Şimdi Ara

nesin matematik köyü hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler lise 4 üm 3 eylülde başlayan ygs programı var sizce gidilmeli mi yararlı olur mu yoksa onun yerine evde mi çalışayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siteye baktım ama bulamadım nerde bu YGS programı bi link atar mısınız?
  • uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    https://www.nesinkoyleri.org/etkinlik-detay.php?egitimkod=122#icerikler

• Güncel

Beyler acil cevap verirseniz sevinirim arkadaşı giden veya kendisi giden

Bugün son gün

• Ailen izin vericek mi? Yatili oluyor heralde

• Zamanında çok araştırdım,gitmeyi düsünmuştüm.Gitme...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğlenmek için güzel diyorlar

Ortam iyiymiş

Ders için kendiniz çalışsanız o zamanı daha iyi değerlendirebilirsiniz belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Koğuşta kalacaksan pek hijyenik değil ama ders açısından faydalı bir yer

• abartılmış balon
  • Daha ispat ağırlıklı gidiyorlar videolarda.
  • Ailem izin verdi tabi ki ama o 20 günde daha veri ki de çalışabilirim doğru diyorsunuz

• aga baba 2 A kullanıcısına yanıt
    Ortam iyi hocam orda neler dönüyor bir bilsen.gitme bence hocaya sordu bizim arkadaş hocam bu senede gibiyim mi diye de hoca da aman gitme geldim mi toparlamaya bi de falan dedi.

• son sene gidilmemeli bence.Yani ygs-lys çalışacağın dönem değil de lise 1-2-3 te gidilse daha faydalı olabilecek bir yer.
  • Açıkçası ben bu yaz sonu Eylül 10 gibiydi gittim arkadaşlarımla. Tavsiye etmem, neden dersen gittiğimde resepsiyonda son derece kendini beğenmiş, oturduğu yerden kendini birşey sanan yaşları benden hayliyle küçük iki kadın vardı. ''Kamp sorumlusuymuş'' arkadaşlar ayrıca. Çatkapı gelinmez buraya, buranın kuralı var önceden kayıt yaptırmanız gerekiyor bilmiyor musunuz? Muhabbeti yaptılar. Biz zaten bu kuralı biliyorduk girmeden ona da belirttik. Üstenci ve küçümseyici tavırlarına devam ettiler. Arkadaşım önceden kendisi kayıt yaptırdığından girecekti zaten orası kesindi. Ben ise kendi şişirilmiş egosunu tatmin etmedim onun. Gitme sebebim ise Sinema üzerine verilecek 1 haftalık atölye içeriğini öğrenmekti oradaki akademisyenlerden. Atölyeyi verecek akademisyenleri'de görüp konuştuğumda haksız olmadığımı anladım. Katı, sebepsiz ve gereksiz kuralları vardı. Onlarda anlamamıştı. Askeriyeye benzer bir yapısı var matematik köyünün maalesef. Koğuş gibi bir yerde kalsanız dahi işleyişi bile son derece despotik. 1 gece misafir ettiler beni.(Herkese yapılan davranış bu arada babamın hayrına değil). 1 haftalık olarak gelen akademisyen arkadaşlar ise gönüllülük esasıyla gelmişlerdi. Ücret aldılar mı almadılar mı bilmiyorum ama ücret aldıklarına dair içimde ciddi bir şüphe var!!! Orası ayrı bir saçmalık gerçi de işte ülkemizde durumlar böyle maalesef.

Gitme amacıma gelirsek eğer; Sinema üzerine araştıran, çalışmalar yapan, yazan, çizen birisiyim. Eğitimi verecek Hocalarla tanışmak istemiştim.

Sıkıntılı yerler:

Evet, her sene burs veriliyor öğrencilere. Burs sayesinde ücretsiz kalınabiliyor. Günlük yapılacak işler var burs alsanız dahi. Çalışma üzerine zorunluluklarınız var fakat o kadar bunaltıcı zor şeyler değil açıkçası. Günlük aşırı vaktinizi almıyor ve sizi bunaltmıyor. korkulacak bir durum değil.

