Şimdi Ara

Nero ile DVD video yaratma!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar dvd player var ondan film izlemek için neroda dvd video oluştur diyorum ve film 700mb ama tek filmle kırmızı yanıyor dvd dolmuş gibi boyutunda sorun yok süresi uzun olduğu içinmi yapıyor kısa kısa videolarda sorun yok filmleri bölmeden dvd video yaratma imaknımız varmı?

• ConvertXtoDVD yazılımını deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan84

ConvertXtoDVD yazılımını deneyebilirsiniz.

hiç kullanmadım kullanımı basitmi acaba?
  • Tabi kolaylık göreceli, ama bence oldukça kolay kullanımlı ve işini iyi beceren bir yazılım. Net'te nasıl kullanıldığına dair bilgileri bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerdursun1
    hiç kullanmadım kullanımı basitmi acaba?

Türkçe dil desteği de var biraz karıştırısan çözersin, kaldı ki pek zor değil.
  • dvd playerın dıvx desteklemiyorsa at gitsin.

ki usb desteği olanlar bile var.cd yazdırmadan tak usbyi izle.tabi dosya formatı .avi veya yanlış hatırlamıyorsam .mpeg olması gerekiyor.
  • divx destekliyor kurdum programı dosya ekle dedi ekledim dönüştürüyor bakalım ne olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OYUN DVD'Sİ KOPYALAMA
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla 2 dvdmi çöpe attırdı bu program çeviriyor boş dvdyi istiyor takıyorum yazıyor yarıda hata veriyor bakıyorum dvdye filmin yarısını yazmış oluyor izliyebiliyorum ama gerisi çalışmıyor:(
  • Dvd playerın dıvx destekliyorsa DVD formatına çevirmekle zaman kaybetmene gerek yok.
    Bir diğer konu ise dvd medyaya kayıt yapmadan önce DVD5 formatını seçmelisiniz ki filmi tek dvd uzunluğuna yani yaklaşık 4 gb boyutuna ayarlasın. DVD9 formatı ise çift katmanlı dvd için boyutu uzun tutar. Bir kontrol edin.
  • şimdi ben öyle aşırı kaliteli filmleri yazdırmıyorum hepsi 700 mb lık bir bilm avi uzantılı 3 tane film atmak istiyorum çeviriyor ortalama 4 gb tı buluyor yazdırırken yarıda hata veriyor takıyorum o yarıya kadar olan kısım çalışıyor.
  • Çeviri bittikten sonra dvd 'ye yazma işini cd-dvd kayıt yazılımlarına yaptırın bir de. Yani dvd formatına çevirirken HDD'e kayıt edin, sonra nero ya da ashampoo gibi yazılımlarla dvd'ye kaydetmeyi deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.