Şimdi Ara

nescafe 3ü1 aradaya zam mı gelmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En son 2 sene önce 30 kuruşa aldığımı hatırlıyorum, sınav zamanı geldi biraz kafein alayım dedim bir baktım 60-65 kuruş çeşitleri?

• Zam değil update

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zam değil hocam fiyatı değişti sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YETRETRRRRRRRRR LAAAAAAAAAAAN 2 KONUDAN 1İ ZAM
  • Kantinlerde, kafelerde 3ü1 arada isteyince paketlerin küçüldüğünü farketmiştim de bu fiyatlar artık biz öğrencileri yeterli kafein ihtiyacını karşılayamayacak duruma getirmiştir.
  • Electric Blue kullanıcısına yanıt
    O kadar emin olmayın bence kola vb. içeceklerden özel tüketim vergisi alınmaya başlandı. Belki de kahveden de alınmaya başlanmış olabilir.
  • Leş gibi birşey 3 ü bir aradalar. Kahveye dair hiç birşey yok içinde. Maliyeti 2 kuruş falan ama 60 krş a satıyorlar

gidin jacobs kavanoz alın monarch falan biraz gerçek kahve tadi alırsinız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nescafe mi Jacobs mu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler 3,1 arada denen saçma şeyleri içmeyin
  • Su copu icen var mi yav?
  • Kahvenizi kendiniz alıp öğütüp demleyin en azından sağlıklı ve lezzetli birşeyler içmiş olursunuz. Kilosu 100 liradan kahve çekirdeği alıyorum ben.
  • artık ikisi bir arada için sizde 3 ü 1 arada içmek lükse girer. 3ü1 aradadan ötv alsınlar.
  • podkayfom kullanıcısına yanıt
    Ne konuşsun millet?
    Son 10 yılda yapılan ankette ülkenin en büyük sorunu nedir diye soruluyor, 9 yıldır terör çıkıyor. İlk defa 2017'de ekonomi çıkıyor.

Konuya gelecek olursam zam değil zamcık
  • devlet sağolsun, artık alkolümüzü kendimiz üretiyoruz tütün sarıyoruz dışarda yemek yemiyoruz herşey evde kahvemizi evde yapıyoruz yakında evde benzin araba felan üreticez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.