Şimdi Ara

Neta 6400 HD (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.646
Cevap
42
Favori
354.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsidijital.com/NETA-HD-6400-FULL-HD-Uydu-Alicisi_280068.html#0

Fiyatı 150 tl ye düşmüştür. Ben almayı düşünüyorum. Site güvenilirdir inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbjkartal

http://www.hepsidijital.com/NETA-HD-6400-FULL-HD-Uydu-Alicisi_280068.html#0

Fiyatı 150 tl ye düşmüştür. Ben almayı düşünüyorum. Site güvenilirdir inş.

2 gün önce spariş verdim bu siteden gönderim dagıtıma çıkmış 1-2 saat sora cihaz elimde olur yani güvenilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 2 Mart 2012; 11:31:57 >
  • güvenilir.
    http://www.netashop.com/ burayada bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 2 Mart 2012; 11:36:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

Neta yı hdmı ile full hd monitöre bağladım güzel ama monitörün hoparlörleri zayıf ses kötü çıkıyor,bende scarttan ses almak için hoparlör bakıyorum.

Aşağıdaki linklerdeki scart kablo ve ses sistemi ile uydu alıcıdan ses alabilirmiyim?

Ses sisteminin youtubede videosunu izledim arkasında bir sarı birde beyaz rca çıkış var.

http://www.youtube.com/watch?v=ovHK-vX-1tc

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=755843

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-s-link-sl-224-1-5m-uzunlukta-scart-cikisindan-rca-cikis-76519129/detay

schartın ses çıkışını hoperlora baglarsak hem tv den hemde müzik setinden ses alabilirmiyiz
    ?

• quote:

Neta yı hdmı ile full hd monitöre bağladım güzel ama monitörün hoparlörleri zayıf ses kötü çıkıyor,bende scarttan ses almak için hoparlör bakıyorum.

Aşağıdaki linklerdeki scart kablo ve ses sistemi ile uydu alıcıdan ses alabilirmiyim?

Ses sisteminin youtubede videosunu izledim arkasında bir sarı birde beyaz rca çıkış var.

http://www.youtube.com/watch?v=ovHK-vX-1tc

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=755843

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-s-link-sl-224-1-5m-uzunlukta-scart-cikisindan-rca-cikis-76519129/detay

evde bu scharttan fazladan vardı denedim müzik setindeki ses tv ye göre çeyrek sanye erken çıkıyor . yani ses geliyor ama erken geliyor

• Evet arkadaşlar bende Neta6400'ü aldım kullandım.Evimde 4 ayrı odada dağıtılmış kablo sistemi var.Sinyalleri iyi olan 2 odada görüntülere baktım;İnanın bu fiyata hem SD hem HD görüntü kalitesi tek kelime ile mükemmel...Kanal geçiş hızı ise şu an kullanmakta olduğum DigXXXXkHD Plus'dan daha hızlı...Yalnız evimdeki 2 ayrı odada sinyaller düşük olduğu için 1 odada TRT1-2-3-4 TRTHD vb.gibi zayıf sinyalli kanalları göstermedi,diğerlerini gösterdi...Ama Neta6400'ü asıl seyretmek istediğim odada yayın hiç çekmedi bende ürünü iade etmek zorunda kaldım.Çünkü kullanmak istediğim odanın kablo sinyalleri zayıf ama HD TV sadece o odada var...
    Ayrıca ürünle ilgili Neta Servisi ararsanız hemen ilgileniyorlar,bu konudada benden tam not aldı...
    Uzaktan kumadası basitçe yapılmış,enteresan olanı siyah cihaza beya kumanda...Ama kumandanın işlevselliği çok iyi...Görüntüsüne aldanmayın kullanış ve ergonomi çok iyi...Yani Neta bu işi biliyor...DigXXXX HD Plus cihazının kumandası bile adeta ergonomi düşmanı tarafından yapılmış adeta...
    Cihaz işlevsellik açısından,görüntü açısından mükemmel.Ergonomi çok iyi...Yani Vu+,Dreambox gibi komplike birşey istemiyorsanız en uygun cihazlardan biri.Ama ben 2 gün kullanabildim sonra iade ettim.
    10 üzerinden 8 veriyorum.1 puanı Tuner'in sinyal alması zayıf ordan kırıyorum.Diğer puanı ise cihazın düğmeleri-uzaktan kumanda oyuncak gibi baitçe yapılmış adeta...
    Ben SuXXX14200'ü de bizzat denedim.O cihazı havada-karada geçer Neta6400...Ah şu sinyal sorunu da olmasaydı...

• Hocam hem kablo sisteminden dolayı odalarımdaki sinyal seviyesi düşük diyorsunuz hemde cihazın tuneri zayıf sinyal almıyor diyorsunuz bu çelişki değilmi?

Problem sizin tesisatta siz cihaza bahane buluyorsunuz tuneri zayıf diye,neresi zayıf cihazın anlamadım.

