Şimdi Ara

Neslican Tay Kansere Karşı Yenik Düştü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
23.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: göbek deliği pamukçuğu

    Umurumda değil.

    Edit:
    Daha önce konu hakkında başka bir platformda yazdığım yorumu ekliyorum:
    quote:

    Ölmekten korktuğu ve geriye hatırlanabilir bir şey bırakmak istediği için hastalığıyla prim yapan biri bu kadın, ilgisine muhtaç olduğu insanlardan biri temiz bir duyguyla onla fotoğraf çekinmek isteyince onu linç etmeye çalışarak ne olduğunu gösterdi. Yaptığı söylediği hiçbir şeyi pozitif olduğu için değil kendini öyle göstermek istediği için yapıyor. Yemen'de önlenebilir sebeplerden hayatını kaybeden yüzbinlerce çocuk varken buna ne olursa olsun pek umurumda olmaz.


    Sizin her popüler ölüme sosyal mecralar üzerinden yaptığınız göstermelik duyarlar da kimsenin umurunda değil. Herkes sosyal mecralarda doğa dostu, hayvansever, insan canlısı, toplumsal konularda duyarlı, bundan sebep denizlerden tonlarca pet şişeler çıkıyor, Adalar vapurunda herkes eline geçen çöpü denize savuruyor, bundan sebep istismara/şiddete uğrayan hayvan haberleri geliyor her gün, bundan sebep bu ülkede incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden cinayetler işleniyor. Hepiniz bu kadının sağlıklı birer tezahürüsünüz, belki birkaç yıl sonra adını hatırlamayacağınız bu kadın üzerinden duyarınızı kasın, sanal tiyatronuza devam edin.
    Artılayacaktım ama sonra pp ve nickini gördüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu kızı yanılmıyorsam 2017 yılında tanımıştım.O zaman daha yeni sol bacağı için ameliyat olmuş ve bacağını kaybetmişti.Bacağını kaybetmesine rağmen sürekli içten gülümsemesi,insanlara umut vermesi,mücadele etmesi dahası yaşama azminden hiç vazgeçmiyor oluşu kendisini takip etmeme neden olmuştu.Her seferinde daha umutla hayata bakan,pozitif,güleç yüzlü birisi olmaya devam ediyordu.Açıkçası birçoğumuzdan daha çok bu hayatı yaşamayı becerebiliyor,her anının kıymetini değerlendirmeyi başarıyordu.

    Fakat yaklaşık bir-iki hafta önce atmış olduğu videodaki halinde açıkçası kızın yıkıldığını görmüştüm.Bu kez durum farklıydı.Bu yüzüne de yansımıştı.Eskisi gibi pek içten konuşamıyordu zaten kendisi de bu halinden şikayetçi olduğunu belirtmiş ve kanserle tekrar tam anlamıyla mücadele edeceğini söylemişti.Yani aslında kendi kendini yeni bir mücadeleye hazırladığı anlaşılıyordu.

    Ama bu yeterli olmadı...Aslında kendisi savaşma azmindeydi fakat sanırım vücudu önceden geçirdiği üç kanser dönemi nedeniyle fazlaca yıpranmıştı.Videosunda da bahsettiği üzere bu son kanser önceki kanserlerde aldığı kemoterapiye dahi dayanıklıydı bu nedenle daha farklı ve daha güçlü yani onun bu seferki dördüncü kanserine neden olan tümörleri dahi öldürebilecek düzeyde bir kemoterapi alacağını söylemişti.Belkide bu son kemoterapi önceden geçirdiği kanserlerden dolayı yıpranmış ve yorulmuş vücuduna ağır geldi.Kim bilir..

    Fakat her şeye rağmen mücadelesi unutulmayacak.Videoları,konuşmaları her zaman gençlere örnek olacak.Kanser hastası olanlara dahası ölümcül başka hastalıklardan muzdarip olan insanlara yaşamak için bir güç bir neden verecek.

    En sonda kendi sözleriyle onu tanımlamak istiyorum;
    ''Neslican mücadelen çok ama çok güzeldi.''




  • Üzüntümüz üzerine iki mesaj okuyalım diyoruz ama anında orta doğu kokusu yayılmaya başlıyor yok abdnin oyunu yok nüfus azaltılıyor vb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

    Artılayacaktım ama sonra pp ve nickini gördüm.

