Şimdi Ara

netbaski.com fotoğraf baskı sitesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
24
Favori
35.049
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ademyagiz

Fincan az önce elime geçti, baskı kalitesi yaptırdığım diğer yerlere göre kesinlikle daha iyi, en azından fincan çöpe gitmeyecek :) Tasarım işini onlara bırakmak bence de doğru olur gibi :)) farklı boy ve şekillerde fincan seçeneği ile daha da güzel olur:)

güle güle kullanın hocam
  • şuan bende bir kupa mevcut diğer kupayı başka birine hediye ettim. kupanın resmini tam çekmedim tavsiye ederim

netbaski.com fotoğraf baskı sitesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifos

Canvas baskılara parçalı canvas ve rol olarak sadece baskı seçeneği de ekliyoruz.
    Sayfalar şu an yapım aşamasında.
    Fiyatlarda da revizyon yapacağız.
    Fotokitap'ta iddalıyız çünkü biz inkjet baskı değil fotoğraf kağıdına baskı yapıyoruz, fotokitabın tasarım+yapımı 1 hafta kadar bir zaman alıyor.

ürünlerimizi beğendiğiniz için çok teşekkür ederiz.

derken, bir miktar indirim anliyorum, dogru mu?
  • kristal denilen albümlerin maliyetleri hakkında bilgi alabilir miyiz?
  • ya fotoculara buradan sormak istiyorum ben vesikalık fotoyu normal foto 10 *18lik 1 adet foto kağıdına bastırsam gene benden 20 kruş mu alırlar acaba bilen var mı bunu yani böyleyse bana foto lazım ama gereksiz yere 20 lira vermek istemiyorum
  • quote:

ya fotoculara buradan sormak istiyorum ben vesikalık fotoyu normal foto 10 *18lik 1 adet foto kağıdına bastırsam gene benden 20 kruş mu alırlar acaba bilen var mı bunu yani böyleyse bana foto lazım ama gereksiz yere 20 lira vermek istemiyorum

fotoğrafın rötuşunu siz yapıp, 4 lü olarak 10x15 kağıda dizip normal fotoğraf baskısından siparişinizi verirseniz 0,20 tl fiyatı
  • quote:

derken, bir miktar indirim anliyorum, dogru mu?
    ,

doğrudur. canvas baskıyı, parçalı canvas baskı, rol canvas baskı, ve normal canvas baskı olarak 3'e ayıracağız.
    Yani çeşitlendirmeyi çoğaltacağız ve fiyatlarda da kargo şirketi ile biraz daha pazarlık yapıp düşüreceğiz.
    çünkü canvas tabloların kargo maliyeti çok oluyor. bunu düşürdüğümüz zaman aynı oranda müşterilerimizede yansıtacağız
  • quote:

şuan bende bir kupa mevcut diğer kupayı başka birine hediye ettim. kupanın resmini tam çekmedim tavsiye ederim

teşekkür ederiz. güle güle kullanın
  • quote:

kristal denilen albümlerin maliyetleri hakkında bilgi alabilir miyiz?

kristal albüm fotoğrafçıların kullandığı bir albümdür ve o albüme buradan fiyat veremem, çok çeşitli paket seçenekleri mevcut.
    özelden veya telefon ile iletişim kurarsanız yardımcı oluruz
  • quote:

quote:

ya fotoculara buradan sormak istiyorum ben vesikalık fotoyu normal foto 10 *18lik 1 adet foto kağıdına bastırsam gene benden 20 kruş mu alırlar acaba bilen var mı bunu yani böyleyse bana foto lazım ama gereksiz yere 20 lira vermek istemiyorum

fotoğrafın rötuşunu siz yapıp, 4 lü olarak 10x15 kağıda dizip normal fotoğraf baskısından siparişinizi verirseniz 0,20 tl fiyatı