Bende çanağın 20 metre ötesinde 5 katlı apartman olduğu halde Türksatta sinyal seviyesi 92 sinyal kalitesi 84 daha ne olsun

Tamam kumanda hakikaten dandik ama tuneri zayıf falan değil insanları yanıltmayalım...
  • quote:

Hocam hem kablo sisteminden dolayı odalarımdaki sinyal seviyesi düşük diyorsunuz hemde cihazın tuneri zayıf sinyal almıyor diyorsunuz bu çelişki değilmi?

Problem sizin tesisatta siz cihaza bahane buluyorsunuz tuneri zayıf diye,neresi zayıf cihazın anlamadım.

Bende çanağın 20 metre ötesinde 5 katlı apartman olduğu halde Türksatta sinyal seviyesi 92 sinyal kalitesi 84 daha ne olsun

Tamam kumanda hakikaten dandik ama tuneri zayıf falan değil insanları yanıltmayalım...

Aynı yerde Next Minix,Sansui SPV7500,Next YE-2005 DCI çekiyor...
    Ben sinyal zayıf diye kabul etmeme rağmen niye afra-tafra yapıyosunuz???
    Üstte bahsettiğim 3 cihaz çekiyorsa bu cihaz çekmiyorsa yorumu siz yapın...
    Ama görüntü kalitesi tek kelime ile mükemmel...

• Herkese selam,

Cihazı 3 gün önce hepsidijitalden 159 TL ye aldım.

Oldukça sade görünümlü bir cihaz, ilk bakışta insanı tereddüte düşürüyor fakat,

Görüntü kalitesi çok iyi, özellikle SD kanallarda. Kanal geçişleride çok hızlı. (Benim için önemli olan 2 kriterde süper)

Kumandası siyah olsa daha güzel olurmuş.

Standart HD alıcı arayanları fazlasıyla memnun edecek, tam bir fiyat performans ürünü diyebilirim.

serkangüzel ve gece.serkan nickli arkadaşlara bu cihaz hakkında verdikleri bilgiler için ayrıca teşekkürler.

Anladığım kadarıyla NETA yerli bir firma ve cihazları kendi Ar-Ge siyle geliştiriyor.

Bizede onlara destek vermek kalıyor..

Kendi Sitesinden Alıntı

Neta Elektronik 1987 yılında kurulmuş olup, ana faaliyet alanı televizyon yayınlarının alımı ile ilgili ev elektroniği ürünlerinin tasarım, imalat ve satışını gerçekleştirmektir.

Kurulduğu ilk günlerden bu yana, Neta Elektronik tüm ürünlerini, dışarıdan hiçbir üretim lisansı veya know-how kullanmaksızın, kendi ARGE’si ile geliştirmiştir.

Başlangıçta TV dağıtım santralleri ve TV anten kuvvetlendiricileri ile başlayan üretim aşaması, günümüzde ileri teknoloji ürünü dijital yüksek çözünürlüklü (High Definition) set üstü kutularla (set top box) devam etmektedir.

Neta 1998 yılında Türkiye’de ilk dijital uydu alıcısı tasarımını başarıyla tamamlamış ve alanında öncü şirket konumuna gelmiştir. Tasarım yapan bir üretim firması olarak ön plana çıkan Neta, ARGE yatırımlarını her zaman öncelikli tutarak, piyasa talepleri ve müşteri ihtiyaçlarına hızlı cevap vererek büyümeyi sağlamıştır. Kazanmış olduğu tasarım ve üretim tecrübesi, uzman mühendisleri ve tecrübeli çalışanlarından oluşan güçlü kadrosu ile mümkün olmuştur.

Uydu, kablo ve karasal dijital yayınların alınmasına yönelik üretilen kutular, yalnız iç piyasaya değil aynı zamanda Katar’dan, İngiltere’ye, İran’dan, Balerus’a kadar birçok ülkeye ihraç edilerek ülkemize katma değer kazandırılmıştır.

Neta 1997 yılından itibaren ISO9001 kalite sistem belgesi ile çalışmalarına devam etmektedir. Ayrıca ürünlerinde sağladığı titiz kalite ve uluslararası normlar sayesinde CE ve ROHS uygunluğu bulunmaktadır.

Ürünlerin kalitesi kadar satış sonrası hizmetler konusundaki çalışmaları ile de ön plana çıkarak bu başarı grafiğinin ivmelenmesini sağlamıştır.

Neta’nın başarısının ardında, müşteri odaklı yaklaşım, üstün teknoloji ve kaliteli üretim anlayışı vardır.

