Şimdi Ara

neronun en iyi sürümü hangisidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sayın ustalarım.neronun en iyi sürümü hangisidir.yanıt vermenici rica ederim

• burası yazılım bölümü değil. konuyu yazılım bölümüne açarsan sana daha detaylı olarak bilgi veirlecektir...
  • yazılım bölümünde yok.
  • Uzun zamandır 6.6.0.16 versiyonunu kulanıyorum. DVD writer'ım da var. Şimdiye kadar en ufak bir sorun bile yaşamadım.
  • ftp://ftp2.usw.nero.com/software/nero7/Nero-7.0.1.4b_all_no_yt.exe

bence her zaman en son sürümü en iyisidir..
  • Bence en son sürüm en iyisi değildir. Sadece biraz değişmiştir ve sistemi eski versiyonlarından daha fazla kastırır. En iyi sürüm en sorunsuz çalışan ve sistemi yormayan sürümdür.
  • kemall +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi Freeware listesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: El_Emin

ftp://ftp2.usw.nero.com/software/nero7/Nero-7.0.1.4b_all_no_yt.exe

bence her zaman en son sürümü en iyisidir..

Bence yanlış bir tesbit. Tabiii en son sürümleri her zaman deneyip yenilikleri ve eksiklikleri görmek laazım. Ama illaki son sürüm her zaman sağlam olmuyor.
    Bunu doğrulayacak kaç deneyimim oldu.

Meselaa neronun en kaliteli sürümü 6.6.0.0.
    Bunu Nero 7 ve Nero 6 kullananlar iyi bilirler.
    Bende ilk çıktığında Nero 7 kurmuştum. Baktım berbat bişey. Yani kullanışlı değil. Tekrar eskiye geri döndüm . yani Nero 6.6.0.0.

• http://www.softpedia.com/get/CD-DVD-Tools/Data-CD-DVD-Burning/Nero-Burning-Rom-6.shtml ( nero 6,18 )

ve aynı sitede nero için çok çok iyi orjinal eklentiler var.
  • NERO 6 ŞU AN EN İYİSİ HERHALDE
  • nero 6.3.0.3 ben bunu kullanıyorum hiç bi sorun yasamadım bugüne kadar. yenileri biraz daha farklı bu güzel bence
  • Evet 6.0 serisi bence de en iyisi.

Şu anda 7.... li bir şey kullanıyorum 1 gb ram,amd 64 e rağmen kasıyor ve yoruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.