Şimdi Ara

netbaski.com fotoğraf baskı sitesi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
24
Favori
35.036
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: attorney-at-law

arkadaşlar grupanyanın kodunu sitede nereye giriyorsunuz?

Ben de bulamadım bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTRiX

quote:

Orijinalden alıntı: attorney-at-law

arkadaşlar grupanyanın kodunu sitede nereye giriyorsunuz?

Ben de bulamadım bilen var mı?

hemen ana sayfada aşağıdaki grupanya sekmesinden tıklıyorsun.
  • Bence gayet sıcak fırsat. Geçenlerde dışarıda bastırdım 10*15i 0.50 kr, 13*18i 1 TLye bastırdım. 3 yere baktım aynıydı fiyatlar.
  • dün saat 11.00 de sipariş vermeme rağmen hala baskıda görünüyor. oysa saat 15.00 e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya verilir deniyordu.
  • Benimde cumartesi akşamı basılması için yüklediğim ilk grupanya kampanyasından aldığım 200 adet fotograf şuan ve saat itibarıyla hala beklemede olarak görünüyor..Aynı gün baskı ve kargo fazla iddialı bir reklam hareketi olmuş demekki..gerçi birkaç gün beklemekte bir mahsur yok elbette ama sonuçta böyle bir taahütte bulunup bunuda bir fark olarak belirtince doğal olarak müşterilerinde-bizlerde bu yönde bir beklenti oluşuyor bu gerçekleşmeyincede serzenişler başlıyor elbet
  • muhtemelen grupanya kampanyasından dolayı bir sıkışma olmuş olabilir.
    sizinle benzer şekilde cumartesi gündüz yükleme yapıp sipariş verdim.
    şuanda baskıda yazıyor.
  • Yakın zamanda ben de tekrar birkaç bişey cıkartmak istiyorum arkadaslar son zamanlarda çıkartanlar neler düşünüyor??
  • Bugün itibarıyla hala cumartesi günü yolladığım fotograflar 6 gün olmasına rağmen baskıda görünüyor yarında yollanmazsa araya hafta sonu girecek yine öbür haftaya sarkacak bari bilgi verin kardeşim ...Eğer burayı okuyan bir ilgilileri varsa sitelerindeki " saat 15 e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya verilir" ibaresini kaldırsın çünkü yerine getiremedikleri bir taaahütte bulunuyorlar..

...Ayrıca bu yaptıkları tüketiciyi yanıltma-yalnış reklam vs vs vs konularından dolayı bir tür suç oluşturuyor şikayet edilinmesi durumunda yaptırımlarla karşılaşabilirler...
  • sayfanın sahibi uzun süredir buraya uğramıyor zaten ilk başlarda bayagı online dı.
  • Biraz önce kapı çaldı ve sürat kargo elemanı bir adet kargo getirdi bende beklediğim kargo olmadıgı için şaşırdım???...Meğerse resimler gönderilmiş şaşırdım çünkü sitede hala benim resimler baskıda olarak görünüyor o nedenle kargo beklemiyordum!!!..5 tl kargo parası ödeyip Resimleri teslim aldım ama benim resimler hala sitede basılıyor görünüyor sanırım siteleri ile ilgili bazı iyileştirmeler yapmalılar

....Resimlere gelince baskı kalitesi güzel fuji kağıda basılmış çok anlamam ama sanırım mat baskı renkler vs güzel görünüyor ebat 10*15 bence bu ebat resimlerde hoş olmuyor tavsiyem 13*18 ...Ben 200 adet almıştım kampanyadan telefonla görüştüğümde fark ödeyip 13*18 bastırsam olurmu diye bana siparişinize not ekleyin 200 adet yerine 13*18 150 adet basarız olur demişlerdi bence mantıklı bir öneriydi öyle yapacaktım ama son anda hanım albüme koyacagım bunlar ufak olsun deyince değiştirmedim.

...son olarak site yetkilisi okursa diye yazayım kargodan sadece zarf içine konmuş olarak geldi resimler bence bu kötü çünkü üzerine sivri köşeli sert vs birşeyler denk gelse taşıma sırasında resimler çok rahat zarar görebilirdi kargo taşınmadaki özensizlikler malum çünkü..Bu nedenle bence resimler ufak bir karton vs kutu içinde yollanıp zarar görmesi engellenmeli bu önemli bir konu..

