Şimdi Ara

NERO ile VCD oluşturmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Movie Maker ile oluşturduğum çeşitli videoları (WMV formatında) nero ile VCD haline dönüştürüp VCD ya da DVD playerde sorunsuzca izleyebiliyordum.

Laptopda oluşturduğum videodan VCD yaparken nero ile cd ye yazım sonunda veri kontrolunde hatalı sektör buluyor.Veri tanımlama başarısız diyor.

Örneğin, 20 -25 mb lık bir video dosyasını VCD yaparken bu durum oluşuyor.Ama başka türlü dosya yazımında veri boyutu 500-600 mb bile olsa tanımlama hatası vermiyor.Yani normal dosya yazarken sorun yok.Gayet güzel yazıyor.Bunu sadece VCD yazarken yapıyor.SONY marka CD lerde bu durum pek olmuyor ama diğer marka cd lerde kesinlikle hata veriyor.(Yedi sekiz farklı marka denedim.Her markadan 1 ya da 2 cd ziyan oldu).Sony CD leri de her zaman bulamıyorum.Acaba Nero da bir ayar falan mı var yoksa laptopun writeri ile ilgili bir şey mi bu.

Tabii bütün bu işlemleri masaüsütü bilgisayarımda sorunsuz olarak yapabiliyorum.Ancak mobilite nedeniyle bazan laptopta yapmak zorundayım ve bu hata can sıkıcı oluyor.Acaba bu konuda bana fikir verebilir misiniz? Yoksa laptopun cd-writeri kapris yapıp cd mi seçiyor diğer bir deyişle SONY cd lere devam etmek zorunda mıyım??

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 19 Ocak 2006 12:31:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.