Şimdi Ara

net framework 2,3, 3.5 y ada 4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • microsoft net framework 2,3, 3.5 ve 4 adında farklı sürümleri var. bunlardan hangisini yüklemeli?

• 3.5 ve 3.5 SP1
    4. sürümü beta
  • Buradan Framework sürümleriyle ilgili detaylı bilgi alabilirsin:

http://msdn.microsoft.com/tr-tr/library/bb822049(en-us).aspx

Windows Vista SP1, içerisinde .NET 2.0, 2.0 SP1, 3.0, 3.0 SP1 ile kurulu geliyor. Yapman gereken 3.5 ve 3.5 SP1'i yüklemek VistaSP1 ise sistemin.
    Eğer daha eski bir sistemin varsa, .NET 3.0, 3.5, ve 3.5 SP1'i yükle sırasıyla.

quote:

-Windows Vista Service Pack 1 (SP1) includes the .NET Framework 2.0 SP1 and .NET Framework 3.0 SP1. No installation of these service packs is necessary.

-Windows 2000 does not support the .NET Framework 3.5 SP1.

-Both the .NET Framework 2.0 SP1 and the .NET Framework 3.0 SP1 update the common language runtime; several assemblies are also included in their core versions. Although most of the updates are non-breaking changes, there are some cases where new API elements are added or behavior has changed.
    ***Note: You do not need to install these service packs if you are running the .NET Framework 3.5 or later because they are already included in later versions.

Edit:

Şu an bilgisayarımda hangi .NET Framework sürümleri yüklü nasıl anlarım?

Kayıt Defteri Düzenleyicisi açılır. (Çalıştır > regedit)
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\NET Framework Setup\NDP 'ye gelinir.

Buradaki alt anahtarlar yüklü olan versiyonları gösterir. Anahtarlara tıkladığında SP isimli bi değer görürsün yan pencerede, o da Service Pack kaç olduğunu gösterir.

Örneğin aşağıdaki sistemde .NET 1,1; 2.0; 3.0; ve 3.5 yüklenmiş. Ve de 2.0 sürümü SP2

net framework 2,3, 3.5 y ada 4 mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TripsinojeN -- 23 Şubat 2010; 17:17:39 >

• 4 hepsini içeriyor diye ben 4 yükledim ama bukezde programlar yine de 2 yüklettiriyor. görmüyor 4'ü. mecbur 2 de yüklemek zorunda kalıyorum. nasıl 4 hepsini barındırıyor anlamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1+1 mi? 2+1 mi?
    15 yıl önce açıldı
    4-3-3 ve 4-2-3-1 farkı ne ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.