EKLEME..........
    NOT:Resimlere şimdi şöyle bir baktım dikkatimi çekenlerde basılırken alttan üstten falan azda olsa kesilmeler var yani resimler tam olarak yolladıgım şekilde kağıda aktarılmamış böyle oluncada mesela kafanın tepesi uçmuş yada yakın çekimlerde çenenin alt kısmı kesilmiş vs...neden böyle oluyor resimlerin tam olarak yolladıgımız şekliyle basılmış olması ona göre fotograf kağıdına aktarılması-ölçeklenme gerekiyorsa bunun için yapılmış olması gerekmezmiydi??????...Sanırım bu sebeple bir daha böyle yollayıp bastırtmam artık 3-5 fazla verip yakındaki görerek söyleyerek bir yerlere bastırtırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybasan -- 23 Haziran 2012; 16:28:00 >

• vesikalık bastırmak istiyorum. nerden bastırabilirim. yardımcı olurmusunuz. fotoğrafcılar bir sürü para istiyor. fikir verecekler lütfen yazabilir mi
  • ilk mesajdan beri okudum yazılanları çıkardığım sonuç müşteri arttıkça kalitede düşüş ve hizmette aksaklılkar oluyor....genel olarak baskıları iyi ama yanlışlıkları insanların canını sıkıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

Biraz önce kapı çaldı ve sürat kargo elemanı bir adet kargo getirdi bende beklediğim kargo olmadıgı için şaşırdım???...Meğerse resimler gönderilmiş şaşırdım çünkü sitede hala benim resimler baskıda olarak görünüyor o nedenle kargo beklemiyordum!!!..5 tl kargo parası ödeyip Resimleri teslim aldım ama benim resimler hala sitede basılıyor görünüyor sanırım siteleri ile ilgili bazı iyileştirmeler yapmalılar

....Resimlere gelince baskı kalitesi güzel fuji kağıda basılmış çok anlamam ama sanırım mat baskı renkler vs güzel görünüyor ebat 10*15 bence bu ebat resimlerde hoş olmuyor tavsiyem 13*18 ...Ben 200 adet almıştım kampanyadan telefonla görüştüğümde fark ödeyip 13*18 bastırsam olurmu diye bana siparişinize not ekleyin 200 adet yerine 13*18 150 adet basarız olur demişlerdi bence mantıklı bir öneriydi öyle yapacaktım ama son anda hanım albüme koyacagım bunlar ufak olsun deyince değiştirmedim.

...son olarak site yetkilisi okursa diye yazayım kargodan sadece zarf içine konmuş olarak geldi resimler bence bu kötü çünkü üzerine sivri köşeli sert vs birşeyler denk gelse taşıma sırasında resimler çok rahat zarar görebilirdi kargo taşınmadaki özensizlikler malum çünkü..Bu nedenle bence resimler ufak bir karton vs kutu içinde yollanıp zarar görmesi engellenmeli bu önemli bir konu..

EKLEME..........
    NOT:Resimlere şimdi şöyle bir baktım dikkatimi çekenlerde basılırken alttan üstten falan azda olsa kesilmeler var yani resimler tam olarak yolladıgım şekilde kağıda aktarılmamış böyle oluncada mesela kafanın tepesi uçmuş yada yakın çekimlerde çenenin alt kısmı kesilmiş vs...neden böyle oluyor resimlerin tam olarak yolladıgımız şekliyle basılmış olması ona göre fotograf kağıdına aktarılması-ölçeklenme gerekiyorsa bunun için yapılmış olması gerekmezmiydi??????...Sanırım bu sebeple bir daha böyle yollayıp bastırtmam artık 3-5 fazla verip yakındaki görerek söyleyerek bir yerlere bastırtırım.

hocam benimde fotoğraflarım 1 haftadan biraz fazla bir sürede geldi.
    ama baskı güzel sıkıntı yok.
    son yorumunuza istinaden yapacak bir şey yok. gayet normal bir durum.
    fotoğrafın uzun kenar kısa kenar oranını değiştirmeden, o ebat bir kağıda sığdırmak için bu mutlaka yapılması gereken bir işlem.
    ister bunu baskıya vermeden kendiniz photoshop yardımıyla yaparsınız.
    isterseniz yolladığınız yer sizin fotoğrafınızdan otomatik olarak tam ortasından croplayarak bir baskı alır.
    aksi halde fotoğrafı tam olarak sığdırmış olsaydı, bu seferde alltan üstten boşluklar kalacaktı fotoğraf kağıdında.
    diğer bir altenatif fotoğrafın kenar oranlarını değiştirmek yani kağıda tam sığdırmaktır.
    insan fotoğraflarından örnek vermek gerekirse bu seçenekte de
    kişiler şaka aynalarındaki görüntüler gibi yandan basık yani ince uzun bir şekilde çıkacaktır.
    tahminime göre çektiğiniz fotoğraflar 16:9 oranında. zaten bu fotoğrafları herhangi bir croplama yapmadan
    standart fotoğraf kağıtlarına bastırmak mümkün değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: digitbook

quote:

