Şimdi Ara

.net framework hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

iyi forumlar. sırf bu sorun için üyelik açtım. 5-6 gündür uğraşıyorum denemediğim yol kalmadı. artık gerçekten anlayan biriyle teamviewer aracılığı ile çözmeye çalışacam. microsoftun kendi sitesinden indirdim. olmadı, yapamadım. görev yöneticisinden de özelliği açarak denedim o da olmadı. fm2 sp2'yi hallettim sanırım (emin değilim) ama diğerlerini yapamadım.

neden bu kadar önem veriyorsun derseniz yüksek lisansta aldığım bir ders buna bağlı. bu işi yapamazsam daha ders ilerlemeden kalmam garanti olacak. yapan büyük sevaba girecek. yeni laptop alma ihtimalim de yok.

not: ansys fluent programı için lazım.

• netframework 'ü Program uygulamalardan kaldırın.(uninstaller de kullanabilirsiniz)

İşletim sisteminde kullandığınız dil hangisi ise framework'u de aynı dilden yükleyiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fm2 sp2'yi hallettiyseniz diğerlerini de indirip kurun.

Sistemi yönetici olarak açın ve işlemleri öyle yapın. Ayrıca indirdiğiniz dosyayı çalıştırırken üzerine sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır demelisiniz.

Bunları yapmanıza rağmen başka sıkıntılar varsa yazın.

Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1
    Microsoft Download Center
    .NET Framework 3.5 Service Pack 1
    https://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=22

(Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 paketi, .NET Framework 2.0, 3.0, 3.5 üzerine birikimli olarak inşa edilen birçok yeni özellik içeren tam bir güncelleştirme toplamasıdır ve .NET Framework 2.0 ve .NET Framework 3.0 alt bileşenlerinin birikimli hizmet güncelleştirmelerini içerir.)

Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2
    .NET Framework 2.0 Service Pack 2
    https://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=1639

Security Update for Microsoft .NET Framework 3.0 Service Pack 2 on Windows Vista Service Pack 2 and Windows Server 2008 Service Pack 2
    Download Security Update for Microsoft .NET Framework 3.0 Service Pack 2 on Windows Vista Service Pack 2 and Windows Server 2008 Service Pack 2 from Official Microsoft Download Center
    https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=54027

• zwanzig kullanıcısına yanıt
    format attırdım geldi pc. sorun hala devam ediyor. (acaba format attım dediği halde atmadı mı bilgisayarcı.)

@muhsin kamer yok hocam uygulamarda yüklü bile değil.
    @malware removal bunları tek tek indirdim. kurmayı denedim yine olmadı. win 8.1 diye mi böyle oldu acaba?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.