Şimdi Ara

Nescafe Classic mi Nescafe Gold mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
2
Favori
104.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    gold al bence. Arasındaki farkı açıklayamam, ama classic tadı berbat gerçekten. çekirdekleri bile farklı, gold olanınki sarımsı bi kahverengi, diğerininki direk kahverengi.
    Hatta büyük şehirde yaşıyorsan tchibodan almanı tavsiye ederim. kahve bağımlısıyımdır, sözüme güven
  • Arkadaş Süt İle Neden İçiyorsunuz,1 Kere Denedim Birşeye Benzemedi.Coffe Mate Alın.
  • gold bence hemde zayıflatıyor 1 haftada 3 kilo verdim
  • fındıksız işe yaramaz o yeşil olanı ohh mis
  • Bay Ozan kullanıcısına yanıt
    Türk kahvelerinde kullanılan kahve çekirdeği dünyanın en kötü kaliteye sahip Rio minas ile yapılır brezilya da en iyi rio minas kilogramı 1dolar. Daha kötüsü ise Kurukahveci mehmet efendi de dahil pek çok ithalatçımız oradaki en ucuz kahve çekirdeğini alırlar. Bu çekirdekler genelde küflü ve kurtçuk delikleri mevcuttur. Bunu bir güzel kavurup öğütürler. Türk kahvesi diye milletimiz içer. Oysa ki Osmanlı dönemlerinde kahve yemenden gelirdi ve kaliteli çekirdeklerdi bunlar hala da öyle.

Diğer bir kısımda.kahve öğütüldükten hemen sonra bayatlamaya başlar düşün aylarca yıllarca reyonda bekleyen Nescafe tarzı granül kahvelerin halini ki bunlarda bir de kimyasal var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: henlekulpu

Hocam gold içmesi daha güzeldir fakat bir gıdada olabilecek en yüksek akrilamid seviyesine sahip olduğunu okumuştum ekşi sözlükte. Akrilamid de kanserojen bir maddeymiş o yüzden classic tavsiye ederim.

Hadi yav dogru mu bu

• AlbiSnickers kullanıcısına yanıt
    Kahve icecekseniz taze icin. Bir french pressle kahvenin en basit halini yapabilirsiniz. Tipatip nescafe yapimi gibidir bu hatta. Sicak su ve kahve. Instant kahvelerin hepsi de zararlidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zamanda halen instant kahve içenlere şasırıyorum. Full zarar bir içecek , zaten kahve de degil ne olduğu belirsiz.

Yaklasık 4-5 senedir filtre ve americano yapip içiyorum herkese de tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarGoS -- 22 Temmuz 2017; 0:11:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2019 halen daha sade şekersiz jacops gold içiyorum.
    Ne yapayım iş yerimde elimde frenc press ile mi dolanayım. Tabii ki filtre kahve candır ama işte ama sı var. Aşağıda filtre kahve yapımı ile ilgili bir makale koydum. İncelemenizi tavsiye ederim.

https://www.onikibilgi.com/granul-instant-kahve-nedir/

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.