Biraz önce kapı çaldı ve sürat kargo elemanı bir adet kargo getirdi bende beklediğim kargo olmadıgı için şaşırdım???...Meğerse resimler gönderilmiş şaşırdım çünkü sitede hala benim resimler baskıda olarak görünüyor o nedenle kargo beklemiyordum!!!..5 tl kargo parası ödeyip Resimleri teslim aldım ama benim resimler hala sitede basılıyor görünüyor sanırım siteleri ile ilgili bazı iyileştirmeler yapmalılar

EKLEME..........

hocam benimde fotoğraflarım 1 haftadan biraz fazla bir sürede geldi.
    ama baskı güzel sıkıntı yok.
    son yorumunuza istinaden yapacak bir şey yok. gayet normal bir durum.
    fotoğrafın uzun kenar kısa kenar oranını değiştirmeden, o ebat bir kağıda sığdırmak için bu mutlaka yapılması gereken bir işlem.
    ister bunu baskıya vermeden kendiniz photoshop yardımıyla yaparsınız.
    isterseniz yolladığınız yer sizin fotoğrafınızdan otomatik olarak tam ortasından croplayarak bir baskı alır.
    aksi halde fotoğrafı tam olarak sığdırmış olsaydı, bu seferde alltan üstten boşluklar kalacaktı fotoğraf kağıdında.
    diğer bir altenatif fotoğrafın kenar oranlarını değiştirmek yani kağıda tam sığdırmaktır.
    insan fotoğraflarından örnek vermek gerekirse bu seçenekte de
    kişiler şaka aynalarındaki görüntüler gibi yandan basık yani ince uzun bir şekilde çıkacaktır.
    tahminime göre çektiğiniz fotoğraflar 16:9 oranında. zaten bu fotoğrafları herhangi bir croplama yapmadan
    standart fotoğraf kağıtlarına bastırmak mümkün değildir.

Ben fotoğrafçı değilim bu işlerdende anlamam..Ayrıca anlamak zorundada değilim bundan anlamak zorunda olan ve müşterilerini bilgilendirmesi gereken hizmeti sunandır...Eğer yapılması gereken şeyi yapmıyorsa ve bununla ilgili olarak müşterisini bilgilendirmiyorsa eksik ve ayıplı hizmet sunuyor demektir..

...Bu güne kadar binlerce resim bastırdım gerek fotoğrafçılarda gerekse şu teknosanın şu muhteşem ucuz baskı kampanyasında..yine aynı dijital makinayla çektiğim fotoğraflardı hepsi ve hiçbirinde böyle bir baskı sorunu yoktu, o zaman ve basanlarda bu sorun yokken yollayıp bastırdıgım fotoğraflarda bu sorunun olmasının açıklaması bence firmanın hatasıdır... hizmeti pazarlıyorsan gereken ihtimamıda göstereceksin bu firmanın sorunu benim değil.

...Varmı sitelerinde yada reklamlarında "RESİMLERİNİZİ ŞÖYLE ŞÖYLE DÜZENLEYİP BİZE YOLLAYIN AYARLAYIN KESİN BİÇİN YOKSA ALTTAN ÜSTTEN YANDAN SAĞDAN SOLDAN KESİK ÇIKABİLİR BU YAPILMASI GEREKEN ŞEYLERİDE BİZ YAPMAYIZ HAAAAAA ONA GÖRE" diye bir uyarı.???...Ve sizce böyle bir uyarıyı sitelerine koyduklarını bile farzetsek ozaman kim resim yollayota bastırır sizce???

• arkadaşım fotoğrafçı değilim diyorsun ama bu konuda şöle olması lazım falan gibisinden ahkam kesiyosun.
    sen önceki mesajında "neden böyle oluyor" demişsin. bende sana açıklamışım.
    fotoğraflarını düzenleyip düzenlememen beni bağlamaz.

ayrıca hala anlamamakta inat ediyorsun. her farklı ebat kağıtta aldığın baskı farklı çıkar.
    aynı fotoğrafı 10x15, 9x13, 13x18 kağıtlara bastır fotoğrafların nereleri çıkıyor gör.
    hepsinin kenarlarının oranı farklıdır. ayrıca digital makinaların da çektiği fotoğraf çözünürlükleri de standart değildir.
    bu sebeple fotoğrafın tam çıksın istiyorsan, fotoğraf çözünürlüğüne bakıp kenar oranını bulursun.
    sonra da kağıtların kenar oranına bakarsın. senin fotoğrafına en yakın olanına bastırırsın.
    ha yapmam dersen ne çıkacağına katlanırsın. bu iş bu kadar basit.
    ayrıca aynı makinayı kullandıysanız fotoğraf çekiminde,
    daha önceki kağıt baskı ölçülerini kontrol ederek sorununuzu çözebilirsiniz diye tahmin ediyorum.

yiğidi öldür hakkını ver demişler. hizmette sıkıntı yok.
    bende senin gibi sadece oraya fotoğraf bastıran bir müşteriyim.
    tek sıkıntım sitelerinde yazan "aynı gün saat 15:00 a kadar verdiğiniz siparişleriniz aynı gün kargoda" taahhütlerini yerine getirmemeleri.
    bir haftayı geçen sürede geldi siparişim. onun dışında kağıt veya baskı konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

• "digitbook " sen neyi ve kimi savunuyorsun ??...Neyin ahkamını kesip neyin kesmeyeceğimi senmi öğreteceksin bana.!...Firmanın elemanı buraya uğrayıp cevap yazmaz olmuş bu görevi senmi devraldın?

