Şimdi Ara

Nero CoverDesigner Kullanımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lightscribe dvd aldım resim basmak istiyorum neronun programını da açtım..Önümde boş cd duruyor fakat üzrine istediğim resmi nasıl koyucam ...Hangi menüden seçmem gerekiyor. VEya başka bir prgoram ile falan mı basmam gerekiyor...

• bak şimdi lightscribe yazılımını sitesinden indr ve kur.sonra nero 7 ve üstü kurulu olsun sende.sonra nero cover designer a gel.orda lightscribe seçeneği çıkıyor, yazılımı yüklediğinden.gerisi cocuk oyuncağı..
  • Dostum yazılı yükledim sitesindeki sonra önüme bir bir cd taslağı çıkıyor onun üzerine kendi istediğim resmi nasıl atacağım...Atamıyorum işte..
  • Mesela bu aşağıdaki resmi direk basmak istiyorum ne yapıcam

Nero CoverDesigner Kullanımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EngiN_ -- 3 Mayıs 2008; 20:05:31 >
  • cs nin üstüne çift tıkla ve file dan dosya ekle resim ekle

abi cs yazmışım ya cs ile kafayı bozdum iicene

cd nin üstüne çift tıkla ve resim ekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 3 Mayıs 2008; 20:08:24 >
  • tamamdır dostum sağol buldum...Şuan cd basılıyor bakalım nasıl birşey ortaya çıkıcak?
  • valla bende merak ettim şimdi foto koyarsan sevinirm.var bende ma adaha basmka nasip olmadı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum foto koyamıyorum kusura bakma...Telefon dandik olduğu için... Ama sanki biraz soluk çıktı gibi geldi bana....Ama genede güzel oldu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.