Şimdi Ara

netbaski.com fotoğraf baskı sitesi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
24
Favori
35.034
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizin çıkardığınız fotoğraflar nasıl.Bu siteyi tavsiye ediyor musunuz?
  • Ben bir fırsat sitesinden kupon alarak 200 adet bastırmıştım. Kesinlikle çok iyi kağıda ve çok iyi renklerde baskı yapıyorlar. Ben tavsiye ederim...
  • merhaba ptesi 300 adet fotografımı yollamışlar gayet iyidi. Ama adres aynı olduğu halde 2 parti şeklinde 150 adet yollamışlar . iki kere kargo ücreti ödedim. İkisini aynı pakette neden yollamadıklarını anlamadım. 20 dakka arayla sisteme foto yükledim oysaki.
  • Daha önce 3-4 kez çalıştıgım bir site. Baskı işinde iyi ler eger resimlerinizi tam ölçütlü yollarsanız sorunsuz geliyorlar. Ama kargolama konusunda hala yol alabilirler bence . Baska sitelerde fazla sayıda foto cektiginizde basına bişey gelmesin diye büyük DVD kaplarına koyuyorlar plastik iyi koruyor fotografları. Böyle bişey bekliyorum acıkcası bu siteden . ondan sonra kesinlikle acık ara favorim olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Arkadaşlar sizin çıkardığınız fotoğraflar nasıl.Bu siteyi tavsiye ediyor musunuz?

valla ben hediyelik kısmından bir saat aldım.Üzerinde resim olan saatlerden. Saat kırılmış olarak geldi. Kendim teslim alamadığım için bişi yapamadım. Kargo ve foto sıkıntısı çekmedim ama saat biraz canımı sıktı. Onuda bi japon yapıştırıcısı ile hallettim...

Genel olarak memnun kaldım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk siparişimizi verdik, hayırlısı bakalım.
  • arkadaşlar karar veremedim. konuyuda hortlatmak gibi olmasın ama su evdeki albumlerdeki eski fotografların boyutu kactı? yani digitallere siparis verecem ama 9X13 10X15 13X18 arasında kaldım. hangisi daha iyi olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barasorlu

arkadaşlar karar veremedim. konuyuda hortlatmak gibi olmasın ama su evdeki albumlerdeki eski fotografların boyutu kactı? yani digitallere siparis verecem ama 9X13 10X15 13X18 arasında kaldım. hangisi daha iyi olur?

Ben de baya bi sipariş vereceğim, kullanan arkadaşlar cevap verebilirler mi, 10x15 ile 13x18 arasında kaldım. Hoş bir görünüm için hangisi daha iyidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

arkadaşlar karar veremedim. konuyuda hortlatmak gibi olmasın ama su evdeki albumlerdeki eski fotografların boyutu kactı? yani digitallere siparis verecem ama 9X13 10X15 13X18 arasında kaldım. hangisi daha iyi olur?

Ben de baya bi sipariş vereceğim, kullanan arkadaşlar cevap verebilirler mi, 10x15 ile 13x18 arasında kaldım. Hoş bir görünüm için hangisi daha iyidir?

Tabii ki büyük olan daha hoş görünür ama 10x15 bence ideal

Ama kesinlikle 9x13 yaptırmayın çünkü çok küçük oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben 2 kez alışveriş yaptım. ikisinde de memnun kaldım. biri 1 sene önce, biri de 3 ay önce. düşük çözünürlüklü fotoğraflar bile standart fotoğraf ebatlarında gayet güzel duruyordu fakat bazı fotolar üstten veya alttan kırpılıyor doğal olarak. bir de şikayette bulunacağım. ilk siparişimde, vesikalık fotolar özel mini vesikalık zarfa koyulmuştu, tıpkı fotoğrafcılarda olduğu gibi. 2. vesikalık siparişimde direkt kesilmeden ve zarfa konmadan kargolanmış. firma tanındıkca, hizmet düşüyor sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poster ve fotoğraf bastırdım geçenlerde. Yaklaşık 100 foto ve bir poster. Poster 30x50. Özel silindir kartonda yollamışlar. Resim baskılarıda tatmin edici. 10x15 standart baskı yaptırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

Tabii ki büyük olan daha hoş görünür ama 10x15 bence ideal

Ama kesinlikle 9x13 yaptırmayın çünkü çok küçük oluyor

Ebatları kağıda çizdim ve kestim. Elime aldım fotolara göre hangisi hoşsa ona göre uygulayacağım.

