Şimdi Ara

Nero ile iso oluşturmak ? /Çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygulamaya geçmeden önce bir sorayım dedim boşuna uğraşmıyayım diye...

Bendeki seçenek kalıbı yazdır demiyor Diske Görüntü Yazdır diyor.Ama icondan .iso oluşturmak için bu seçeneğı kullanıcağımı tahmin ediyorum.

Diyelimki daha önce yaptığım işlem doğru fakat şimdi neroya dosyaları nasıl ekliyicem ? Yani Klasör şeklinde mi? yoksa resimde gördüğünüz şekildemi ? Bu arada SHA1SUM diye bir dosya var bu ne işe yarıyor ? Kendisi oluştu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßy Spécops. -- 24 Şubat 2008; 10:30:14 >

• resimler küçük olduğundan dolayı donanımhaberden de upload ettim.
    Yardım please..
  • Az sonra hazırlıyorum.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 23 Şubat 2008; 19:30:08 >
  • İşte resimli anlatım...

• tesekkur ederim fakat bu ayarlari bulamiyorum bi turlu benim verdigim resimlere bakabilirmisiniz ? En onemlisi .iso olusturmak icin fedorayi klasor seklinde mi aticam ? yoksa icindeki 2 tane resim dosyalarini mi aticam ?
  • Nero nun hangi sürümü var sende?
  • Nero7 Start Smart Essentials
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cd yazma sırasında tasarıyı kaydet yada imaj yarat gibi seçeneklerden biri olmalı..
    ozaman imajını ya iso olarak yada nrg olarak kaydededirsin...
  • Diske Goruntu Yazdir secenegiyle yapilir ben oyle biliyorum,fakat klasor olarak mi yoksa normal olarak mi dosyalari ekleyecegim onu bilmiyorum,resimlere bakarsaniz sorumu daha iyi anlarsiniz.
    Yardimlariniz icin tesekkurler.
  • Lütfen yardım arkadaşLar... Son olarak yazayım mı ??
  • NERO da İMAJ ALMA (iso):
    -Nero startsmart ı açın.
    -CD veya DVD kopyala yı seçin.
    -Karşınıza gelecek ekranda kaynak sürücü kısmını kopyalamak istediğiniz sürücüyü seçin , hedef sürücüyü ise İMAGE RECORDER olarak seçin ve kopyaya basın.
    -Bir kaç saniye bekledikten sonra karşınıza kaydetmek isteyeceğiniz yer gelecek , konumu belirledikten sonra kaydet e basınız.

Daha sonra yazdırmak isterseniz Nerdo Start smart ta yedekleme başlığı altında KALIBI DİSKE YAZDIR seçedeğinden yazdırabilrisiniz...

Anlatmış olduğum nero express de geçerlidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpxtreme

NERO da İMAJ ALMA (iso):
    -Nero startsmart ı açın.
    -CD veya DVD kopyala yı seçin.
    -Karşınıza gelecek ekranda kaynak sürücü kısmını kopyalamak istediğiniz sürücüyü seçin , hedef sürücüyü ise İMAGE RECORDER olarak seçin ve kopyaya basın.
    -Bir kaç saniye bekledikten sonra karşınıza kaydetmek isteyeceğiniz yer gelecek , konumu belirledikten sonra kaydet e basınız.

Daha sonra yazdırmak isterseniz Nerdo Start smart ta yedekleme başlığı altında KALIBI DİSKE YAZDIR seçedeğinden yazdırabilrisiniz...

Anlatmış olduğum nero express de geçerlidir

Bu yöntem .nrg dosyası olarak kaydediyor diye biliyorum. Eğer Nero'nun imaj dosyası işini görecekse, bu olay da yeterlidir.

• Teşekkür ederim,İmgBurn ile hallettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.