Bildirim
Nero ile birşey yapmak istiyorum ama onu yapamıyorum.. İçeri >>

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hayır ama 8.5 gb lik dvd ler tanesi 2 lira onlara yazabilirisi bu arada winrarlalyamadığın dosyayı merak ettim -
1. si 8.5 gb lik cd var mı ? varsa heryerde satılıyor mu ? (büyük olan elektirik mağazalarında)
2. si pes yükleyeceğim de .. oyun da değil. winrar da sorun var sanırım.. arkadaştan alacaktm. -
dual layer yazılabılır dvd almalısınız cogu elektronık marketlerde buyuk pc magazalarında var rarlarken 2 ye bolup data olarak 2 dvd ye atın sonras pc te tekrar bırlestırıp tek dosya yapın buda olabılır belkı -
Winrar'da oyunun iso dosyasını 4,3 GB olarak paçalara böl. sonra dvd yaz. oyunu kuracağın pc de dvdleri tak dosyaları unrar yap. Sıkıştırdığın 8,4 Gb iso dosyası elinde.
Öyle kurulum esnasında %50 gelince 2 dvd tak muhabbetini yapmanız çokk zor.
Sadece winrar işinizi görecektir.
Kolay gelsin. -
atacagın klasörü sag tıkla Arşive ekle de
açılan yerde ciltlere böl kısmı var oradan DVD+R yi seç uzun bir rarlama işlemi sonrasında sana kaç dvd gidecekse okadar part yapsın.. ama dedigim gibi uzun süre alır bunu yapmak -
arkadaşlar şükran. 8,5 lık dvd aldım hallettim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X