Sıkıntılı ''Sorumlu arkadaşlar'' kısmı:

Sorumluluğun ve onun getirdiği yükün gerçekten de son derece üstesinden gelme konusunda başarılıydılar!!! Neden derseniz, kendilerine verilen otorite ve yetkiyi keyfiyetlerine göre istedikleri gibi kullanıyorlar. Zaten birisi size yetki ya da otorite verdiyse ve sizde keyfiyetiniz için kafanıza estiği gibi davranırsanız, bu durum sizin zayıflığınızı gösterir. Ben onlarla tartıştım diye 1 haftalık kabulümü yapmadılar fakat diğer çatkapı gelen ve benim gibi internetten form doldurmayan diğer arkadaşımın kabülünü ve kaydını yaptılar. Keyfiyet dediğim kısım buydu aslında. Birisinin ismi Aycan'dı galiba diğerini hatırlamıyorum.

Burs çıkmadan gitmek kısmı ise tam hatırlamıyorum fakat aşırı yüksek, astronomik bir rakam söylendi bana. İlk duyduğumda güldüm. 5 yıldızlı otelde o fiyata 1 hafta kalırsınız o kadar yüksekti. Abartmıyorum. Değer mi değmez. Aşırı yüksek bir matematik eğitimleri yok asla kaldığım gün boyunca bunun farkına vardım. Üst düzey birşey beklemeyin. Ortam muhabbetine denk gelemedim. Pek yoktu aslında gittiğim zamanda Ağustos gibi gitseydim daha kalabalıkmış.

Sonuç olarak:

İşin özü bilim yuvası ya da ülkemiz için bulunmaz önemli nimetlerden değil asla. Ticari bir kuruluş gibi işliyor ve askeriye disiplini son derece saçma. Ticaret yuvası kısaca. Dershaneden farkı yok. Eğitim sektöründe para olunca birşey değişmiyor. İster muhalif ol ister yandaş para ön planda olunca herşey kılıfına uyduruluyor. Reklamı da yapılıyor bolca.

• quote:

Orijinalden alıntı: OlanzapineDreams

Açıkçası ben bu yaz sonu Eylül 10 gibiydi gittim arkadaşlarımla. Tavsiye etmem, neden dersen gittiğimde resepsiyonda son derece kendini beğenmiş, oturduğu yerden kendini birşey sanan yaşları benden hayliyle küçük iki kadın vardı. ''Kamp sorumlusuymuş'' arkadaşlar ayrıca. Çatkapı gelinmez buraya, buranın kuralı var önceden kayıt yaptırmanız gerekiyor bilmiyor musunuz? Muhabbeti yaptılar. Biz zaten bu kuralı biliyorduk girmeden ona da belirttik. Üstenci ve küçümseyici tavırlarına devam ettiler. Arkadaşım önceden kendisi kayıt yaptırdığından girecekti zaten orası kesindi. Ben ise kendi şişirilmiş egosunu tatmin etmedim onun. Gitme sebebim ise Sinema üzerine verilecek 1 haftalık atölye içeriğini öğrenmekti oradaki akademisyenlerden. Atölyeyi verecek akademisyenleri'de görüp konuştuğumda haksız olmadığımı anladım. Katı, sebepsiz ve gereksiz kuralları vardı. Onlarda anlamamıştı. Askeriyeye benzer bir yapısı var matematik köyünün maalesef. Koğuş gibi bir yerde kalsanız dahi işleyişi bile son derece despotik. 1 gece misafir ettiler beni.(Herkese yapılan davranış bu arada babamın hayrına değil). 1 haftalık olarak gelen akademisyen arkadaşlar ise gönüllülük esasıyla gelmişlerdi. Ücret aldılar mı almadılar mı bilmiyorum ama ücret aldıklarına dair içimde ciddi bir şüphe var!!! Orası ayrı bir saçmalık gerçi de işte ülkemizde durumlar böyle maalesef.

Gitme amacıma gelirsek eğer; Sinema üzerine araştıran, çalışmalar yapan, yazan, çizen birisiyim. Eğitimi verecek Hocalarla tanışmak istemiştim.

Sıkıntılı yerler:

Evet, her sene burs veriliyor öğrencilere. Burs sayesinde ücretsiz kalınabiliyor. Günlük yapılacak işler var burs alsanız dahi. Çalışma üzerine zorunluluklarınız var fakat o kadar bunaltıcı zor şeyler değil açıkçası. Günlük aşırı vaktinizi almıyor ve sizi bunaltmıyor. korkulacak bir durum değil.