• Arkadaşlar mat mı parlak mı daha iyi sizce?

• Poster,fotoğraf baskı için site öneriyorum..

http://postercim.net

Fiyatlar:
    35x50 8 tl
    50x70 cm 13 tl
    70x100 cm 20 tl
    80x120 cm 29 tl

saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: musto44

Arkadaşlar mat mı parlak mı daha iyi sizce?

bence herzaman mat kağıt birde bunun ipekli kağıt denilen türünü bulabilirsen tadından yenmez..
  • Arkadaşlar kısaca özetliyim, güvenim zedelendi çünkü bunun özrü pek yok...

Salı akşam fotoları yükledim siparişi geçtim, gayet iyi dün kargolandı güzel, bugün kargo takibi yaptım, ne göreyim başka biri teslim almış, aradım kargoyu ismim tamam ama adres telefon herşey farklı bambaşka bir semtte biri almış, yarın arayın bakarız diyorlar, netbaskı'yı aradım tamam haber vereceğiz size dediler, aradım tekrar yarın kargonuzu ordan alıp size teslim edeceğiz dedi ok dedim kapattım. Bumudur yani, ne bir özür ne birşey, arkadaş bizim özel fotoğrafımız onlar, başkasına teslim ne demek, telefon kılıf değil fotoğraf var onda böyle saçmalık olurmu adam gibi kargo adres telefon dzüeni olmaz mı... bakalım yarın gelecekmi yoksa çöpe mi atıldı...
  • Kargo nihayet geldi, siparişimi heralde netbaskı 2. kez gönderdi siparişimden 2 tane geldi.
  • Şimdi en kaliteli en iyisi netbaskı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: digitbook

arkadaşım fotoğrafçı değilim diyorsun ama bu konuda şöle olması lazım falan gibisinden ahkam kesiyosun.
    sen önceki mesajında "neden böyle oluyor" demişsin. bende sana açıklamışım.
    fotoğraflarını düzenleyip düzenlememen beni bağlamaz.

ayrıca hala anlamamakta inat ediyorsun. her farklı ebat kağıtta aldığın baskı farklı çıkar.
    aynı fotoğrafı 10x15, 9x13, 13x18 kağıtlara bastır fotoğrafların nereleri çıkıyor gör.
    hepsinin kenarlarının oranı farklıdır. ayrıca digital makinaların da çektiği fotoğraf çözünürlükleri de standart değildir.
    bu sebeple fotoğrafın tam çıksın istiyorsan, fotoğraf çözünürlüğüne bakıp kenar oranını bulursun.
    sonra da kağıtların kenar oranına bakarsın. senin fotoğrafına en yakın olanına bastırırsın.
    ha yapmam dersen ne çıkacağına katlanırsın. bu iş bu kadar basit.
    ayrıca aynı makinayı kullandıysanız fotoğraf çekiminde,
    daha önceki kağıt baskı ölçülerini kontrol ederek sorununuzu çözebilirsiniz diye tahmin ediyorum.

yiğidi öldür hakkını ver demişler. hizmette sıkıntı yok.
    bende senin gibi sadece oraya fotoğraf bastıran bir müşteriyim.
    tek sıkıntım sitelerinde yazan "aynı gün saat 15:00 a kadar verdiğiniz siparişleriniz aynı gün kargoda" taahhütlerini yerine getirmemeleri.
    bir haftayı geçen sürede geldi siparişim. onun dışında kağıt veya baskı konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Hocam merhaba bilgi amaçlı soruyorum,

netbaski.com dan 10x15 baskı alacağım ama fotoğrafları yüklemeden önce photoshop veya benzeri basit ücretsiz hangi program ile hangi işlemi hangi ayarda yapmam lazım ki daha önceden yaşanan "çenenin altının veya kafanın üstünün kesik" olması sorununun önüne geçebilirim acaba?

Yanlardan veya üstlerden bazı resimlerde beyaz boşluk olsa da olur ama kesik olması apayrı bir sorun şahsımca.

Çözünürlük vs ne olmalı acaba? nasıl bir ayar yapmalıyım? daha önce bir denemem olmadı, bu nedenle basit yollardan anlatırsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

Şimdi en kaliteli en iyisi netbaskı mı?

yaklaşık 3 saattir şikayetvar.com dan DH ye turke****'a ekşisozluk'e kadar birçok yere ve siteye baktım ama sanırım dediğin gibi en iyisi netbaski.com gibi karşıma çıktı

bir sipariş verelim de bakalım dedikleri gibi iyi mi görürüz hocam
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.