cevap için teşekkürler
  • yanlış hatırlamıyorsam saatin fiyatı 15 tl idi. bu gün baktım 18 tl olmuş. sanırım bazı ürünlerde fiyat revizyonu yapılmaya devam ediliyor :((

bir de foto saat uygulamasında baskı ön izleme gibi bir seçenek mevcut olsa ve saatin bize gönderileceği hali görsek çok iyi olur. ben 20*30 oranında bir fotoğraf yükleyeceğim ancak akrep , yelkovan fotoğrafın neresine denk geliyor, bunu bilerek hareket etsem daha iyi olur. bazı örneklerinizde saat bölümü sağda bazıları ise solda yer almış. bunu yüklenen fotoğrafa göre siz mi ayarlıyorsunuz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melifkaya -- 14 Ocak 2012; 20:54:57 >
  • ihtiyacı olanlara izmir özdilek mağazasında 10*15 fotograf baskısı 180 krş ...ilk etapta bende 100 tane kadar bastıracagım hemen..ah keşke şu teknosa yine 0.100 krş tan bassada 400-500 biriken fotograf var hepsini bastırsam..ama şuan için eniyi fiyat özdilekte görünüyor
  • kupaya bastırmak için fotoraflar widescreen (genişekran) olursa daha mı iyi olur ? sitenizde tasarım yapınca fotoraf tam çevrelemiyor kupayı. istediğim resimleri size yollasam siz tasarlasanız kupayı daha sağlıklı olur. size fotorafları nereden yollayabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps3xbox360 -- 16 Ocak 2012; 21:47:15 >
  • quote:

yanlış hatırlamıyorsam saatin fiyatı 15 tl idi. bu gün baktım 18 tl olmuş. sanırım bazı ürünlerde fiyat revizyonu yapılmaya devam ediliyor :((

bir de foto saat uygulamasında baskı ön izleme gibi bir seçenek mevcut olsa ve saatin bize gönderileceği hali görsek çok iyi olur. ben 20*30 oranında bir fotoğraf yükleyeceğim ancak akrep , yelkovan fotoğrafın neresine denk geliyor, bunu bilerek hareket etsem daha iyi olur. bazı örneklerinizde saat bölümü sağda bazıları ise solda yer almış. bunu yüklenen fotoğrafa göre siz mi ayarlıyorsunuz acaba?

merhaba,
    15 tl'lik saatimiz komple plastik bir saatti, cam bulunmuyordu ve 20x25 ebatında fotoğraf vardı.
    saat modelimizi çerçeveli çıta ile değiştirdik ve bu saatte 2 mm cam bulunmakta ve 20x30 ebatında fotoğraf var.
    Dolayısıyla bunlar maliyeti artırmıştır. o yüzden 3 tl lik bir artış yaptık saatte.
    saat bölümünü yüklenen fotoğrafa göre sağ, sol veya ortaya yerleştirebiliyoruz.

• quote:

kupaya bastırmak için fotoraflar widescreen (genişekran) olursa daha mı iyi olur ? sitenizde tasarım yapınca fotoraf tam çevrelemiyor kupayı. istediğim resimleri size yollasam siz tasarlasanız kupayı aha sağlıklı olur. size fotorafları nereden yollayabilirim ?

sitemizden fotoğraflarınızı yükleyin, kupanızın siparişini verin sipariş sonunda tasarımı bizim yapmak istediğimizi not kısmına eklerseniz. tasarımı tasarımcı arkadaşlar yapacaktır.
  • quote:

quote:

yanlış hatırlamıyorsam saatin fiyatı 15 tl idi. bu gün baktım 18 tl olmuş. sanırım bazı ürünlerde fiyat revizyonu yapılmaya devam ediliyor :((

merhaba,
    15 tl'lik saatimiz komple plastik bir saatti, cam bulunmuyordu ve 20x25 ebatında fotoğraf vardı.
    saat modelimizi çerçeveli çıta ile değiştirdik ve bu saatte 2 mm cam bulunmakta ve 20x30 ebatında fotoğraf var.
    Dolayısıyla bunlar maliyeti artırmıştır. o yüzden 3 tl lik bir artış yaptık saatte.
    saat bölümünü yüklenen fotoğrafa göre sağ, sol veya ortaya yerleştirebiliyoruz.

