Şimdi Ara

netbaski.com fotoğraf baskı sitesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
24
Favori
35.039
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bugün tekrar bir adet kupa ve kalp şeklinde saat siparişi verdim. ayrıca arayıp cuma gününe kadar bana ulaşması için bilgi verdim elimizden geleni yapacağız dendi. merakla eşe dosta aldığım yılbaşı hediyeleri için beklemekteyim.

siparişiniz bugün kargoya verildi.
    kargo şirketi ile anlaşmamız gereği şehir merkezlerine 1 günde teslim etmek zorundalar. Yani yarın (cuma), kargonuzun elinize ulaşması gerekir.
    sitemiz üzerinden kargo takip nosu ile takip edebilirsiniz kargonuzu.
    yinede bir aksaklık olursa lütfen irtibata geçin
  • bugun yenı uye olup sipariş verdim 70 fotograf, hemen kargoladılar, telefondada yardımcı oldular. elime gelince yorum paylaşırım.
  • kupa nın üstüne god of war resmi yaptırmak istiyorum. elinizde yapılmış var mı ? oyun karakterlerinin resimlerini kupalara yapınca güzel duruyor mu ?
  • Merhaba,

Geçen hafta verdiğim sipariş elime 3 gün içinde ulaştı. Kargo hızından memnunum. Yalnız baskı kalitesi konusunda şüphelerim var. Sanki beyazlar sarıya kaymış gibi, nasıl ifade edeceğimden de emin değilim. Daha önce çeşitli yerlerden (çoğu T....SA olmak üzere) binden fazla baskı aldım. Onlarda denk gelmediğim bir durum bu.

Acaba netbaski fotoğrafları basarken üzerinde oynama yapıyor mu? Ne bileyim saturation'ı arttırıyor mu, renk sıcaklığında bir değişiklik yapıyor mu, bunları merak ediyorum.
  • quote:

kupa nın üstüne god of war resmi yaptırmak istiyorum. elinizde yapılmış var mı ? oyun karakterlerinin resimlerini kupalara yapınca güzel duruyor mu ?

kupa tasarımını siz sitemizde bulunan editörden yapıyorsunuz. elimizde yapılmış yok.
    yaptığınız tasarımın aynısı kupanın üzerine uygulanıyor.
  • Bende büyük boyutlu baskı almak istiyorum fakat çerçevesiz işime yaramaz. İstanbulda uygun fiyatlı ve düzgün çerçeveleri nerde bulabiliriz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalbaba

Merhaba,

Geçen hafta verdiğim sipariş elime 3 gün içinde ulaştı. Kargo hızından memnunum. Yalnız baskı kalitesi konusunda şüphelerim var. Sanki beyazlar sarıya kaymış gibi, nasıl ifade edeceğimden de emin değilim. Daha önce çeşitli yerlerden (çoğu T....SA olmak üzere) binden fazla baskı aldım. Onlarda denk gelmediğim bir durum bu.

Acaba netbaski fotoğrafları basarken üzerinde oynama yapıyor mu? Ne bileyim saturation'ı arttırıyor mu, renk sıcaklığında bir değişiklik yapıyor mu, bunları merak ediyorum.

Merhaba,
    fotoğrafların renk sıcaklığında hiçbir değişiklik yapmıyoruz.
    Fotoğraflarınızın üzerinde oynama, eğer çok açıksa yani fotoğraftaki insan suratları çok patlamış ise fotoğrafa birkaç ton koyuluk veriyoruz, çok koyu bir fotoğraf ise de aynı şekilde bir kaç ton açıyoruz fotoğrafı.
    fotoğraflarda oynama sadece bu şekilde oluyor.
    beyazların sarıya kayması da, fotoğraflarınıza verilen birkaç ton koyuluktan kaynaklanabilir. O birkaç ton koyuluk da verilmemiş olsaydı fotoğraflar çok beyaz ve patlamış şekilde olurdu.
    iyi akşamlar, iyi yıllar

• quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

Bende büyük boyutlu baskı almak istiyorum fakat çerçevesiz işime yaramaz. İstanbulda uygun fiyatlı ve düzgün çerçeveleri nerde bulabiliriz .

Gaziosmanpaşa da prestij çerçeve ve Esenler'de Özcanlar çerçeveyi tavsiye ederim.
  • güzel sistem.
    tebrikler
  • Fotoğrafları teslim aldım ve 13X18 parlak 70 tane yaptırmıştım, kalitesinden kağıdından memnun kaldım çevreme tavsiye ediyorum.. sizlerede.