Neta 140 çalışanı 3000m² üretim alanı, 20 yılı aşkın tecrübesi ile tasarım, üretim ve pazarlama konusunda Türk sanayisine hizmet etmeye devam etmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayTekno -- 5 Mart 2012; 0:37:39 >

• hepsidijitalden kargo bedeliyle 165 tl ye neta 6400hd aldım 3 gündür philips 42 '' olan lcd tv de kullanıyorum sd kanallarda çok başarılı buldum hd kanallarda çok güzel. Dün ben efsaneyimi kanal d de izledim gözüm hd kanalı hiç aramadı hemde hiç .ntvspor laliga maçlarında gözüm ntvsporhd yi hiç aramadı idman tv de biraz karelenme oluyor oda çok normal çünki idman tv 1.1 mbps ile yayın yaparken ntvspor 8.5 mbps ile yayın yapıyor haliyle ntvspor görüntüsü çok iyi oluyor idman tv nin tek artısı 16.9 yayın yapması .Cihaza 10 üstünden 8 veriyorum. Ben TRTHD den bundesliga ---- NTVSPOR dan laliga -facup İDMANTV dende inp izlerrim sade paylaşımsız usb beni ilgilendirmez diyorsanız alabilirsiniz NETA 6400 HD Benden geçer not aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 5 Mart 2012; 13:02:13 >
  • Arkadaşlar bende cuma günü hepsidijital sitesinden aldım kargoyla beraber 154 tl. Ürün çok güzel gerçekten tavsiye ederim bende, sd kanallarında daha önceki cihazımdam katkat üstün hd kanalları saymıyorum bile önceki goldmaster dsmarttı.
    Azönce taktım tvde hd kanallar ekrana tam oturuyo ama diğer sd kanallarda kenarlarda boşluk kalıyo ekranı 16.9 yaptım ama sd kanallar yine aynı kaldı tv samsung 40d6000, tvdenmi ayarlanıyo yoksa neta cihazdanmı ayriyeten seside az galiba babamlardaki hd olmayan netada sesi cihazın ayar bölümünden yükseliyodu budamı öyle acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan_411

Arkadaşlar bende cuma günü hepsidijital sitesinden aldım kargoyla beraber 154 tl. Ürün çok güzel gerçekten tavsiye ederim bende, sd kanallarında daha önceki cihazımdam katkat üstün hd kanalları saymıyorum bile önceki goldmaster dsmarttı.
    Azönce taktım tvde hd kanallar ekrana tam oturuyo ama diğer sd kanallarda kenarlarda boşluk kalıyo ekranı 16.9 yaptım ama sd kanallar yine aynı kaldı tv samsung 40d6000, tvdenmi ayarlanıyo yoksa neta cihazdanmı ayriyeten seside az galiba babamlardaki hd olmayan netada sesi cihazın ayar bölümünden yükseliyodu budamı öyle acaba?

Menü/Sistem/TV ayarlarından HD resim oranını 16:9 tam ekran yapın sd yayınlarda ekrana tam oturuyor...
  • herkes 154 vermiş neden benden 165 aldılar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 5 Mart 2012; 14:03:31 >
  • iyi de bu cihazda modül girişi yoksa hd kanalları nasıl izleyeceğiz ( ya da sadece atv hd, trt hd mi izleyeceğiz?
  • Şu an için aynen öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

iyi de bu cihazda modül girişi yoksa hd kanalları nasıl izleyeceğiz ( ya da sadece atv hd, trt hd mi izleyeceğiz?

evet bende bundan yakınıyorum cihazı kim alıp kullandıysa herkez çok memnun
    peki bu cihaz kadar görüntü kalitesi olan ve modül girişi olan sti 7xxx çipsetli bir ürün tavsiyeniz varmı acaba
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bende cuma günü hepsidijital sitesinden aldım kargoyla beraber 154 tl. Ürün çok güzel gerçekten tavsiye ederim bende, sd kanallarında daha önceki cihazımdam katkat üstün hd kanalları saymıyorum bile önceki goldmaster dsmarttı.

Menü/Sistem/TV ayarlarından HD resim oranını 16:9 tam ekran yapın sd yayınlarda ekrana tam oturuyor...

yine olmadı

• quote:

quote:

quote:

yine olmadı

Cihazdan bu ayarları yaptığınız halde olmadıysa Tv ayarlarınıda kurcalamanız gerekiyor...

• arkadaşlar ii akşamlar 2 mesaj üstte neta 6400 ün görüntü kalitesi kadar net olan d-smart modüş girişli sti 7xxx cipsetli bir cihaz tavsiyesi istemiştim ama kimse yardımcı olmicakmı
    en fazla 400 500 tl civarında olsa ii olur
    daha yüksek rakamlı cihazların 2. eline bakabilirim
    şimdiden teşekkürler
  • @fikretkurt neta'yı almadan önce çok düşünmüştüm 14200'ün görüntü kalitesini, yorumunuzu okuyunca rahatladım. (:

Artık TV izlerken zevk alıyorum, eski tivibu rezaletinden sonra, eşşekten inip, mercedes'e binmek gibi oldu (: TRT HD en çok sevdigim kanal haline geldi, SD yayınlarda çok güzel, kesinlikle tavsiye ederim.

Böyle bir cihazın varlıgından bizi haberdar edenlerede teşekkür ederim. (:
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.