arkadaşlar geçen hafta netten aldım, Neta hd6400 benim işimi fazlasıyla görüyor Türksat seyredecekler için hem fiyatı hem görüntüsü oldukça iyi (159 TL). görüntü kalitesi iyi tabi eski cihazıma kıyasla çok iyi. Serkangüzelin tavsiyelerini dinledim çok memnunum. ayrıca ilk defa netten alışveriş yaptım çok güzel oldu. herkese iyi forumlar.
Merhaba,
Forum da yaptığım uzunca bir araştırma sonrası Neta 6400 HD de karar kılıp, Karaköy'den aldım. Kanal geçiş hızı ve görüntü kalitesinden gayet memnunum. Kafam rahat olsun, ek işlemler yapmayayım diyorsanız kesinlikle düşünmeden alın derim. Şunuda belirteyim ki, evelden HD Conax modüllü Teledünya kullanıyordum. Kanal geçiş hızları 2-3 sn idi ama görüntü kalitesi Neta 6400 HD göre daha iyiydi.
Not: Televizyon; Samsung 55B653
Ayrıca bu forumda bu uydu alıcısının ismi diğerlerine göre daha az geçmektedir. Bunun sebebi forumlarla ilgilenen kişilerin teknoloji düşkünlüğünün fazla olması ve neta 6400HD gibi Basic cihazların kendilerini tatmin etmemesidir:))
içtimai tv italya ligi maçlarını yayınlarken şifreye giriyor. Bu uydu alıcısında içtimai tv şifreli olduğu zaman izlenebiliyor mu ?
cihaz güzel ama aldıktan sonra en ufak bi arızasında hiç bir servis destegi yok firmanın burda büyük açıgı var
redux ewet izlenebiliyor hemen hemen neta nın her serisinde biss key özelligi var cihaz modelini yazarsan daha iyi yardımcı olabilirm ictimai tv biss key sifresi 12121212121212 dir
ben de neta 6400 alacağım...(server ve kayıt olayını geçtim ..internet çok kullanışlı gelmedi 300-350 tl arasında )..sizce 160 tl yerine 350 verip bir goldmaster veya next mi almak gerek
cihaz için yetkili servisleri aradım hiçbirinde cihaz yok ve fiyatlarını bilmiyorlar..anlayamadım ne iş bu
quote:
Orijinalden alıntı: francisco77
ben de neta 6400 alacağım...(server ve kayıt olayını geçtim ..internet çok kullanışlı gelmedi 300-350 tl arasında )..sizce 160 tl yerine 350 verip bir goldmaster veya next mi almak gerek
internet işine girmeyecekseniz en iyi seçim neta6400 hd olacaktır. İstersen gürcülerin platformunuda alabilirsin çok ucuzolacakmış aylığı 5tl istersen onu takip et türke**** türksat bölümünde
NETA 6400 Ü sipariş ettim bugün..yardımcı olan fikirlerini pm yoluyla paylaşanlara teşekkürler
quote:
NETA 6400 Ü sipariş ettim bugün..yardımcı olan fikirlerini pm yoluyla paylaşanlara teşekkürler
Gule gule kullanin pisman olunmayacak bir cihaz aldiniz.
neta 6400 ü perşembe günü 5 te sipariş ettim cuma akşam 8 de elime ulaştı..faturası garantisi hdmı kablosu içinde ...biss kanalları açılıyor..hd ve sd görüntüler çok kaliteli...ekran formatını ayarlamakta sıkıntı yaşadım biraz hd kanallar tam ekran olurken sd kanallar tam ekran olmuyor onu format ayarlarıyla aşmaya çalışsam da yine bazı kanalların kenarlarında siyah boşluklar oluşuyor..tüm kanalları tam ekran yapacak ayar hangisi bilemiyorum..ntv ve ntvspor kanallarında görüntü ve ses geliyor 2 saniye sonra duraksayıp açılıyor yine ...o duraksamayı nasıl gidereceğimi bilemiyorum...bilgisayarda sayfayı yenile dersiniz ya onun gibi çok kısa bir yenileme oluyor..içtimai tv lider tv idmantv kanallarının biss keylerini rahatça girdim..usb yi denemedim kayıt özelliğine de bakmadım henüz
quote:
neta 6400 ü perşembe günü 5 te sipariş ettim cuma akşam 8 de elime ulaştı..faturası garantisi hdmı kablosu içinde ...biss kanalları açılıyor..hd ve sd görüntüler çok kaliteli...ekran formatını ayarlamakta sıkıntı yaşadım biraz hd kanallar tam ekran olurken sd kanallar tam ekran olmuyor onu format ayarlarıyla aşmaya çalışsam da yine bazı kanalların kenarlarında siyah boşluklar oluşuyor..tüm kanalları tam ekran yapacak ayar hangisi bilemiyorum..ntv ve ntvspor kanallarında görüntü ve ses geliyor 2 saniye sonra duraksayıp açılıyor yine ...o duraksamayı nasıl gidereceğimi bilemiyorum...bilgisayarda sayfayı yenile dersiniz ya onun gibi çok kısa bir yenileme oluyor..içtimai tv lider tv idmantv kanallarının biss keylerini rahatça girdim..usb yi denemedim kayıt özelliğine de bakmadım henüz
Menü/Sistem/Tv ayarlarından hem hd hemde sd kanal oranlarını tam ekran yapınız...
yaptım teşekkürler halloldu...menüde hızlı dondur karart seçenekleri var kanal geçişi için...hangisini ayarlasam hep dondurarak geçiş yapıyor..ntv ve ntvspor da açtıktan sonra ekranı yeniden açıyor ytenileme yapıyor
Arkadaşlar NETA 6400 HD almayı düşünüyorum. SD yayındaki görüntüsü GIGABLUE 800 HD'ninkine yakınmış. Acaba o kadar iyi SD görüntü veriyor mu?
giganın SD görüntüleri iyi değilki, yada sana iyi bana dandik.
hayret
Arkadaşlar merhaba neta hd 6400 uydu alıcımda tv8 in yeni frekans ayarlarını yapamadım. TURKSAT 3A-12515 MHz – YATAY (H) POLARİZASYON – 8.888 Ksym/s yukarıdaki ayarları giriyorum ancak kanal bulunamadı diyor. birde fec ayarı var onu hiç bulamadım zaten. yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
merhaba arkadaşlar bu cihazda kanal aramasının tam olarak nasıl yapıldığını bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi cihazda arama yaptırdığımda bazı kanalları buluyor bazılarını bulamıyor türksat ın otomatik frekansını denediğimde yine birkaç kanal buluyor ama gerisini bulamıyor
Bu Neta6400 Hd ile Dsmart izleyemiyormuyuz?
quote:
Orijinalden alıntı: thom_yorke
Neta 6400 Hd'de modül girişi olmadığı için Dsmart seyredilemez.
quote:
Orijinalden alıntı: tolga64
quote:
Orijinalden alıntı: thom_yorke
Neta 6400 Hd'de modül girişi olmadığı için Dsmart seyredilemez.
Peki bu TRTHD ATVHD gibi HD kanalları seyredebiliyoz mu yoksa onlar sadece Dsmart ta mı var HD kanallar. Yeni evleniyorum çatıdaki çanak hangi uyduya ayarlı bilmiyom :(