+ları:

kalite yüksek
    hemen kargo ve hızlı teslimat
    25 tL üzeri kargo yok
    fiyat uygun
  • kesinlikle tavsiye ederim. hemen yılbaşı öncesi siparis gonderdim. hediye 25 baski ve 2 tane farklı boyutta. yeni yıla girmeden geldi. oldukca kaliteli ve hızlı bir firma. itinalı şekilde paketlenmis fotolar kargoda saglam geldi. tavsiye ederim..
  • burda ilgilenen arkadaş olduğu için yazıyorum fotoğrafları hazırladım göndercektim dedim bide sorayım burdaki fotografcılara..13*18 ebat için aldıgım fiyatlar 1.75 tl, 1.5 tl 1.5 tl üçüde sizin fiyatlarla alakasız oldu.bi tanesine bahsettim sitenizden bir sürü şey söyledi kağıt kalitesinden bahsetti 5 sene gitmez onlar falan dedi..Dedim yazmışlar makineleri kağıt markalarını ama kafam karıştı 0.35 TL nire 1.75 nire?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akalay

Fotoğrafları teslim aldım ve 13X18 parlak 70 tane yaptırmıştım, kalitesinden kağıdından memnun kaldım çevreme tavsiye ediyorum.. sizlerede.

+ları:

kalite yüksek
    hemen kargo ve hızlı teslimat
    25 tL üzeri kargo yok
    fiyat uygun

quote:

kesinlikle tavsiye ederim. hemen yılbaşı öncesi siparis gonderdim. hediye 25 baski ve 2 tane farklı boyutta. yeni yıla girmeden geldi. oldukca kaliteli ve hızlı bir firma. itinalı şekilde paketlenmis fotolar kargoda saglam geldi. tavsiye ederim..

çok teşekkür ederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fonseca_

burda ilgilenen arkadaş olduğu için yazıyorum fotoğrafları hazırladım göndercektim dedim bide sorayım burdaki fotografcılara..13*18 ebat için aldıgım fiyatlar 1.75 tl, 1.5 tl 1.5 tl üçüde sizin fiyatlarla alakasız oldu.bi tanesine bahsettim sitenizden bir sürü şey söyledi kağıt kalitesinden bahsetti 5 sene gitmez onlar falan dedi..Dedim yazmışlar makineleri kağıt markalarını ama kafam karıştı 0.35 TL nire 1.75 nire?

Merhaba,
    Size fiyat veren arkadaşlar birazda fiyatları abartmışlar. Normalde piyasada 13x18 ebat fotoğrafın fiyatı 0,75 tl ile 1,25 tl arası.
    Bu fiyatlar internet baskısı için özel hazırlanmış fiyatlardır ve toptan fiyatları internette perakende müşteriye uyguluyoruz.
    Hakkımızda, yapılan yorumlara bakarsanız kağıt kalitemizi ve baskı kalitemiz hakkında biraz fikriniz olur.
    Fotoğrafçı arkadaşın bahsettiği 5 yıl gitmez o fotoğraflar dediği kağıt türü de termal baskıdır ve dediği gibi 5 yıl gitmez.
    Ama bu kağıt çok pahalı bir kağıttır ve bu fiyata termal baskı yapmamız imkansız.
    Bizim basmış olduğumuz tüm fotoğraflarınız (poster dahil) sulu sistemde banyo olmakta ve 300 yıl solmamazlık garantisi vardır.
    Biz Fujifilm bölge bayisiyiz ve tüm fotoğraf kağıtlarımız, baskı makinalarımız ve kimyasallarımız Fujifilm ürünüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifos -- 3 Ocak 2012; 14:41:12 >

• Merhaba 267 adet fotografımı teslim almıstım buraya yazmayı unutmusum. fotoğraf kaliteleri oldukca güzel begendim . Sadece 2 şey dikkatimi çekti belirtmek isterim. 1. si birkac fotoda büyütme yapılmıs galiba böylece fotodaki kafaların bi kısmı alın bölgesinden sonrası dısarda kalmıs ama dediğim gibi 2-3 taneydi böyle foto 267 tane de hiçbişey diyebiliriz. 2. olarak paketleme konusundan her ne kadar karsılastırmak cok dogru olmasada fotvi den aldıgım fotografları plastik büyük bir dvd kutusunda gondemişti. Sizden aldıklarımda da hiçbir problem yok sadece kagıda sarmak yerine böyle yaparsanız daha mömnun müşteriler olacaktır :)Yazdıklarımı Eleştiri olarak almayıp sadece tavsiye niteliğinde kabul ederseniz sevinirim :) Yakın zamanda baska baskı işlemleri de yaptırmayı düşünüyorum siz de . Teşekkürler.
  • cevabınız için teşekkürler..dediğiniz gibi termal kağıttan falan bahsetti ama çok laf söyledi bir şey anlamadım.Burada fiyatlar böyle anlaşılan.Biraz kendim resimleri rötüşlayayım göndereceğim size bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetmişdokuz

fotvi'den fotoğraf bastıracaklar için söyleyeyim paketlemesi çok güzel. dvd kutusu gibi özel bir kutuda geliyor resimler. yaklaşık 2 sene önce verdiğim siparişte özel kutulama yoktu ama 1 ay önceki sipariş çok güzel geldi. (sadece 10*15 sipariş verdim daha büyük boyutları bilmiyorum ama onlarda da aynı şekilde paketleme vardır diye düşünüyorum.) yalnız şu da var ki bütün resimleri piksel piksel ayarlamama rağmen resimlerin üst kısımları kırpılmıştı alt tarafta boşluk vardı. halbuki resimler 1600*2400 idi.