    Alıntıları Göster
    Forumu bana bir şey katmadığı gerekçesiyle bırakalı yıllar oldu, bıraktığım vakit bu arkadaş ölmüştü. Ben de tanıyan eden de kalmasın diye böyle değiştirdim. Hem güzel oluyor, fikre değil şekle önem veren çok insan var, onlar kendini belli ediyor ve tartışmamam gerektiğini anlıyorum kısa yoldan.
  • yazık olmuş Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Allah rahmet eylesin, üzücü bir durum. Ama ana sayfam bununla doldu taştı, üzülmesem bile üzülmemi istiyorlar. İnsanlar sosyal medyada çok boş yapıyorlar. Tanıyan tanımayan herkes yok dünyam başıma yıkıldı, yok mahvoldum falan yazmış. Kaçınız şehit verdiğimizde aynı durumu sergilediniz ya da kızın arkasından kaçınız Fatiha okudunuz? 2 gün sonra herkes unutacak bunu. Şimdi beni linç etmeye gelenler olacaktır. Kendinize karşı dürüst olun ve boş duygu sömürüsü yapmayın diyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanser hastalarının çoğu yalnız olur kız o psikoloji ile ilgi görmek istemiş olabilir bu yüzden video çekmiştir bunda kötü bir şey yok, kötü olan ise insanların o kıza bakıp o kızın hesabını rt edip şükretmesi, yalandan yere duyar kasması, primcilerin prim kasması, o kızı 2 gün sonra kimse hatırlamayacak bakanın dilenci gibi davrandığı kızı kim hatırlıyor? kimse,tren kazasından sonra ölen çocuk için duyar kastınız yalandan yere vah vah çektiniz sonra işinize baktınız ne oldu o olay kaçınız takip etti? aslında kimsenin umrunda değil ama işte duyarlı gözükeyim diye yalandan yere üzülmüş gibi yapıyorsunuz.
  • Çok duyarlı arkadaşlar; bugun cumartesi yarın pazar. Hastanelerde serbest görüş olur. Çocuk Onkoloji yatan servislerine ziyarete gidebilirsiniz. Birşey kaybetmezsiniz. Amacınız destek olmaktı, en azından sizi gören birine destek olmuş olursunuz...
    Edit;hani olurda giderseniz filan, (sonuçta hepiniz vicdanlı insanlarsınız, yorumlarda öyle demişsiniz ) yanınızda hediye filan götürmeyin. Her odaya selam verin yeterli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 21 Eylül 2019; 10:14:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin..
    Aslında bu kıza üzülmek yerine kendimize üzülmemiz gerekir daha çok.. kendimizi akıllı sandığımız, meydan okuduğumuz, savaştığımız şu hayat koca bir yalan.. o kız bu rüyadan/kabustan uyandı ya biz..
    ölüm var ise hiçbirimiz çok akıllı değiliz, çok güçlü değiliz sadece aciziz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ölüm erken ölümdür ve acıdır. Çok direndi çok mücadele etti, bir an ailesi ile empati yapınca gözlerim doluyor, eminin ailesinde bıraktığı boşluk bir ömür boyu dolmayacaktır, Allah onu sevenleri büyük sabır versin.
  • fredydexter kullanıcısına yanıt
    Twitter'da ki eleman Malum partinin yanlısı gibi görünüyor. Olayları partinin yorumları ile yorumluyor.

    Ama işin gerçekten dini tarafına gelince;

    Dinin temel 5 şart belli, o şartları yerine getirmeyen insanın İslam ile alakası olduğu söylenemez. Neslican'ın yaşamında dinin yeri yok gibi gözüküyordu. O yüzden kesinlik yok. Kısacası böyle durumlar da "toprağı bol olsun, ışıklar içinde uyusun" deyip devam etmek lazım.

    İşin sonunda, toprağı bol olsun. Kanser olanlar için büyük bir örnek idi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 21 Eylül 2019; 11:8:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gencecik kız yazık oldu
  • Seversin ya da sevmezsin ama bu nasıl bir kin kusmak, nasıl bir nefret??
    Her umrunda değilmişmişmiş,acaba seni bu dünyada kaç kişi şeyine takıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fredydexter kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin tatlı suyum nasılsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 kez kanser olmuş 20 yaşında bir insanın ölümüne üzülmemek için duygusuz, acımasız ve şeref yoksunu olmak lazım. Lakin 4 kez kanser yaşasa hele de bir bacağını kaybetse o kadın gibi hayata tutunamayacak bir sürü insan var burda. Yaşadığı çok ağır bir şey. Lanet olsun o şov amaçlı iyi oldu tarzı yorum atanlara. Umarım başınıza gelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

    Çok duyarlı arkadaşlar; bugun cumartesi yarın pazar. Hastanelerde serbest görüş olur. Çocuk Onkoloji yatan servislerine ziyarete gidebilirsiniz. Birşey kaybetmezsiniz. Amacınız destek olmaktı, en azından sizi gören birine destek olmuş olursunuz...
    Edit;hani olurda giderseniz filan, (sonuçta hepiniz vicdanlı insanlarsınız, yorumlarda öyle demişsiniz ) yanınızda hediye filan götürmeyin. Her odaya selam verin yeterli.

    Vefat eden kızcagiza Allah rahmet eylesin. Çok yakin arkadasimi da kolon kanserinden kaybettik. Çektiği acıları allah kimseye gostermesin. Çocukları kaldı oylece.

    Her gün kanserden yada başka sebeplerden ötürü insanlar ölüyor. Parası olmadığı için tedavi olamayan insanlar var. Kimse bu kadar duyar kasmıyor. Dikkat ediyorum hem ulusal medyada hem sosyal medyada genelde modern görünümlü insanlara karşı daha cok duyar gösteriliyor. Bu kötü bir şey değil. Ama gecekonduda ayni hastalıkla mücadele ederken parasızlıktan tedavi yüzü dahi göremeyen çocuklara onda biri kadar ilgi gösterilmiyor. Bu sahtelik midemi bulandırıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Çok Üzüldüm :(
  • Allah rahmet eylesin, Kalanlarına sabır versin insallah
  • Blok...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.