Şimdi Ara

NERO İLE *.İSO DOSYALARI NASIL KURULUYO ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER NERO HANGİ VERSİYONU KURUCAM VE BU İSO DOSYASINI NERO DAN CD YE NASIL AKTARICAM NERO DA YAPA CAĞIM ADIMLARI ALATIRMISINIZ İMAGE burner filan falan diye bişeyler varmış. boot cd filanmı oluşturcam tam anlamıyla açıklarmısnız arkadaşlar rica etsem adım adım

• nero express i aç ''disc image or saved project'' de ordan yazdıracağın .iso dosyasını seç yazdır

bende nero 6 var
  • ilk kez yazdırıcam cd de dosyalar nasıl gözükücek açık bir şekildemi yoksa yine tek dosya olan iso mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: geneben

ilk kez yazdırıcam cd de dosyalar nasıl gözükücek açık bir şekildemi yoksa yine tek dosya olan iso mu ?

Açık şekilde

Tada bir yöntem daha var isonun üstüne sağ tıkla sonra birlikte aç a neroyu göster otomatik başlar
  • burn image to disc var ben 6.0.0.9 kurdum
  • dediğiniz yeri buldum fakat bir hata mesajı alıyorum iso dosyasını gösteriyorum

ardından şu mesajı veriyor cd ler yeni boş cd ler bi problem yok başka türlü deniyorum kopy ediyor ama
    ama bu iso dosyasını kopy dediğiniz şekilde çalıştırırken hata alıyorum

http://img85.imageshack.us/my.php?image=iso9nl.png

?????????

bu hata var bu sorun çözümlenemiyor ise aynı işlemi yapan başka bir program varmı iso dosyasını açarak cd ye kaydetmeyi sağlayan

varsa ismini yazarmısnız yazan arkadaşştan rica iso yu o programda nasıl cd ye kopyalıyacağımıda sölesin hangi menüden filan yanlış yapmayalım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geneben -- 16 Kasım 2005, 22:58:50 >

• dostum sen en garanti işi yap nero sanal sürücüsünü çalıştır veya Daemon tools kurup iso dosyasını mount et sonra boş cd sürücüye tak neroyu çalıştırıp cd den cd ye kopyalamayı şeç yazdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alcohol 120% programını öneririm sana onda da iso dosyalarını cd ye yazabiliyorsun.
    image burning wazard'a bastığın zaman iso dosyasını seçersen yazabilirsin.... ama sorun cd de gibi gözüküyor sende
  • bendeki dvd write combo

alcohol dada hata aldım peki arkadaşlar bu alcohol ile harrddiske bu iso yu açıp sonra açtığım dosyaları normal veri dosyası gibi cd ye kaydetsem ?

bu arada harddiske nasıl açıcam bu iso dosyalarını anlatırmısnız hangi menüden vs alcoholda?

alcoholda hata şu not enought space for writing process (cd)

yazıyo iso dosyasının büyüklüğü 2.5 gb büyüklüğünde? cd 700 mb olduğu içinmi bu hatayı veriyo bunun çözmü nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geneben -- 16 Kasım 2005, 23:38:00 >
  • tabiki öle 700 mb lık bi cd ye 2.5 gb tı nasıl solacan hem o hatada disk yeterli değil diyo.çözümü ya daemon tools kur yada bi boş dvd al ona kopyala tabi dvd-rw varsa sende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 17 Kasım 2005, 0:34:17 >
  • deamon tools nasıl dediğini yapıcam ?_
  • önce daemon toolsu indir sonra kur..bu saatin yanında şimşek gibi bi icon çıkacak daha sonra 1 tane sanal sürücü yaratacan sanal sürücüye .iso yu gösterip okeylicen oda açılacak..biraz karıştır anlarsın
  • kardeş anladığım kadarıyla senin hatan dvd isosunu cd ye yazmaya çalışıyosun

boş bi dvd medya al isoyu ona yazmayı dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: sryldz

kardeş anladığım kadarıyla senin hatan dvd isosunu cd ye yazmaya çalışıyosun

boş bi dvd medya al isoyu ona yazmayı dene

dvd iso sumu yazılmazmı bu iso ama bu iso oyuın isosu

bu arada benim dvd r/w combo
    bununla ilgili olabilirmi

boş bir dvd medya al demişsin anlamadım demek istediğini?
  • arkadaş sende dvd yazıcın varmı yoksa sadece cd yazıcınmı var eğer dvd yazıcın yoksa bu 2.5 gb lık oyunu yani isoyu dvd ye atamazsın.dvd medya dediği boş dvd yani boş cd gibi bu boş dvd lere 4.75 gb sığabilirken normal cd lere 700 mb. sığıyor yani senin dvd yazıcın olması gerekiyor yada daemon toolsu kuracan kurduktan sonra bana haber ver.
  • Daemons tooll da sanal sürücü oluşturup nero da copy dvd formatında boş dvd ye kopyala bence de.
  • SONİC RECORD NOW DİYE Bİ PROGRAM VAR
  • roxio easy media creator de işini görür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.