Şimdi Ara

Nescafe Classic mi Nescafe Gold mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
2
Favori
104.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teknikkonular

Gold tabiki...

İkisinin arasındaki fark ise kahve çekirdeklerinin kalitesinden. Ayna programında görmüştüm.
    Toplanan kahve çekirdekleri ayıklanır... sarıya yakın olan 1.kalite, diğer çekirdekler 2. kalite...
    Yanılmıyorsam Gold'un rengi ve kalitesi buradan gelmektendir.
    İçimi zevklidir.

adam konuyu açtıkdan sonra bu güne kadar kaçtane gold classic içmiştir. farkı anlamıştır
  • Süt ile içiyorsanız Bim'den VIP alın. Nasıl olsa kahve içmiyorsunuz.

Gerçi ben sütsüz şekersiz içmeme rağmen yine BİM'den alıyorum. Nescafe'nin adına para ödemeye gerek yok.
  • ta,bi kide hiç biri nescafe 3 ü 1 arada varken birde fındık aromalı mis gibi
  • Nescafe ve jacobs bana çok acı geliyor nedense pek sevmiyorum, soranlarada tavsiye etmiyorum Ben maxwellhouse içiyorum (hani şu 500gramlık mavi kutuda olan) tadı ve aroması gayet güzel ve acı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Süt ile içiyorsanız Bim'den VIP alın. Nasıl olsa kahve içmiyorsunuz.

Gerçi ben sütsüz şekersiz içmeme rağmen yine BİM'den alıyorum. Nescafe'nin adına para ödemeye gerek yok.

sen kahveyi zemzem suyu ile yapıyorsundur
  • Bu arada dikkatimim çeken bir konu var. Genelde ben Gold'u 200 gr. poşet ambalajında alırım.
    Bazı Nescafe Gold'lar koyu ve kokusuz çıkıyor.

Bu yanılmıyorsam üretim zamanıyla ilgili. Şişeler en garantilisi.
  • gold ile classic ne farkı var üretim olarak farkediyor mu
  • Gold'un içimi daha güzel ayrıca musluk suyu ve damacana su ile yapınca dahi fark ediyor kahvenin lezzeti
  • Sütsüz içilecek diye bir kural mı var arkadaşlar? Yok kahve içmiyorsunuz falan.

Şu aralar sütlü içiyorum zamanında sütsüz de içtim. Hatta sütsüz ve şekersiz de içtim hepsinin ayrı tadı var hepsi güzel
  • Kahvenin de konusu varmış benim forumumda
    Nacizane ben de gold içicisiyim sütsüz kremasız az şekerli eklemek gerekirse Jacobs bu konuda Nescafe den daha iyi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanks -- 17 Eylül 2013; 10:39:11 >
  • instant kahvenin ne gold'u ?
    eskiden sadece Nescafé Classic vardi,sonradan kesfoldu bu gold,sadece 0,05TL daha pahali.farkedilir bi lezzetide yok.
    raflarda tukenenin Classic oldugunu goruyorum.
    cogu kez yeri bos kaliyor,son 4 gundur capacity ve carousel migroslarda ilac icin yok.
    sozde bugun gelecekti.
    stick 2gr 0,25TL etiketi iptal etmisler.
    gold'lar hep orda,bekciler.
    buyuk ambalaj derseniz onun aromasi 2gr'lik gibi etkin degil.
  • gold candır
  • gold

• clasic sert gold biraz daha yumuşak içimi de içecek olan sensin nasıl seviyosan ona göre seçecen
  • Gold
  • 2009 konusu hocam
  • Süt + Gold + Parliement Aqua ( Mentol )

Enfes

• İkisi de kahve değil.
  • sorumu bu. tabikide classic
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.