızın ham halini görüyorsunuz yani herhangi bir renk verilmemiş halini görüyorsunuz.
    baskı esnasında fotoğraflara biz AdobeRGP renk tonu veriyoruz ve fotoğraflarınızdaki renkler daha canlı oluyor, bunun dışında da fotoğrafınızın durumuna göre açıklık koyuluk ayarı yapılıyor.
    rahatsız olduğunuz hoşunuza gitmeyen fotoğrafınız varsa bizimle iletişime geçirseniz fotoğraflarınızı renk müdahalesi yapılamadan tekrarlayabiliriz.

• quote:

Hızlı,kaliteli ve ilgililer.Denemenizde yarar var.

teşekkürler
  • Aralık sonunda masa takvimi siparişi vermiştim kısa sürede elime ulaştı, baskı kalitesini çok beğendim. Yalnız web sayfası üzerinde dah açok şablon seçeneği güzel olurdu. Mesela fotoğraf takvimin tamamına basılır yazılar da fotoğrafın boş kısmına gelecek şekilde ayarlanabilir diye büşünüyorum ayrıca arka sayfalar için de fotoğraf eklenebilir.

Tuvale (canvas) baskı için canvastar.com sitesine sipariş veriyordum bu güne kadar kalitesi çok tatmin etmese de güzel. Belki de tuvale baskı yapılınca fotoğraf kağıdındaki netlik elde edilemiyordur bilemiyorum. Ben genel olarak kupa baskılarında sıkıntı yaşadım. daha önce fotvi.com, e-kupa gibi yerlere yaptırdığım kupaların hepsini elime alır almaz direk çöpe attım renkler birbirine girmiş, soluk ve netlikten eser yoktu. dün akşam deneme amaçlı netbaski.com a bi tane sipariş verdim sonucu merakla bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademyagiz

Aralık sonunda masa takvimi siparişi vermiştim kısa sürede elime ulaştı, baskı kalitesini çok beğendim. Yalnız web sayfası üzerinde dah açok şablon seçeneği güzel olurdu. Mesela fotoğraf takvimin tamamına basılır yazılar da fotoğrafın boş kısmına gelecek şekilde ayarlanabilir diye büşünüyorum ayrıca arka sayfalar için de fotoğraf eklenebilir.

Tuvale (canvas) baskı için canvastar.com sitesine sipariş veriyordum bu güne kadar kalitesi çok tatmin etmese de güzel. Belki de tuvale baskı yapılınca fotoğraf kağıdındaki netlik elde edilemiyordur bilemiyorum. Ben genel olarak kupa baskılarında sıkıntı yaşadım. daha önce fotvi.com, e-kupa gibi yerlere yaptırdığım kupaların hepsini elime alır almaz direk çöpe attım renkler birbirine girmiş, soluk ve netlikten eser yoktu. dün akşam deneme amaçlı netbaski.com a bi tane sipariş verdim sonucu merakla bekliyorum...

Adem hocam ben de 2 kupa siparişi verdim merakla bekliyorum.

• Ben de Canvas Baskı yaptırmayı dşünüyorum, mesajım bulunsun.
  • kupa konusunda bende merakla bekliyorum acaba nasıl olur ? üzerine oyun figürü bastırmayı düşünüyorum. kupaya baskı alanlar lütfen burada bilgilendirsin bizi
  • canvaslar cok guzel duruyor bi kac örnek daha koyarmısınız bende canvas baskı düsünüyorum alan arkadaslar baskılardan memnunmu yazarlarsa fikir olur saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

quote:

Aralık sonunda masa takvimi siparişi vermiştim kısa sürede elime ulaştı, baskı kalitesini çok beğendim. Yalnız web sayfası üzerinde dah açok şablon seçeneği güzel olurdu. Mesela fotoğraf takvimin tamamına basılır yazılar da fotoğrafın boş kısmına gelecek şekilde ayarlanabilir diye büşünüyorum ayrıca arka sayfalar için de fotoğraf eklenebilir.

Adem hocam ben de 2 kupa siparişi verdim merakla bekliyorum.

beğenmezsem çöpü boylar :))

• Fotokitap siparişi verdim, teslimat gecikti biraz ama gelen ürünü çok beğendik. Tasarım ve sayfa kalitesi çok güzel.
  • quote:

yazınıla canvastar ı inceleme fırsatı buldum.

Fiyatları yüksek geldi bana.

Bence 50 x 80 canvas 88 Tl bana çok yüksek geldi fiyatı

KAnvas için argshop (gg) 70x100 60 Tl gibi bir fiyata benim çevremde alanlar memnun

Veya diğer kaliteli gg satıcıları.

Ayrıca netbaskı da canvastardan uygun.

Ama fiyatlarında revizyona gitmeli bence.

Kimse 70x100 kanvasları 30 Tl ye verenlerle kıyaslamıyor ama netbaskının 50x100 canvasıda 80 tl biraz fazla kanımca.

Biraz revizyon ve reklamla (bol fotoğraf) daha iyi yerlere varacağına inanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

kupa konusunda bende merakla bekliyorum acaba nasıl olur ? üzerine oyun figürü bastırmayı düşünüyorum. kupaya baskı alanlar lütfen burada bilgilendirsin bizi

ben 2 adet kupa siparişi verdim ilkinin tasarımını ben web sitelerinden yaptım 2.sinin tasarımını onlardan yapmasını istedim baskı kalitesi olarak harika ikiside memnun kaldım fakat tasarım olarak mutlaka onlara yaptırmanızı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsakin

quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

kupa konusunda bende merakla bekliyorum acaba nasıl olur ? üzerine oyun figürü bastırmayı düşünüyorum. kupaya baskı alanlar lütfen burada bilgilendirsin bizi

ben 2 adet kupa siparişi verdim ilkinin tasarımını ben web sitelerinden yaptım 2.sinin tasarımını onlardan yapmasını istedim baskı kalitesi olarak harika ikiside memnun kaldım fakat tasarım olarak mutlaka onlara yaptırmanızı tavsiye ederim

Mümkünse birer fotolarını alabilirmiyiz sizden ?
  • Fincan az önce elime geçti, baskı kalitesi yaptırdığım diğer yerlere göre kesinlikle daha iyi, en azından fincan çöpe gitmeyecek :) Tasarım işini onlara bırakmak bence de doğru olur gibi :)) farklı boy ve şekillerde fincan seçeneği ile daha da güzel olur:)
  • quote:

Fincan az önce elime geçti, baskı kalitesi yaptırdığım diğer yerlere göre kesinlikle daha iyi, en azından fincan çöpe gitmeyecek :) Tasarım işini onlara bırakmak bence de doğru olur gibi :)) farklı boy ve şekillerde fincan seçeneği ile daha da güzel olur:)

adem hocam canlı canlı foto isterük.
  • akşam halletmeye çalışırım :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.