Şimdi Ara

Neşet Ertaş'ın neşeli şarkıları yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde çok karamsar müzikler. O da Araplardan etkilenmiş biraz. Bir tane Niğde Bağlarını biliyorum. 1 tane! Ben zaten böyle arabesk işleri hiç sevmem. Arabesk müzik proje müziğidir kim ne derse desin. Milleti uyuşturmak için, sağılmaya alıştırmak için yapılmış müzikler. Nerede böyle bi konfeksiyon, böyle 7/24 it gibi insanları çalıştıran yer varsa orada arabesk müzik vardır. Bazı metal müzikler var mesela böyle adrenalin bombası, onlar süper. Bu arabesk ne?

Bu karamsarlık bize Araplardan geçmedir. Yoksa Türkler şendir, eğlencelidir. Ata binen, dörtnala koşan, hız yapan adamlar Arabesk gibi dandirikten müzikler dinler mi ya da çalar mı? Ne bileyim, böyle pastoral, güzel müzik yapan yok mu Halk müziğinde?
    Arabesk, fakir Arapların susuz çöllerde su için yalvarırken ürettiği dandirikten bir felsefedir. Dinledikçe gitgide böyle "atımı çaldılar ama olsun kaderim böyleymiş" gibisinden düşünmeye başlıyorsun, "atımı çalanın atını keserim huleyn!" diyeceğine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 14 Mayıs 2018; 0:48:45 >

• Nick konu uyumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen az önce Neşet Ertaş'a arabesk mi dedin ?
  • Ornitorenkli kullanıcısına yanıt
    Etkilendiği çok açık. Görünen köy kılavuz istemez. Bir tane arkadaşım var, la herif arabesk dinlemekten hayattan kopmuş konuşurken ağzı yamuluyo çocuğun. Benden de 3 yaş genç. Müslüm Babaymış. Peh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 14 Mayıs 2018; 0:43:15 >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müziğimize keşke şu arabesk boku keşke hiç bulaşmasaydı zira arabesk olmayan çok iyi parçalarımız var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neşet ertaş kim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Moğollar var .
  • Bahçe duvarından aştım

Biter biter Kırşehirin gülleri var

Kaşların karasına var

Kesik çayır var... Var da var yani

• Behzat Ç izleyip gelmiş gibisin.

• bir sürü oyun havası var

• 20 yaşındayım, hayatımda hiç neşet ertaş dinlemedim. Tipini bile bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.