Şimdi Ara

Net hızı 8 mbps'den 4' e düştü...Fatura???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki haftadır adsl ışığı yanıp sönüyor sabit kalmıyordu. Yanıp söndükten sonra tamamen sönüyor ve yine aynı şekilde kısır döngüye giriyordu. Yapamadım TTNET'i aradım. Müşteri hizmetlerindeki kadın oradan ayarladı. İnternet hızım 8 mbps/sınırsız YALIN internetti. Şu an bakıyorum max. hızım 3.5 mbps eskiden 7.5 oluyordu. Tamam 8 mbps'nin snr değerini çok düşürdüğü için 4 e düşürmüşler olmuş ellerine sağlık ama ben faturamı yine 8 mbps(60TL) mi ödeyeceğim yoksa hızım düştüğü için faturanın yükünü hafifleteceklermi? Ya da ben mi şubeye gidip konuşmalıyım? Hattım 8 i kaldırmıyorsa 4 e de razıyım fakat, faturam ne olacak? Fikriniz, bildiğiniz bir şeyler varsa üşenmeyin yazın arkadaşlar, şimdididen sağolun...

• faturayı eskisi gibi 60 liradan ödersiniz çünkü hızınızı daha düşük bi değere sabitlemişler fakat tarifenizi değiştirmemişlerdir..online işlem merkezinden tarifenizi kontrol edin dediğim gibidir konuşmanızında işe yarayacağını sanmıyorum hattınız bu kadarını destekliyor sorun yaşarsınız yoksa derler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Int32.Parse -- 2 Mart 2012; 9:53:18 >

Orijinalden alıntı: tyfn - relax

Adaletsiz olmazmı ya ben 8'lik alcam senin hattın kaldırmıyo sana 4 vercez üstü bizde kalsın gibi birşey yani Online işlem merkezine üye olmadan olmuyor galiba. Olayımmı sıkıntı olur mu?

Bulunduğun tarife zaten 8 mbps değil 8 mbps'e kadar. Yani 1 de olur 8 de şeklinde. Ayrıca normal 4 mbps limitsiz paket(şu an bu tarifeye abone alımı yok) 89 TL :) adaletsizliğin kendisi TTnet ama şu an ki bulunduğun durumda bir şey yapamazsın.

Galatasaray sevdalısı
    PS4
    PSN ID: kdrsrslnUS
  • quote:

Adaletsiz olmazmı ya ben 8'lik alcam senin hattın kaldırmıyo sana 4 vercez üstü bizde kalsın gibi birşey yani Online işlem merkezine üye olmadan olmuyor galiba. Olayımmı sıkıntı olur mu?

hattiniz desteklemediğinden öyledir, tam tersi durumda da para istemiyorlar.suan 8 de olup 12 yada 24 alanlar var.onlardan fazla para istese hoş olmazdi herhalde :)

Online işlem merkezine üye olmadan olmuyor galiba. Olayımmı sıkıntı olur mu?

üye olmanızda neden sıkıntı olsun ki..sadece bu konuda değil ordan biçok işleminizi gerçekleştirebilirsiniz..fatura bilgisi tarife değişikliği tivibu üyeliği vb...
  • Ama 8 mbps' ye kadar 59 TL ödeyecektim (YALIN INTERNET). Ama 4 mbps'ye 89 TL demişsin arkadaşım o fiberoptik falan olmasın? Eğer ki öyle değilse neden 8 mbps 59 iken 4 mbps 89 tl olsun ki? Hadi o da öyle diyelim benim daha 1 sene taahhütüm var her ay 89 tl mi ödeyeceğim? benim iznim olmadıkça nasıl olur böyle bişey? Ödeyemem ben o kadar parayı evde çoluk çocuk elimize bakıyor :) İnternet de olmamış zaten sabah bir saat kadar sorunsuz bağlandı. Sonra yine kopuk Şu an yakaladım daha :)

Orijinalden alıntı: poison06

89 gelecek dememiş 4 mb nin limitsiz bedeli 89 lira demiş o paket zaten yeni üye alımına kapalı..size 60 lira gelmeye devam eder

Ne yapalaım bu kadarına şükür diyeceğiz o zaman sağolun arkadaşlar yardımlarınız için...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.