Sıkıntılı ''Sorumlu arkadaşlar'' kısmı:

Sorumluluğun ve onun getirdiği yükün gerçekten de son derece üstesinden gelme konusunda başarılıydılar!!! Neden derseniz, kendilerine verilen otorite ve yetkiyi keyfiyetlerine göre istedikleri gibi kullanıyorlar. Zaten birisi size yetki ya da otorite verdiyse ve sizde keyfiyetiniz için kafanıza estiği gibi davranırsanız, bu durum sizin zayıflığınızı gösterir. Ben onlarla tartıştım diye 1 haftalık kabulümü yapmadılar fakat diğer çatkapı gelen ve benim gibi internetten form doldurmayan diğer arkadaşımın kabülünü ve kaydını yaptılar. Keyfiyet dediğim kısım buydu aslında. Birisinin ismi Aycan'dı galiba diğerini hatırlamıyorum.

Burs çıkmadan gitmek kısmı ise tam hatırlamıyorum fakat aşırı yüksek, astronomik bir rakam söylendi bana. İlk duyduğumda güldüm. 5 yıldızlı otelde o fiyata 1 hafta kalırsınız o kadar yüksekti. Abartmıyorum. Değer mi değmez. Aşırı yüksek bir matematik eğitimleri yok asla kaldığım gün boyunca bunun farkına vardım. Üst düzey birşey beklemeyin. Ortam muhabbetine denk gelemedim. Pek yoktu aslında gittiğim zamanda Ağustos gibi gitseydim daha kalabalıkmış.

Sonuç olarak:

İşin özü bilim yuvası ya da ülkemiz için bulunmaz önemli nimetlerden değil asla. Ticari bir kuruluş gibi işliyor ve askeriye disiplini son derece saçma. Ticaret yuvası kısaca. Dershaneden farkı yok. Eğitim sektöründe para olunca birşey değişmiyor. İster muhalif ol ister yandaş para ön planda olunca herşey kılıfına uyduruluyor. Reklamı da yapılıyor bolca.
    wow gitmek istiyordum tam da böyle bir yazıyla karşılaşınca hayal kırıklığına uğradım

• nYselmech kullanıcısına yanıt
    Hocam hayal kırıklığına uğratmak istemezdim seni, başka alternatifleri düşünebilirsin mesela Karaburun Bilim Kongresi. Şu ana kadar gidip gördüğüm en kaliteli panellerin olduğu Bilim Kongresi. Birde az kalsın unutuyordum, Uluslararası Taner Yelkenci Devlet ve Hukuk Teorisi Sempozyumu var İzmit'te Düzenli her sene yapılıyor. Umarım daha niceleri de vardır ve haberim olup bir şekilde gidebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlanzapineDreams -- 24 Ocak 2019; 0:29:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlanzapineDreams

Hocam hayal kırıklığına uğratmak istemezdim seni, başka alternatifleri düşünebilirsin mesela Karaburun Bilim Kongresi. Şu ana kadar gidip gördüğüm en kaliteli panellerin olduğu Bilim Kongresi. Birde az kalsın unutuyordum, Uluslararası Taner Yelkenci Devlet ve Hukuk Teorisi Sempozyumu var İzmit'te Düzenli her sene yapılıyor. Umarım daha niceleri de vardır ve haberim olup bir şekilde gidebilirim.
    sağ olun hocam evet söylediğin diğer alternatifleri düşünücem ama keşke yaza denk gelselerdi :(
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    Taner Yelkenci Sempozyumu Mayıs'a denk gelse dahi Karaburun bilim kongresi ağustos sonu Eylül başı tarihleri arasında gerçekleşiyor genelde.
  • Sınav için gideceksen gitme
  • Para tuzağı. Zaman kaybın olur,ailemin parasını yiyip ortam yapiyim diyorsan git yoksa 20 gün youtubedan çalışsan aynı ilerlemeyi kaydedersin. Kaliteli bir ortam gibi duruyor ama sınav senesi gidilmez oraya, lise 3 gibi gidilebilir. Bizim zamanimizda yoktu böyle şeyler :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.