...Adamlar ne demiş "yollayın resimlerinizi basalım" demiş gereken işlemleri resim üzerinde yapıp öyle basacak ozaman bu kadar basit Soralım bakalım kendilerine resimleri neden uygun ölçüye çevirip basmıyorsunuz diye ne cevap verecekler acaba???...Ben ne cevap vereceklerini söyleyim tabi içlerinden"NE UĞRAŞACAZ ONLA BEYAAA"...Çünkü vakit ve uğraş gerekecek...

.Senin tabirinle yine ahkam keseyim şuana kadar fotoğrafçılara götürüpte bastırdığım hiçbir resimde ÇENEM uçmadı hiçbirindede KAFAMIN TEPESİ uçmadı.Bebeğimle resim çektirmişim basmaya yollamışım bebeğin kafasının yarısı yok sen daha neyden bahsediyorsun ..Böyle bir mantıksızlık olurmu yaa..Benim yolladıgım resmin aynısını basılmış olarak isterim kardeşim bu kadar basit.Ben tam resim yolluyorum bana yarısı kesik resim basıp yolluyorlar bunun neresinde mantık var??????????????

...Yine söylüyorum baskı kağıdı-renkler vs konusunda bir sorun yok ama resimler kesik ve birçok resim bu yüzden garip görünüyor.Ailemle resim çektirmişim hepimizin kafasının yarısı uçmuş yok ortada ne yapacagım ben bu resmi şimdi albüme koyup herkese gösterip YERLİ ADAMS AİLESİYİZ biz mi diyeceğim..Töbeee töbeee...

• quote:

"digitbook " sen neyi ve kimi savunuyorsun ??...Neyin ahkamını kesip neyin kesmeyeceğimi senmi öğreteceksin bana.!...Firmanın elemanı buraya uğrayıp cevap yazmaz olmuş bu görevi senmi devraldın?

hocam ben kimseyi savunmuyorum.
    sadece tekniği size izah ediyorum. ama anlamamakta ısrarcısınız.
    peki neden yolladığım tüm fotoğraflar tamı tamına kağıda basılmış geldi ?
    bana torpil yapılmış olabilir demek ki bir yerde sizin hatanız var.
    aynı fotoğrafı rastgele bir fotoğrafçıya yine 10x15 ölçüsünde kağıda bastırın, sonucu görün.

size tavsiyem bundan sonraki baskı işlerinizde,
    fotoğraf makinanızda çektiğiniz fotoğrafa uygun ebatlardaki kağıdı kullanın
    YERLİ ADAMS AİLESİ olmaktan kurtulun.

• Sende hala anlamamakta ısrar ediyorsun...Bu işin tekniğini bilmek onların görevi ben son kullanıcıyım ayrıntıları bilmek işin tekniğine vs sine hakim olmak zorunda değilim..Buna zorunda olan bu işe talip olup karşılığında bu iş için para alan firmadır..Varmı firmanın reklamlarında yada sitesinde bu iş için gerekli olan teknik vs konusunda bir bildirim-uyarı bilgilendirme.... YOK????

...Sen bilgilisindir bu konuda bilgin oldugu içinde eşeğini sağlam kazığa bağlayıp yaparsın kendi insiyatifinle ayarlamaları vs yi o senin bileceğin iş..Herkes bu bilgileri bilmek zorundamı yahu??

...Senin yüzünden; daha önce firmaya karşı bir önyargım olmadığı hatta bu kesik fotograflara rağmen başka zaman yine bastırırım ama öncesinde bu konuyu belirtirim önlem olarak falan diye düşünürken şimdi firmadanda nefret ettim..ki daha önceki bu firmayla ilgili mesajlarımı bulup okursan gayet olumlu baktığımıda görürsün..Ama artık bakmıyorum .................

• siteyi tavsiye ediyormusunuz arklkadaşlar? Birde ödeme seöeneklerini göremedim ben. Bilgisi olan varmı?
  • bu poster baskıları çerçeveletmeden dan diye duvara assak durur mu ki ? bildiğimiz fotograf kağıdına mı basıyolar? poster sitesinden almak mı bastırmak mı daha mantıklı ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.