cevap için teşekkürler hocam.
    saat siparişi verdim ve saatin yerinin neresi olması gerektiğini notta belirttim zaten.
    bir de 25 tl üstü kargo bedava devam ediyor değil mi? sipariş geldiğinde bir sürprizle karşılaşmayız inşallah:)

• quote:

saat siparişi verdim ve saatin yerinin neresi olması gerektiğini notta belirttim zaten.
    bir de 25 tl üstü kargo bedava devam ediyor değil mi? sipariş geldiğinde bir sürprizle karşılaşmayız inşallah:)

Saatiniz notta belirtildiği gibi hazırlanıp dün kargoya verildi.
    Sitemizden yaptığınız alışverişlerde gelen kargonuza bir ödeme yapmıyorsunuz.
    25 tl altı ise siparişiniz site hesabınıza 4.75 tl kargo ücreti hesaplamakta ve hesabınızdan bu şekilde tahsil etmektedir.
    25 tl üzerine kargo ücretini 0 olarak hesaaplamaktadır.
    Kampanyamız devam ediyor ve uzun süre bu şekilde devam ettirmeyi düşünüyoruz
  • quote:

quote:

Saatiniz notta belirtildiği gibi hazırlanıp dün kargoya verildi.
    Sitemizden yaptığınız alışverişlerde gelen kargonuza bir ödeme yapmıyorsunuz.
    25 tl altı ise siparişiniz site hesabınıza 4.75 tl kargo ücreti hesaplamakta ve hesabınızdan bu şekilde tahsil etmektedir.
    25 tl üzerine kargo ücretini 0 olarak hesaaplamaktadır.
    Kampanyamız devam ediyor ve uzun süre bu şekilde devam ettirmeyi düşünüyoruz

ürün dün elime ulaştı.fotoğrafların kalitesi oldukça güzel fakat ne yazıkki foto saat güzel paketlenmediği için çerçevenin arka plastik kısmı kırılmış (içine göçmüş), akrep yelkovanıda bozulmuş. büyük ihtimal kargoda üstüne ağır bir kutu koyulmuş.
    durumu sitenize bildirdim ve ürünü belirttiğiniz şekilde değişim için size gönderdim.
    ürünü geri gönderirken kargoda zarar göndermeyecek şekilde paketleme yaparsanız sevinirim.

• peki arkadaşlar hem kullananlara hemde firma sorumlusuna sormak istiyorum.
    Fotvi.com'a göre bu siteyi neden tercih etmeliyim?
    onuda kullanmadım bu siteyi de. fotvi 25 fotoğraf hediye ediyor sizde 25'ten sonra kargo almıyorsunuz.
    fotvi ile normal boyurlarda pek fiyat farkı yok
    sadece 20x30 'de burası 0.80 kuruş daha ucuz.
  • quote:

ürün dün elime ulaştı.fotoğrafların kalitesi oldukça güzel fakat ne yazıkki foto saat güzel paketlenmediği için çerçevenin arka plastik kısmı kırılmış (içine göçmüş), akrep yelkovanıda bozulmuş. büyük ihtimal kargoda üstüne ağır bir kutu koyulmuş.
    durumu sitenize bildirdim ve ürünü belirttiğiniz şekilde değişim için size gönderdim.
    ürünü geri gönderirken kargoda zarar göndermeyecek şekilde paketleme yaparsanız sevinirim.

Kargodan kaynaklı bu tür sıkıntılar olabiliyor.
    Ürününüz tekrar kargoya verildi. Bir sıkıntı olursa lütfen tekrar dönüş yapın
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.