Aynen hocam, katılıyorum. Fotvi'de kutulama çok güzel ancak bende tek tek boyut ayarı yaptığım halde resimler kırpılmış geldi :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

Merhaba 267 adet fotografımı teslim almıstım buraya yazmayı unutmusum. fotoğraf kaliteleri oldukca güzel begendim . Sadece 2 şey dikkatimi çekti belirtmek isterim. 1. si birkac fotoda büyütme yapılmıs galiba böylece fotodaki kafaların bi kısmı alın bölgesinden sonrası dısarda kalmıs ama dediğim gibi 2-3 taneydi böyle foto 267 tane de hiçbişey diyebiliriz. 2. olarak paketleme konusundan her ne kadar karsılastırmak cok dogru olmasada fotvi den aldıgım fotografları plastik büyük bir dvd kutusunda gondemişti. Sizden aldıklarımda da hiçbir problem yok sadece kagıda sarmak yerine böyle yaparsanız daha mömnun müşteriler olacaktır :)Yazdıklarımı Eleştiri olarak almayıp sadece tavsiye niteliğinde kabul ederseniz sevinirim :) Yakın zamanda baska baskı işlemleri de yaptırmayı düşünüyorum siz de . Teşekkürler.

Eleştiriniz için çok teşekkür ederiz.
    Biz internet üzerinden fotoğraf baskısına yeni başladık ve eksiklerimiz, hatalarımız olabilir,
    sizin gibi müşterilerimizin yönlendirmeleri bizi daha iyi noktalara getirecektir elbette.
    Fotoğrafların kesilmesi de fotoğraflar karta orantılandığı için siz fotoğrafta kırpma yaptıysanız, alttan-üstten veya yanlardan fotoğraf kağıdına orantılamak için fotoğraftan kırpılmalar oluyor, ama bu kırpmaları mümkün olduğunca kafa kısmını kesmeyecek şekilde yapıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: lifos

quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

Merhaba 267 adet fotografımı teslim almıstım buraya yazmayı unutmusum. fotoğraf kaliteleri oldukca güzel begendim . Sadece 2 şey dikkatimi çekti belirtmek isterim. 1. si birkac fotoda büyütme yapılmıs galiba böylece fotodaki kafaların bi kısmı alın bölgesinden sonrası dısarda kalmıs ama dediğim gibi 2-3 taneydi böyle foto 267 tane de hiçbişey diyebiliriz. 2. olarak paketleme konusundan her ne kadar karsılastırmak cok dogru olmasada fotvi den aldıgım fotografları plastik büyük bir dvd kutusunda gondemişti. Sizden aldıklarımda da hiçbir problem yok sadece kagıda sarmak yerine böyle yaparsanız daha mömnun müşteriler olacaktır :)Yazdıklarımı Eleştiri olarak almayıp sadece tavsiye niteliğinde kabul ederseniz sevinirim :) Yakın zamanda baska baskı işlemleri de yaptırmayı düşünüyorum siz de . Teşekkürler.

Eleştiriniz için çok teşekkür ederiz.
    Biz internet üzerinden fotoğraf baskısına yeni başladık ve eksiklerimiz, hatalarımız olabilir,
    sizin gibi müşterilerimizin yönlendirmeleri bizi daha iyi noktalara getirecektir elbette.
    Fotoğrafların kesilmesi de fotoğraflar karta orantılandığı için siz fotoğrafta kırpma yaptıysanız, alttan-üstten veya yanlardan fotoğraf kağıdına orantılamak için fotoğraftan kırpılmalar oluyor, ama bu kırpmaları mümkün olduğunca kafa kısmını kesmeyecek şekilde yapıyoruz.

Açıklamalarınız için teşekkürler umarım çok daha güzel yerlere gelirsiniz iş hayatınızda başarılar.

• Kirpilmis resimler cropdan dolayı
    Orn: 20x30 uzun bir resimdir ve kırpma çok olur ama siz kendiniz croplarsaniz sorun olmaya bilir.
    Tabi her şirketin baskı kalitesi farklı olur
    Ve magazin kartlarida önemli (magazin fotograf kağıdı ) ve kimyasal var banyo biriç vs
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.